• NiniMe

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Hejsan.. Jag måste hoppa in o fråga, vi har köpt en Urban Jungle mountain syskon -04 och saken e den att klädseln e VÄLDIGT solblekt... Jag har sett att man kan köpa klädsel till UJ men jag hittar ingen någonstans, någon här som kanske vet? 


  • NiniMe
    modestyclara skrev 2010-03-27 13:45:45 följande:
    kolla med bonti odenplan, de har haft i lager tidigare...
    Flerbarnstokan skrev 2010-03-27 11:46:51 följande:
    www.bonti.se/shop/ Har klädslar (under vagnar och sedan mountain buggy klädslar i vänstermenyn), verkar finnas från 07, vet inte om de passar på 04, men det kanske någon annan vet? Kostar 1395-3495 kr beroende på år och färg.
    Tack så mycke
  • NiniMe
    Olivers Mamma skrev 2010-03-29 14:19:15 följande:
    jag beställde förra måndan o nu knackade de på dörren utan att jag ens fått ett mail om att vagnen var på väg
    Oj ja de va ju verkligen snabbt hahahaha fan vad skönt... Ja jag funderar på att köpa en ny men gubben min tycker den vi har duger men den ser så jävla sliten ut, snacka om att bli lurad på ett köp, men men... Den vi har nu köpte vi över blocket för 2700 och den ser ASSLITEN ut, och tyvär hade vi ingen möjlighet att hämta den utan min mamma o pappa fick titta och hämta den.. Men jag prata med han i tele och han sa där va inget fel på den mer än lite repor och en sak som fattades, men jag skäms nästan när vi e ute hahahaha, så nu ska jag flörta en massa med min gubbe så kanske vi kan köpa på pramworld vad fick du ge för frakten?
  • NiniMe

    Hjäääälp, vår urban jungle har fått en ordentlig punktering, någon här som vet var man kan köpa däck och slang och om alla passar till alla urban oavsett årsmodell, vi har en gammal sleden 04


Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0