Inlägg från: GreatMaffian |Visa alla inlägg
  • GreatMaffian

    Älska din svärmor!

    Nej, jag hatar min svärmor! Hon kritiserar ALLT vi gör! Hon är alltid negativ till alla våra beslut, Hon anses sig själv veta bäst! Hon lyssnar INTE på andra..

    Något större intresse för barnbarnet har hon heller inte, Hon ville ju ha barnbarn, tyvärr vart hon farmor istället för mormor (Blir säkert bättre när hennes dotter får barn, då blir väl de barnbarnet något alldeles extra antar jag) Ja, det enda intresset som är stort som vi har här hemma, det är vår hund, Tänka sig att hon anser sig veta MER om vår hund än vad vi gör, verkar hon TRO på i alla fall..=/ (har ju själv bara haft hundar sedan jag va 11 år, är 31 idag) Men HON vet bäst Fastän hunden aldrig lyssnar på henne.

    Hon har försökt sära på mig & sambon i 8 år, har ä'nnu inte lyckats & fortfarande ger hon nte upp, hon tror att det är JAG som drar hennes son emot henne, men det har hon sig själv att tacka för!

    Varken jag eller hennes son har någor possitivt att säga om henne..

    Nej, & själv har jag nog gett upp tanken på att hon & jag någonsin kommer kunna tycka bra om varandra.

  • GreatMaffian
    velicious skrev 2010-02-07 16:44:34 följande:
    Samma här hon gick mig pa nerverna idag sa jag blev skitförbannad pa henne, Men inte fan kan man visa de da blir de antagligen ett jäkla liv här hemma
    Ja, ajg säger ifrån & min sambo håller med..
    Sist berätta min sambo att vi ev vill byta bil & köpa en ny, då säger svärmor att de vill inte hon att vi ska göra.. Jag vart så sur & sa, men DU, vi har inte frågat dig heller eller bett om din åsikt, då säger hon att hon bara ville säga vad hon tycker, då sa jag att vi har ju aldrig lyssnat på dig förut, varför skulle vi göra de nu?
    Då fortsätter hon diskussionen med att hon inte tyckte vi skulle skaffa ny bil för den vi hade va ju bra. Min sambo sa då att den är för liten för oss (Vi har en kombi men eftersom vi har en STOR grand danois & barnvagn i bilen så vill vi har en Crysler Voyger eller ngt liknande) men hon fortsatte med att mala på, jag fattar INTE vad hon har med saken att göra?! Vi har aldrig bett henne om hjälp med något & ändå anser hon sig ha rätt att bestämma vad vi ska göra...

    Vi bestämmer väl för F*N själv vad vi vill göra med våra pengar! Vad e hennes problem!?
    Innan vi köpte hus så köpte vi sommarstuga, de va heller inte bra, hon blev skittjurig & tyckte de va onödigt då DOM har en stuga, ja men vi vill ha eget sa vi. men nej, hon ville inte lyssna, sen vart de ett himla tjat över att vi inte kom & besökte dom i deras sommarstuga.. men har de varit & besökt när vi hade våran (som de åkte förbi varje gång när de skulle till deras) NEJ, de såg aldrig vår stuga..
    När vi skulle köpa hus så va de heller inte bra, Hon sa till sambon att hon tyckte inte vi skulle köpa hus, nehe sa sambon, & varför tycker nu DU inte de, ne sa hon, tycker inte de passar sig..
    J*VLA KÄRRING!!
  • GreatMaffian
    0Elli0 skrev 2010-09-14 20:13:58 följande:
    Här är det inte svärmor som är problemet utan svärfar som är precis som du beskriver, byt bara ut hund mot katt. Han klagar på allt, min sambo är tjock och borde inte äta mat, precis så säger han. Jag blir galen! När jag var gravid var jag fet. ALLT är fel! Katterna borde äta annan mat. Våran lilltjej ska vi inte bära på, hon borde ligga på golvet. Det tyckte han från att hon var 2veckor och vägde 2300g. Jag har sagt åt min sambo att om han inte börjar säga ifrån och stötta mig så kommer jag riva i så in åt helvete.. Mitt tålamod är slut. Varför ska jag acceptera hans sett när han uppenbarligen inte accepterar mig/oss.
    Jag dööööööör, Låt mig någongång få slippa kärringen!!!
    Falska kvinna!!! 
    Senaste nytt är att vi skaffat en valp (utan att säga något till henne pga att hon alltid är negativ i våra beslut) Ja, när hon sedan får reda på vad vi gjort så  blir hon skitsur! Tjatar om hur jobbigt det är att ha hund (som om vi inte vet vad det innebär at han  hund? har ju "bara" haft 4 hundar tidigare)) Hon frågar oss hur vi ska klara av både vår dotter som är 1 år & en valp... HALLLÅ!!! Varför verkar det omöjligt? Varför får hon oss att undra varför vi inte klara någonting.. (& vadan detta intresse för vår dotter? hon har ju aldrig brytt sig om henne förut?)

    Vi är två vuxna, ordentliga människor, bor i hus,har fint hem, har bra ekonomi & är omtyckta av både grannar & bekanta.. Finns inte en enda som tvivlar på oss.. men svärmor gör de.. hon va ju t.om emot att vi köpte hus.. hon blev sur & sa at det inte va en bra idé osv.. Nån anledning till det hade hon inte.. eller jo, Hon sa att JAG inte mådde bra!Förvånad WHAT lixom!?

    Varför gör hon så här mot oss?!

    Men att min mans syster gör allt det där som VI gör.. Det är bara så possitivt enligt svärmor, DÅ går det minsann at skryta & tycka gott!

    Människan jobbar inom kyrkan! 
    Det förvånar mig att hon inte stöttar folk mer! Eller åtminstone sin familj..

    Kom nu på varför jag är ateist, kan inte finnas gott i varken religion eller i människorna som framför budskapet-  att hjälpa & stötta andra, & inte lever därefter!

     
  • GreatMaffian
    mi07va skrev 2010-10-05 20:42:25 följande:
    HEJA svärmor  Tyst
    Har du läst igenom tråden noga INNAN du beslutade dig för att skriva  "hejja svärmor"?
    Min tanke är-  Vart fan fick du det ifrån? 
  • GreatMaffian
    mi07va skrev 2010-10-08 02:23:46 följande:
    Vad menar du med detta inlägg?
    Jag skrev heja svärmor och då siktade jag på min EGEN svärmor som är en underbar människa, vad är problemet då?
    Skriv då att DIN svärmor är det! skriver "hejja svärmor" som ett inlägg.. Jag menar- vi som inte har en sådan svärmor som du / blir kränkta av den vi har.. & vi skriver oxå hur dessa "älskade svärmödrar" behandlar oss.. Förstår du inte de vad ditt inlägg är för problem??

    jag kan helt ärligt oxå säga att jag "hejjat" & verkligen gillat mina tidigare svärmödrar..
    lustigt är att den mannen jag gifte mnig med, äör den enda svärmodern som ogillar vårt förhållande & mig... Hon vägrar klippa navelsträngen..
     
  • GreatMaffian
    mi07va skrev 2010-10-08 02:23:46 följande:
    Vad menar du med detta inlägg?
    Jag skrev heja svärmor och då siktade jag på min EGEN svärmor som är en underbar människa, vad är problemet då?
    MEN, Å andra sidan.. Varför "Hejja svärmor"? Vad är grejjen med de?
  • GreatMaffian

    Fy FAAAN!! Så har hon skaffat Facebook oxå Skrikandeshion har INTE lagt till mig som "vän" men hon är där  snokar, jag menar, va fasn skyulle hon annars skaffe det för.. Jävla kärring!
    Får väl hoppas att hoj håller sitt jävla snokande kvar på FB, så hon inte hamnar här på Familjeliv.. Damn that bitch!

Svar på tråden Älska din svärmor!