Inlägg från: Gunsan75 |Visa alla inlägg
  • Gunsan75

    Campingtråden längtar efter våren !

    Jo jag höll ju mest till i barnbackarna när vi var i BranäsGlad
    Har ju inte så stor erfarenhet av många olika backar.

  • Gunsan75
    marremask skrev 2010-06-23 08:22:24 följande:
    Hej, här passar jag in tror jag, hoppas man kan få vara med och prata lite husvagn med er.

    Lite om oss:

    I höstas köpte vi vår första husvagn och hela familjen är redan helt frälsta. Vi är jag och min man plus 2 barn, 4 och 6 år gamla och så har vi en liten hund också. Husvagnen blev efter mycket letande en Polar 590 Bk -08 Edition.

    Än har vi inte hunnit med så jättemycket mer än en weekend till eskilstuna i oktober och en vecka i Bjurås över nyår. Men nu ser vi verkligen fram mot sommaren. Imorgon bär det av till Strandstuviken för midsommarfirande fram till söndag. Sen hem i 2 veckor innan vi påbörjar vår längre rutt i sommar. Då kommer vi vara ute i 3 och en halv vecka och stanna bla söderköping vid göta kanal, vidare till vimmerby och Alv. Efter det blir det en vecka på böda sand för att sedan ta båten över till gotland .

    Gunsan75: Vi har också fått säsong i Bjursås nästa vinter.
    Vad roligt. Det är riktigt trevligt där på vintern, gillar man dessutom att åka längdskidor så har de jättebra spår  en bit ifrån bara i Sörskog. Perfekt för mig som ska träna för Vasaloppet:)
  • Gunsan75

    105 ska vi stå på.
    Har många bekanta och en del vänner som står där också.

  • Gunsan75

    Är idag hemkommen från Ullared. Där bodde vi i 2 nätter i deras uthyrningsvagnar.
    De var fina, men gillar inte riktigt planlösningen. Är ju så nöjd med planlösningen i vår vagn, men den börjar bli till åren så vi hoppas hitta en liknande fast större och nyare. Måste ha E-kort först bara innan;)

    I morgon rullar vår husvagn till Dalarna där vi ska hälsa på vänner över helgen, skönt att ha eget boende med sig och kunna rå om sig själva.

  • Gunsan75
    marremask skrev 2010-07-28 18:25:13 följande:
    Måste fråga er som vintercampar, eller kankse ändå har, vilket vinterförtält ni har. Finns ju så himla många att välja mellan . Just nu står det mellan Svenska Tält Lapplandia, Isabella Snowboy eller Ventura Winter. Vilken är att föredra?
    Just tält är jag inte så bra på, men vet att många har förstugor i Bjursås. Visst var det där ni skulle stå?
    Vi ska också stå där och vi tänkte ha förstuga tror jag i stället för tält, men får vi inte tag på någon eller om inte gubben hinner ygga en blir det kanske ett tält som vi lånar denna säsong.
  • Gunsan75

    Nu är vi hemkomna efter en trevlig vecka i Örebro på Gustavsvik.


    Måste säga att jag gillar Örebro som semesterstad, vi har varit där 2 år i rad men har fortfarande mycket kvar att upptäcka där.


    Stort + var att deras sjukhus var så bra, jättebra bemötande på provtagningen där som vi var tvugna att gå på med dottern.


    Har hunnit med upplevelsebadet, barnens ö, Lek o buslandet, shopping på Marieberg och hunnit njuta av lugnet också. Finns något att göra även om vädret är dåligt vilket är en stor fördel i mitt tycke. Får se om vi hinner i väg någon snabbis innan vagnen ställs upp för vintercamping.

  • Gunsan75

    Vi bor så nära stranden så vi har inte saknat det de 2 gångerna vi varit där. Barnen, framförallt sonen gillar upplevelsebadet. Men han är ju i den åldern, jag gillar utomhusdelen, men då vill man ju ha uppehållsväder.

  • Gunsan75

    Ja för oss passar det bra med tanke på att det är relativt nära (ca 20 mil). Perfekt när man inte ska vara borta för länge och lagom långt bort för att inte vara där till vardags

Svar på tråden Campingtråden längtar efter våren !