• Shira

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    Bellabelize skrev 2010-05-07 08:41:56 följande:
    Har inte fått något mejl från Pramworld än, men i den här tråden har flera skrivit att de har fått en frakt på antingen 24 (?) eller 40 pund.
    Har du fått något svar än? Blir sugen att handla!
  • Shira
    Bellabelize skrev 2010-05-07 20:19:05 följande:
    Nix, har inte hört något mer. Bara fått ett bekräftelsemejl där det står att de ska återkomma om frakten. Handla på innan de tar slut! :)
    Hur funkar det rent praktiskt med betalning och frakt osv? Hm...singel eller Swift, det är frågan!!!
  • Shira
    Bellabelize skrev 2010-05-07 21:16:18 följande:
    Man betalar med kort.Hmm, vad är det för skillnad? Fina båda två. Jag har bara läst in mig på tvillingvagnar :)
    Swiften är mindre vilket jag gärna vill ha, men jag älskar den bruuuna! Men jag tror inte jag riktigt har råd innan jag sålt duon. *suck*
  • Shira

    Någon erfaren som har åsikter - Swift eller vanliga singeln? Har ett litet (=kort) barn på 1,5 år som skall åka. Är singeln klumpig att få in i bil osv?

  • Shira
    Bellabelize skrev 2010-05-08 08:51:32 följande:
    Finns det fotsack till duo-vagnen? Eller fästen (typ tryckknappar) för fotsack av annat fabrikat?
    Inte till de äldre modellerna iaf. Antar att 09 är lika på den punkten. Fått nåt besked om frakt? Iofs inte såå intressant eftersom en duo lär vara dyrare än typ en Swift att skicka.
  • Shira
    Bellabelize skrev 2010-05-08 09:58:50 följande:
    Ja, det finns ju två prisuppgifter här i tråden. De som köp singelvagnar uppgav att de hade fått betala den lägre frakten som jag skrev om tidigare, medan dubbelvagnarna i de flesta fall hade kostat 40 pund. Men det var någon med dubbelvagn också som hade kommit undan med det billigare alternativet. Ska du beställa? Vilken blir det? *nyfiken*Undrar om man kan köpa en fotsack till någon annan dubbevagn och använda till duon? Det går väl alltid att fästa den med något...?
    Är väldigt sugen på antingen Swiften i chili eller Singeln i brunt...velar och funderar om jag har råd. Men vi behöver verkligen en ny vagn. Kör en trasig scooter just nu
  • Shira
    Bellabelize skrev 2010-05-08 10:22:07 följande:
    Vet du, jag brukar tänka så här när jag velar mellan olika modeller: Vilken kommer att vara mest eftertraktad och enklast att sälja när det beger sig?Det brukar sällan slå fel, har jag märkt.
    Jag vet faktiskt inte vilken som är värd mest, men den bruna har ju funnits i många år så det finns ju fler ute på begagnatmarknaden både 07:or och 08:or som går rätt billigt. Swiften verkar ju ligga runt 4000 beg. Det jag funderar på är om den känns trång om nåt år...men å andra sidan satt min son i duon tills han var 3,5 och han är mycket längre än lillasyster som är typ 75 cm nu vid 1,5. Så det lutar nog åt swiften isf...vill gärna att den skall vara lätt och smidig att lasta i och ur bilen. Och så borde den matcha dotterns fiiina nyckelpigefilt från POP  
  • Shira
    Bellabelize skrev 2010-05-08 11:12:27 följande:
    Är det stor skillnad på utrymmet i vagnarna? På bilderna ser de ju väldigt lika ut.Matchning är viktigt
    Vet inte om det är sittutrymmet som är mindre eller ytterramen liksom? Sen har den mindre hjul tror jag, men singeln är ju inte mycket smalare än duon så jag funderar om den känns klumpig att ta sig fram med när barnet blir lite äldre och vagnen mer skall ha "sulkyfunktion"???
  • Shira

    Gaaah! Nu har jag i stort sett bestämt mig för att beställa från Pramworld. Men vilken???!!!

    Brun singel eller Chili swift??? Får hemsk ångest!

    Var helt inne på Swift först, men bruna är ju såå snygg, och kanske mer rejäl? Känns ju som att man får mer för pengarna där eftersom de kostar lika. Men samtidigt kanske den är lite klumpig?

    Hjäääälp!

  • Shira
    AngelicaS83 skrev 2010-05-08 22:57:40 följande:
    Hahah Shira;) Du har lika stor beslutsångest som jag,Personligen skulle inte jag beställa en swift från pramworld då det inte är lika stor rabatt som uj singeln, då hade jag hellre lagt till mellanskillnaden och köpt en i sverige på en sida där man får tillbehör för 500kr så kan du välja regnskydd så är inte priset så stor skillnad. om du tänkt köpa till båge till 09 det vill säga..Men priset på den bruna är perfekt¤Jag står i valet mellan swift -10. eller att beställa en single från pramworld och i så fall velarjag mellan röd eller sand??? Är så rädd att den röda skall bli solblekt fort,blir dem det?Någon som sett sand i live, är den snygg?? Jätte opraktisk kanske?Ni som har en swift tycker ni den är lika robust, har den stång upptill som singeln har. 
    Ja jag känner väl lite så att den bruna är mer prisvärd...är den lätt att lyfta in i bil eller blir den otymplig? Hatade att lyfta duon! Jag är liten och klen
Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0