• 060810

    Vi som har prematura sammandragningar

    Haha mitt lugn har lagt sig.. Tror inte magen gillade att jag åkte iväg på gravid träff.. Fick några sd när vi satt och åt och någon i bilen på väg hem.. Hoppas de ger sig långt iväg nu när jag ligger på soffan igen..
    Jag som tog bilen för att slippa gå så många meter... :s

  • 060810

    PennyJenny:
    När jag väntade min son och fick kraftiga värkar i v. 25 och ringde csk så sa dem:
    Vi kan inte göra något i denna veckan. Får du missfall nu får du åka till Lund.

    Så sök inte csk förrän v. 27 tidigast, händer något innan dess så åk till Lund!
    Jag glömmer aldrig den hemska läkaren som sa så till mig. Som tur var slutade värkarna och han stannade till 38+2 eller 3. Jag har sen dess vägrat söka på csk tidigare än v. 27 så fort jag tillhört förlossningen.

  • 060810

    PennyJenny:
    Bra! Blir så arg när jag tänker på det.. Det var precis innan jul som det började och dottern var hemma och ingen barnvakt nära.. Jag var nära att åka till Lund med ambulans, men det gav med sig efter 2 timmar med 3 min mellan värkarna.. fy fan så ont jag hade o så orolig jag var... Sent på kvällen var det med..

    Ringde förresten Lund idag och den 12 juli ska jag på tillväxt ultraljud där.
    Ska även ställa de mot väggen lite för den usla behandling jag fått!
    Läser man på deras hemsida så låter allt så fint med krishjälp, psykolog, träff med barnläkare mm... Inte ett skit har de erbjudit mig! Så jag ska skälla lite + att jag ska kräva ctg övervakning 1 gång i veckan + flödesmätnings ul. Sånt som normalt görs på de som väntar ett barn med samma fel som mitt... Men på mig görs inget sånt!! FAN blir så arg!!

  • 060810
    2små2stora skrev 2010-06-21 09:44:18 följande:
    Jag ska på tillväxt UL den 13/7.

    Konstigt att de inte har följt sitt PM
    ~~Michael -97, Joachim -98, Johanna -07 Lillknorr BF 6/10~~
    Ja du jag är inte förvånad, men samtidigt blir jag lite rädd med. Det är ändå Lund som inte följt det som de skriver så fint om på hemsidan.. Sen de andra undersökningarna som borde gjorts står det att läsa om på internet, inget de informerar om. Sen har jag även fått samma info från andra föräldrar till barn med samma missbildning och vad de gjort för undersökningar.
    Jag som trott att det bara var mina barn som fått taskig vård, men nu drabbar det mig själv med och på ett annat sjukhus och då blir jag lite knäpp på det hela.. Jaja jag ska i a f säga ifrån när jag träffar läkaren den 12:e.
  • 060810
    PennyJenny skrev 2010-06-21 09:54:50 följande:
    Grrrr.... Sjukvården i ett nötskal? Man måste vara frisk för att vara "sjuk" (förstå mig rätt i detta nu) för att bli behandlad korrekt. Så känner iaf jag det. Skriker man inte och gapar om saker och ting händer inte ett skit. Riktigt uselt, jag håller med dig! Har också hamnat mellan stolarna när det gäller allting. Vi fick t ex ingen hjälp alls när vår son dog mer än från sjukhusprästen, resten fick vi ordna själva.
    Förstår precis vad du menar! Helt jäkla sjukt är det!!
    Jaja det kan väl bara bli  bättre. Hoppas bara de lyssnar på mig nu när jag ska skälla den 12:e.
  • 060810

    Bohman:
    Det var inget dåligt sf mått! :p
    Jag hade 27 i v. 29! :p

    Nu ska jag försöka sova.. Imorn ska jag och dottern hämta liften till vagnen i Helsingborg så hoppas jag slipper sd då.. Har sån grym halsbränna så får se hur det går med sömnen..

  • 060810

    Någon som hört något från PennyJenny??
    Tänker massor på henne!!

    Själv mår jag rätt ok idag. Inte många sd trots att jag varit iväg och hämtat mjukliften till vagnen idag, sovit max 3 timmar i natt pga sjuk dotter och är på måttligt bra humör..

  • 060810

    Bohman:
    Nä inte mer än att hon skulle på cervix  koll i Lund igår.. Hon har inte uppdaterat än och hon brukar ju va snabb att skriva...

  • 060810

    PennyJenny:
    Du finns i mina tankar och jag hoppas din bebbe är en riktig liten mirakelbebbe!! KRAM

  • 060810

    Usch nu märker jag att jag gjort lite för mycket de senaste dagarna..
    I torsdags var jag på 3d ul i Köpenhamn och fick gå en hel del.
    Sen igår midsommarfest hos mamma, men även om jag inte dansade så kom det jobbiga sd..
    Sen idag har jag tagit det lugnt men ändå haft en del sd.. Jaja bara att försöka ta det ännu lugnare och hoppas det ger med sig och jag kan få leva som vanligt igen.

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar