• jmmm

    Campingtråden längtar efter våren !

    medlem2: tack själva har avrit jätte trevligt! saknar er oxå! Skickar upp dotern till er när hon e olydig
    NÅn annan här inne som träffats live föresten?
    Jag har ju då träffat medlem2 m familj ett par ggr (supertrevliga) o så visade de sig att jag dykt på mikah i duschen  på kalmar ca,ping o sen kom de o pratade en stund med mig i montern på elmia. Roligt att få ett ansikt på folk.
    Ska ni till elmia gott folk?

  • jmmm

    Marremask: Kama säljer ingenting på elmia, de hänvisar till varje återförsäljare o har inga extra priser där. DWT stod där men vet inte om konsumenter kunde handla där, vi som jobbar med det kunde beställa till lite kampanjpriser hem till butiken o så var de i o för sig med Kama oxå, köpte man vagn fick man nån kupong så man kunde köpa billigt tält via kama en tid efteråt. Svenska tält såg jag nog inte alls på elmia. Nu pratar jag ju om hur de var i fjol, men ändå.

    Vi har föresten fåt tin första 11:an idag, spännande de kommer komma många roliga nyheter till 11:a farligt farligt o gå i den miljön o jag som precis köpt en 10:a......

  • jmmm

    Tolta: för att graderna skall visa sig riktigt tillförlitligt tror jag de pratar om att amn itne får öppna dören på 10h.... o så vill/ska de väl kolla både gasol och el?
    hoppas delarna kommer imorgon måndag så de kan montera ihop o kolla en av varianterna på tisdag morgon som senast.

  • jmmm

    Varit ute o övningskört /backat m släp nu. Tyvärr ahde vi inte koner med oss så de gick inget vidare idag jag blev sur som pocker men värade ge upp förän jag kommit runt en hörna snyggt backandes.....
    Har fått uppkörningstid så ja de börjar brinna i knutarna att klara backningen

  • jmmm

    Upptäckte att våra bilder på senaste vagnen ligger på mannens dator, skall föra in dem nån dag

    E de nån av er som kommer till elmia? isåfall åker ni med vagnarna dit?
    Hoppas att få träffa nån av er live då

  • jmmm

    Gunsan: va e de för vagn ni hittat? *nyfiken*
    Mikah: då hoppas jag ni kommer o säger hej i år oxå

    här e en som skall gå o kolla i e boken nu..... uppkörningen närmar sig m STORMSTEG.....

  • jmmm

    gunsan: Ja barnkammare är gild o dessutom en svensk vagn så kan de inte bli så mycke bättre, men du  byt märke o köp en kabe m barnkammare istället hihi *vet nån som säljer sånna*

  • jmmm

    Nericia: ohhh så trust så lätt hänt tyvärr Blir jag av m kortet nu så ryker bägge behörigheterna, inte kul. får sörsöka va lite mer rädd om de kanske....

    Tack alla för gratulationerna! de e jätte skönt, så nu skall vagnen vägas upp o så kör vi på bruttovikten istälelt för totalvikten till vi bytat bil.
    Ni som funderar på o ta be o så, ta gärna samtidigt, vi sparade ehn hel del påde,
    1) samma böcker o teoripaket 2) endast en engpngshyra på släpet på körskolan 3) 1 lektion för säkerhetskontroll o funktionsbeskrivning  4) endast en inkörningskostnad av släpet o dessutom ahr vi kunnat peppa o stödja varandra i bitars om har varit tuffa. 
    så nu skall böckerna ut på blocket

  • jmmm

    Vi övningskörde lite med vanligt kåpsläp (lätt) o sen har vi ju kört m husvagnen som vi i då enl vikten på papper fick köra med vanligt b kort. Vill man däremot övningsköra privat m tungt släp krävs lämp, de krävs även vid övningskörning m körlärare, men ett för varje "körlärare".
    pratade m en som kör lasbil o han sa att de  estor skillnad att backa lastbil o backa släp, man svänger ju olika på ratten, sen har de ju så klart koll på storleken på annat sätt.
    Vi upplevde de positivt att ha kört via körskolan just med att kört banan i lugn o ro m rätt strl på koner etc o dels funktions o säkerhetskontrollen, står lite meckigt i böckerna o mycke ang lastsäkring o glidning/tippning osv som jags å kalrt fick på uppkörningen.....
    Priserna ser ut så här för tillfälligt för er som e sugna
    lämp 220, teoriprov 220, fotografering 80, uppkörning 1500. sen skiljer ju det mellan olika körskolor va de tar för teoripaketet kan ajg tänka o va de tar /h för körlektion.
    Ska ner m kort o nån blomma till körskolan o tacka för hjälpen idag

  • jmmm

    Tolta: ja de e klart de kan bli billigare. vi har gemensamt haft 6h körlektion/funktionsbeskr/säkerhetskontroll + att vi fick låna släpet 2 h själva för att jag fick hjärnsläpp sista lektionen i fredags o inte kunde backa in i garaget direkt när körläraren lämnat oss backade jag in men skönt vi kunde ta den timmen dagen efter o verkligen känna att man behärskade det. Till detta skall läggas till att jag kunde inte backa alls typ när vi började.

Svar på tråden Campingtråden längtar efter våren !