• TrollBoll

    Gravida/föräldrar i Växjötrakten - del 7

    Detta är en tråd för oss som har eller planerar barn eller som är gravida här i Växjötrakten.
    V
    i är redan inne på tråd nummer 7. Vilken succé våran prat- och fikatråd är!!

    Gamla som nya är välkommna in!!


    Här hittar ni vår BF/barn-tråd!

    www.familjeliv.se/Forum-3-28/m47991591.html
    Elliot 090203
  • Svar på tråden Gravida/föräldrar i Växjötrakten - del 7
  • Trollungarnasmamma
    Vanadis86 skrev 2012-01-19 17:35:25 följande:
    Tack! Kontrollerna har gått bra och allt ser fint ut!  På onsdag är det dags att lyssna på hjärtljuden. Vad tråkigt att det inte finns platser.. syskongarantin ska ju finnas överallt! Hur länge blir denna tillfälliga platsen?
    (_¸.?*♥ 21/8 -05 ♥ 12/2 -09 ♥*?.,_)

    Åh vad mys!!!! Ja riktigt tråkigt är det! Den är till juli, vet inte om man måste ställa henne i kö igen, ska fråga på info mötet på tisdag.
  • sockertopp84

    Få hoppas att de inte blir allt för lång tid på den andra förskolan.På den förskolan jag jobbar på i växjö,så går syskonen före iallafall.

  • Trollungarnasmamma
    sockertopp84 skrev 2012-01-24 15:25:19 följande:
    Få hoppas att de inte blir allt för lång tid på den andra förskolan.På den förskolan jag jobbar på i växjö,så går syskonen före iallafall.

    Det skulle bli till juli, ja det säger dem att de gör här med men att det inte fanns plats, men vi biter ihop nu ska på infomöte ikväll.
  • sockertopp84

    Oj,Juli de är ju ändå rätt länge.Men men behöver man plats får man antagligen ta de man få nu för tiden.Hoppas informationsmötet gick bra.

  • Vanadis86

    Jag var hos min nya barnmorska igår och hon verkar helt underbar! Vi skulle lyssna på hjärtljud. Klistrar in från min blogg här vad som hände:
    Jahopp, chocken ligger som en dimma ännu. Första bm hittade inget Hjärta -ljud alls, men kände däremot att bebis försökte sparka bort hennes hand. Så hon hämtade en annan bm som hittade först ett Hjärta -ljud på 130 slag/minut, sen försvann det och hon flyttade dopplern 10 cm och fick in ett Hjärta -ljud på 160 slag/min. Hon börjar skratta och säger, innan hon lämnar rummet, jag kan inte svara på om det är en eller två därinne!
    OMG!! Det kan vara tvillingar. Tror jag svimmar en smula!

    Vi har fått tid för rutin-UL den 21 februari och får veta först då hur många det faktiskt är! Förvånad


    (_¸.?*♥ 21/8 -05 ♥ 12/2 -09 ♥*?.,_)
  • sockertopp84

    Men att du inte fick göra ett ul tidigare,för att kolla om de kanske är två stycken.brukar man inte få göra de om man hittar två hjärtljud?

Svar på tråden Gravida/föräldrar i Växjötrakten - del 7