• MrsMcC

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Så sitter man här, vågar nästan inte skriva men tar mod till mig ändå. Att ge röst åt den där lilla lilla förhoppningen kanske tar kål på den, tänker man. Chansen är liksom så försvinnande liten...

    Sofia, heter jag, och jag är inte ny här men jag har aldrig varit särskilt aktiv i forumen. Nyss fyllda 40 (sedan tre veckor), gift, inga barn (men ett par försök i rockärmen)... Genomgick en Gastric Bypass-operation för 18 månader sedan och nu känner maken och jag att vi vågar göra ett sista ryck för att kanske bli föräldrar.

    30 juni sade kalender och sekret att det var läge, helhjärtat men tämligen futilt försök gjordes och ingen av oss räknar med att vi lyckats, men jag är två dagar över tiden och normalt kan jag ställa klockan efter min mens. Så, vi får se... vågar inte ens gå och köpa test för att inte junxa det hela.

    :) 

  • MrsMcC

    Tackar igen!
    Jo, här håller vi tummar och tår och jag håller andan varje gång jag går på dass. Nog förstår jag att jag nog bara är sen, för ovanlighetens skull, men hoppas måste man få göra! 

  • MrsMcC

    Återigen, tack!

    Nå, jag visste väl att jag inte skulle yppat något, för i natt kom den - Röda Faran. Skam den som ger sig, vi får ge oss på't igen om två veckor. Man kan ju åtminstone glädjas åt att projektet förenar nytta med nöje :) 

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5