Inlägg från: loppis7 |Visa alla inlägg
  • loppis7

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Hej ! här är en till 40+are som har blivit gravid på egen hand trots få spermier . Jag har barn sen tidigare o sen har jag fått 2 guldklimpar genom IVF/FET 06 o 08 med min nya man innan vi fick dom fick vi genomgå flera beh,
    våran läkare att det var nästan omöjligt för oss att få barn på naturlig väg lika stor chans som det är att vinna en miljon o vi fick göra micro vi varje försök. Trots det har vi lyckats bli gravida själva nov 09 men det slutade i tidigt MF o nu igen juni 10 fast vi är 44 år(jag) o mannen 43 år.
    Försöker att släppa på tanken om MF/MA igen men det är svårt.
    Hur gör ni andra för att inte springa på toa varje kvart o kolla mm ?
    Ett stort grattis till er alla o massor av lycka till till er andra !

  • loppis7

    Tack Chippichoppi o jag håller tummarna för dig !
    Är tyvärr inte så händig när det gäller datorer så det finns kanske nån som kan lägga in mig ?

  • loppis7

    Godmorgon tjejer ! Finns det nån snäll där ute som kan lägga in mig på listan ? Under gravida :asat 44 år 8:e barnet BF 20110318.
    Är så himla dålig på datorer.


     

  • loppis7

    Tack Oceanney för hjälpen !


    En liten fråga till er alla "gamlingar" hur har eran ongivning tagit att ni har blivit gravida nu ? Vi är ju överlyckliga då ej trodde att det var möjligt då mannen hade väldigt få spermier men jag kan tänka mig att min äldre barn tycler att det känns lite jobbigt .

  • loppis7

    Primrose:Jag har 5 barn sen tidigare i åldern 24-12 år med min förra man , träffade sen min nuvarande man för ca 7 år sen men vi hade i tonåren varit tillsammans ca 1.5 år han hade då ett adopterat barn med sitt ex o ville gärna att vi skulle försöka få ett gemensamt barn vilket visade sig svårt då han hade få spermier men efter ett antal IVF fick vi våra småttingar som är 2 o 3 år.Nu har vi helt otroligt blivit gravida spontant i nov 09 som slutade i tidigt MF nu är gravida igen o fattar ingenting.
    Känner mig väldigt trött o sliten men samtidigt glad , kan tänka mig att många tycker att det kanske är dags för min dotter att få barn o inte jag.
    Men det är härligt att se så många "äldre" som är gravida el försöker här på FL !
    Lycka till alla ni !

  • loppis7

    Nån som vet när man kan göra moderkaksprovet ?
    När vi väntade våran dotter 06 o jag var 40 år hade vi bestämmt oss för att inte göra något prov o det gick ju bra ,när vi sedan väntade sonen 08 gjorde jag KUB i fick jättebra siffror men sedan vid det vanliga UL såg dom en fläck på hans hjärta som kunde ha samband med Down vi fick då göra ett akut Fvp som var bra.
    Den här gången vill jag antingen göra moderkaksprov el fvp.

  • loppis7

    Håller med alla som skriver att man kan både få barn själv o bli mormor samtidigt det jag menar är att vningen kan tänka på omgivningen kan tänka på ett annat sätt,
    Mamsie:Tack för bra info angående proverna.

  • loppis7

    bojji:Så var det för oss också med lillkillen , jag var tvungen att sluta amma honom då han var ca 16 månader höll på bli galen då han bara ville snutta o har inte nån napp.Men då vi slutade med amningen så sover han ok nu.Det tog inte heller så många dagar/nätter men det var jobbigt men jag tänkte efteråt att vi inte hade gjort det här tidigare.

  • loppis7

    Enfråga bara :Ni som äter trombyl har ni fått nån ordination ? Funderar på om det skulle vara något för mig .Isåfall när började ni äta o vilken dos ?

  • loppis7

    Primerose : tack för info ! Konstigt igentligen att dom inte ordinerade det till mig efter vara MF/MA efter IVF fick vid 1:a IVF MF i v 9 o sen vid nästa IVF graviditet MA i v 19 blev ju sen gravid med våran lillflicka o det gick ju bra men då hade jag ju vaggisar men ingen Trombyl.
    Va bra att det har funkat för er!

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5