• Serendipity

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}
    Välkommen till 30+tråden för oss
    som fick vårt första barn år 2006!

    {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}

    En del av oss träffades redan 2005 då vi planerade första barnet och har sedan följts åt under graviditet, spädbarnstid, dagisinskolning, trots, syskonförsök mm.

    Våra barn ska i år fylla hela fyra år. Här fortsätter vi att diskutera våra härliga ungar!

    {#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}Våra systertrådar:

    30+ med första barnet, spädbarn
    www.familjeliv.se/Forum-11-236/m48684240.html

    30+ med första barnet, 1-3 år


    30 + som planerar syskongraviditet
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m48715017.html

    30+ som väntar / har fått syskon
    www.familjeliv.se/Forum-11-237/m49504578.html

    30+ samlingstråden
    www.familjeliv.se/Forum-11-241/m49665926.html
  • Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*
  • asap

    Imponerad av maken just nu - Han lyckades avstyra eskalerande illvrål hos båda barnen, och nu håller de på att klä sig för att gå ut. Idel glada miner och lugna röster, jag vet inte hur det gick till..? Det verkade som att vi skulle få lyssna på skriken ända till läggdags, men nu är det tyst. Ahhh, ljuvliga tystnad.

    Trevlig helg på er alla!

  • Piggley Wink

    Assar: Så underbart när lugnet lägger sig! Själv ligger jag på soffan och vilar ryggeen en stund innan H kommer hem. Jag kan ju inte hämta henne nu när jag inte får lyfta, det är svårt att få in henne i bilstolen utan att lyfta, iaf om hon är fredagstrött och inte så supersugen...

  • Siggan

    Här är lugnet före stormen. Ska vara ensam hela helgen med barnen och det är sk'tväder, halv storm och -14. Vi kommer bara att vara inne och gå varandra på nerverna.


    en svensk tiger
  • Siggan

    A vill nämligen bara baka, pyssla eller vad jag föreslår i max 2 minuter, så det blir mest stress för mig att slutföra projekten och städa efteråt...


    en svensk tiger
  • Mandra

    Siggan > Jag har en idé som säkert sysselsätter en halvtimma .
    Vi gjorde låssaspengar och tågbiljetter och lekte konduktör och resenär i förrgår. Det var skoj och uppskattat. Nallar och jag fick åka med. Jag och nallarna betalade, fick biljetter och tjejerna var konduktörer.
    Jag gjorde mynt, klippte ut på fri hand, från en vikt remsa så det blev många, nå runda små saker, skrev sen 1, 5 eller 10 på båda sidor och vips så hade vi pengar. Tog nog max 2 minuter. Sen tog det nog 5 minuter att göra 8 biljetter. Vi ställde barnens ikea-barnstorlek stolar, gunghäst, docksäng, på rad och bobbycaren längst fram som lok. Kan det kanske funka? det är lixom flera moment tänkte jag?

    juni > Hur går det med ryggen? Går du på smärtisar än ? Om inte, är det någon skillnad från innan? eller är det för tidigt att säga?

  • Siggan

    mandra: Jo, leka tåg och flyg brukar fungera. Och kurragömma. Men det tycker inte jag är så himla kul... jag vill läsa bok eller leka med dockor.


    en svensk tiger
  • Drutten74

    Mandra - Jag är så imponerad av hur mycket du hittar på med dina barn, ni verkar verkligen ha kul istället för att bara "överleva" som det känns som om vi gör här hemma.

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*