• Sweden

    USA tråden!

    Bea - Skont att ha haft mamma har, hoppas det gar bra sjalv med alla barnen nasta vecka! Jag har sa fullt upp med mina 2 att jag kan inte ens tanka mig att ha ett till blojbarn, passar ju i och for sig kompisars barn lite da och da men det ar ju inte samma sak. Hatten av till dig

    Rhino - Skont att magbacillen var kortvarig. Jag har matt illa igen nu sen igar morse, ingen matlust + ont i huvudet och imorse hade Oliver diarre i massor... Vad ar det for fel pa oss? Eller hunden? Eller ar det nagot i huset? Sahar kan det ju inte fortsatta

  • Sweden

    Ja, det blir nog ett doktorsbesok har for att reda ut den har jakla bacillen. Det far nog vanta nagra dagar dock eftersom maken aker ivag imorgon bitti tills pa onsdag kvall och det ar helt omojligt att ta med bada barnen till doktorn sjalv.

  • Sweden

    Hoppas alla sjuka barn kryar pa sig snabbt! Mina barn ar faktiskt pigga, det ar bara jag som mar apa fortfarande men pa nat satt ska jag forsoka ta mig till My Gym med dem sa de far ur sig lite energi.

    Charly - Stackars lilla Viggo! Nena hade bra rad annars kan jag bara tillagga att tvinga honom inte att ata, det har alltid "backfired" med mina barn. Kop Pedialyte, blanda med lite vatten och ge lite i taget.

  • Sweden

    evaoregon - Hoppas det gar bra med svarmor, cancer i alla dess former ar verkligen for jakliga. Jag borde kolla upp nagra av mina fodelsemarken som faktiskt har andrat form de senaste aren, ni som har gjort det- vart ringer man for att boka tid? Hos hudlakare (och vart hittar man dem?) eller borjar man hos vanliga doktorn?

    MG - Haller tummarna for att dottern kryar pa sig fort nu och att du inte blir alltfor sjuk, det ar jobbigt att ma daligt och ta hand om barn samtidigt.

  • Sweden

    Grattis Hewa!!

    Grattis till en till liten tjej Madde! Alla jag kanner verkar fa en till av samma kon de redan har.

    Att vara ensam med sjuka barn ar inte kul men det ar nastan snappet varre att vara sjuk sjalv och passa barnen. Jag blir inte av med illamaendet och migranliknande huvudvarken, kanske jag "bara" har migran? Ar inne pa 4:e dagen nu och borjar tappa talamodet och barnen ar extra jobbiga saklart, de har hittat pa hyss hela morgonen och star just nu och skriker och drar mig i byxorna.

  • Sweden

    Hall i hatten ni i Kalifornien!

    Bea - Ja du kommer nog ha manga historier att beratta nar barnen blir aldre, de ar snabba de sma med sina hyss Mina killar ar inte sa daliga pa att hitta pa hyss heller, idag har de haft en riktig field day. De borjade med att dra ur alla klader ur sin byra och slangde i dem i spjalsangarna och sedan med gemensamma krafter (gissar jag) vickade hela byran sa en lada tappade botten och ar helt paj nu. Fortsatte med att lagga smabilar i pottan med kiss i, slanga ner all nytvattad vikt tvatt nerfor trappen foljt av handdukar fran badrummet. Allt detta gick pa typ tva minuter medans jag var nere och slappte ut hunden... Sen har dagen fortsatt i samma anda, nu sitter jag pa soffan och pustar ut

  • Sweden

    Charly - Ja, det kommer inte bli brist pa historier har inte, hander 100 grejer varje dag. Och jag ar ledsen, de blir bara vildare och vildare ju aldre de blir

    Sag precis pa Facebook att ett par bekanta har fatt sin dotter 10 veckor tidigt, lilla tjejen vagde bara 3 oz men ar sa sot pa korten.

  • Sweden
    Hannaliten skrev 2010-01-20 03:56:45 följande:
    3 oz??? Lite mer måste hon nog vägt, eller?
    Haha, 3 lbs menade jag ju saklart
  • Sweden

    Skont att du mar battre Charly, hoppas Viggo blir bra snart ocksa. Jag mar ocksa hundra ganger battre idag men ska nog ringa doktorn och boka tid for att se om det ar nat fel pa mig.

    MG - Hoppas dottern blir battre snart ocksa, later jattejobbigt. Kanske ar bast att inte ge henne nagot att ata idag.

  • Sweden

    KS - Jag har sjalv inga vanner som ar sadar men nar jag var au pair sa hade jag manga au pair vanner vars "host moms" typ gick och shoppade och fixade naglarna varje dag och spenderade i stort sett aldrig en hel dag ensamma med barnen, tragiskt.

    Vad ar det for trad ni pratar om?

Svar på tråden USA tråden!