• Atti

    Campingtråden längtar efter våren !

    Hej på er alla campare {#lang_emotions_laughing}.

    Det här verkar vara en helmysig tråd, synd att jag inte hittat hit tidigare. Jag har inte läst så mycket bakåt i tråden, men jag hänger på härifrån om det är okej.

    Vi är en familj på fyra och bor i Eskilstuna, har en adria 562 uk -99 sedan ett år tillbaka men har haft vagn i ca fyra år. Vi äääälskar att campa men det blir för det mesta under sommarsemestern vi åker. Vi gillar också att åka över helger och fiska. Under midsommar ser det ut att bli en liten tripp också.

    Nu undrar jag om någon har något bra tips på camping i skåne då det ser ut att bära av nedåt denna sommar och vi har aldrig varit där nere tidigare. De önkemål vi har är:
    När havet, inte tokdyrt,minimum 3 stjärnig camping, familjevänlig och lugn camping då vi åker med svägerskan och hennes familj som har en handikappad son.

    Alla tips mottages tacksamt {#lang_emotions_wink}


    Stolt mamma till Lucas och Alexander
  • Atti

    jmmm: Tusen tack för tipsen, det blir att titta runt på nätet på dessa, det är alltid bra och roligt att får personliga tips.
    Svägerskans son sitter för det mesta inte i rullstol men det är att föredra att det finns handikappdusch och toalett på campingen då han är 17 år och behöver mycket hjälp.

    Skåne får nog besök av oss under sommarsemestern som inte är beviljad ännu men lutar åt andra halvan av juli.

    Tack än en gång{#lang_emotions_laughing}


    Stolt mamma till Lucas och Alexander
  • Atti

    Hej på er!


     


    En snabb, smått akut fråga, om någon kan svara.


     


    Är det någon som vet hur man tar bort fram-fönstret på en Adria 562 UK, lyckades tyvärr spräcka lite av innerfönstret igår så maken ska lossa det och se om han kan laga det. Skäms


    Är det någon som vet var man kan få tag på beg. fönster. Det är en -99 så fönstrerna är gröna.


     


    / Atti... Snart bär det iväg


    Stolt mamma till Lucas och Alexander
Svar på tråden Campingtråden längtar efter våren !