• Wilowa

    Campingtråden längtar efter våren !

    mariagbg skrev 2010-05-05 20:09:42 följande:
    Tack så jättemycket! Rastplatsen du tipsade om i min GB "brukar" vi stanna och äta frukost på när vi åker till Sälen! Brukar vara lagom att stanna där om man åkt hemmifrån tidigt :) Vågar man verkligen övernatta  på en rastplats? I så fall är det ju ett utmärkt förslag :)
    Är det Nyängs Rasta du menar? Ja där går det nog att stå, men ni får nog stå ut med en och annan knepig chaffis. jag skulle nog ändå åka ca 7 mil till och stanna i Sunne.
  • Wilowa

    Tänk om det ändå kunde bli lite varmare ute snart! Vi har tänkt oss att åka iväg över någon helg framöver, men just nu är det lite för kallt. Det känns inte så lockande att sitta i ett förtält och frysa. Fast det känns skönt att veta att vi har dessa helger att se fram emot. Dessutom ska min man ringa och kolla om det finns plats på en camping som vi tänkt att åka till en vecka i sommar.

  • Wilowa
    rosaid skrev 2010-05-09 15:10:50 följande:
    nu är vi hemma efter en trevlig helg..på onsdag åker vi igen
    Knappt någon idé att åka hem ju.
  • Wilowa
    tumult skrev 2010-05-09 17:27:38 följande:
    hemma igen eften kanon helg trots vädert hemma tills onsdag sedan sticker jag ner med barnen!
    En till som nästan lika gärna kunnat stanna kvar.

    Jag blir lite avundsjuk på er som har säsongsplats faktiskt. Speciellt idag när maken åkt iväg på en två-dagarstur och barnens kompisars förälder bråkat med mig. Jag hade gärna tagit med mig barnen och åkt till en camping någonstans idag. Fast vi har i alla fall fixat en en veckas camping på västkusten i sommar.
  • Wilowa
    tumult skrev 2010-05-09 18:19:51 följande:
    tolta-usch låter jobbigt med barnens kompisar föräldrar som bråkar! jaså vad blir det en vecka förnågonstans då?? Japp smidigt med säsongsålats bara åka ner allt finns ju där bara kläder och mat man behvöer med sig!
    Ja, dottern hade lovat att leka med ett annat barn och ville prata med det först och bad detta barn att vänta...då blev föräldern sur och tyckte att de borde kunna leka tre.

    Vi har bokat en vecka i Varberg. Det tror jag blir jättebra. {#lang_emotions_sunny}
  • Wilowa
    tumult skrev 2010-05-09 19:08:56 följande:
    barn kasnke inte vill leka tre det vet man ju sj hur det var man lekte alltid bäst 2 st eller 4 ej ojämna
    Nej precis...som förskollärare så värnar jag om leken.
    mariagbg skrev 2010-05-09 19:11:33 följande:
    Nu är vi oxå hemma och vagnen står nytvättad här utanför ;) På tisdag kväll bär det av upp åt dalarna.
    Hur har ni lagt upp rutten nu då?
    medlem2 skrev 2010-05-09 18:47:51 följande:
    Åå underbara Varberg, ni får ha en bra vecka när det är dax!
    Ja det ska bli kul och spännande. Ingen av oss har semestrat på västkusten innan, så det blir premiär. Dessutom ska jag ta mod till mig och göra ett besök till Ullared.
  • Wilowa

    Nu har jag bokat campingplats två dagar på en camping mindre än två mil bort. Tanken är att min barndomskompis ska komma hit med sina barn och så ska de bo på i tält bredvid oss. Det är så sällan vi träffas och på det här sättet kan vi bo nära varandra samtidigt som det blir ett äventyr för alla barnen. Fast eftersom maken jobbar så är den stora frågan hur vi ska få dit vagnen!

  • Wilowa
    jmmm skrev 2010-05-11 08:37:40 följande:
    chris. aha så ni har ingen värme i vagnen under veckan, nja de har vi, vi lämnar ju allt kvar vatten osv så vi vågade inte chansao de va nog tur för första natten vi lämnade vagnen hörde jag av några andra att de varit 6- där på natten. Men de e ju skänt o ha lite mer värme så klart när an kommer på kvällen. ja då har ni troligtvis samma kyl som oss, tillval i icke royal 10:or o standard i royal10:or iallafall.
    Jag har precis varit ut och kollat vår vagn, för här har det varit sex minusgrader inatt. Igår när jag var ut i vagnen och letade efter en sak, så såg jag att det inte var någon ström i den. Fast jag var stressad och hade inte tid att fixa med det då...och sedan glömde jag bort det. Fick lite lätt panik i morse när jag insåg att det varit så kallt! Fast det kommer vatten från alla kranar i alla fall och displayen visade på tre plusgrader när jag fick igång den. Då borde det väl inte ha kunnat vara minusgrader inne i vagnen inatt? Är det något mer jag borde kolla?

    Jag var ute i vagnen för att se om muffinsformarna jag köpte samtidigt som tallrikarna möjligtvis följt med ut i vagnen...för inne fanns de inte! Nej de var inte där heller, så jag fick slänga mig iväg och köpa nya tråkigare formar på Coop runt sju igår. Jag hade nämligen lovat dottern att baka muffins som hon skulle få med sig på en utflykt med förskolan idag. Det första jag gör när jag kommer hem från affären är att hitta de andra formarna, de låg under en bänk i köket. Fast det var väl tur i oturen för tack vara det så märkte jag ju att strömmen inte var på i vagnen. Troligtvis så hade det åkt isär lite i någon av skarvkontakterna, för vi har ingen ström i vårt garage utan får dra en sladd från altanen...jag tror jag ska fixa hit en elektriker.
  • Wilowa
    jmmm skrev 2010-05-11 09:52:24 följande:
    Tolta: kolal varmvattenberedaren o under lådor etc så att det inte läcker vatten någonstans nrä du kör kraarna både på kallt o varmt. har du otur har de varit kallare i vagnen under natten o tyvärre kranen o varmvattenberedaren känsliga för frost. Men jag hålelr tummarna att de klarat sig men OM de hänt e de ju bättre o se de i tid inann de gör skada i vagnen
    Tack för tipsen, det ska kollas upp. Fast jag tror inte att det varit så värst mycket kallare, för jag var ut i den strax efter åtta och jag tror inte att det hunnit värma på så mycket än då. Typiskt att allt sånt här händer när maken inte är hemma. Han var den som var på "lektionen" innan vi hämtade vagnen och jag har inte hunnit med att lära mig allt det där "tråkiga". Jag borde ha insett det dock, för här händer allt när jag är ensam, det är mer regel än undantag. {#lang_emotions_yell}
Svar på tråden Campingtråden längtar efter våren !