Inlägg från: Fru U |Visa alla inlägg
  • Fru U

    Brukar du köpa svindyra märkeskläder till dig själv?

    Ang smink. Oavsett om sminket är dyrt eller billigt så kan det vara skit, dvs skit för just dig. Ett pris är inte avgörande för om just den sminkprodukten eller hudvårdsprodukten fungerar just för dig.

    Vad man ger för kläder är upp till var och en så länge man har råd. Förstår inte detta behov att lägga sig i hur andra lever.


    Svaren bor i hjärtat
  • Fru U
    slangbella skrev 2010-01-16 18:52:03 följande:
    Jag köper inte märkeskläder och jag har egentligen inga åsikter om hur andra gör, var och en lägger sina pengar på vad de vill, men inte sjutton behöver man väl köpa en jacka för 10000 för vardagsbruk för att hålla sig varm i Sverige!
    Bor du där det kan bli minus 30 eller värre?
    Svaren bor i hjärtat
  • Fru U

    I många lägen så är det enda som är varmt nog en päls. Är det fyrtio minus ute så är det inte många fler plagg som är tillräckligt varma och pälsar är dyra.


    Svaren bor i hjärtat
  • Fru U
    Virriga Vera skrev 2010-01-16 19:02:46 följande:
    Har du upplevt en skånevinter med denna fruktansvärda snålblåst? Det är så att norrlänningarna längtar hem till kalla Norrland.
    Ugh, ja. De vintrarna är inte att leka med. Och värre blir det ju längre ut på landet (österut) man kommer. *burr*
    Svaren bor i hjärtat
  • Fru U

    Ska man vara petig så är alla kläder med ett namn märkeskläder men vanligtvis när man diskuterar så brukar man avse de s.k lyxigare märkena som gucci, ysl, cc, dior m.fl


    Svaren bor i hjärtat
Svar på tråden Brukar du köpa svindyra märkeskläder till dig själv?