• milk and honey

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Här fortsätter vi som är runt 40 och gläds åt plus och är deltagande när det inte fungerar som man vill.. Att vi har lika skoj och skrattar med varandra.. Alla är välkomna oavsett om det är första eller tionde barnet..  bara ni är lika galna som vi här i tråden

    Och när vi fått de efterlängtade beskedet så fortsätter vi såklart att följas åt här oxå..

    Länk till gamla trådarna ifall ni vill ha någon info om något..
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m46066177.html
    www.familjeliv.se/Forum-7-124/m42054418.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m43931565.html
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m44034420.html
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m48216865.html


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-28 16:10
    www.familjeliv.se/Forum-3-365/m53688669.html

    En fortsättningstråd för oss som pluppat ur sina underverk
    Även om jag gärna hänger kvar i denna tråd oxå
  • Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5
  • talamod
    hag7 skrev 2010-07-21 15:50:30 följande:

    Tack Oceanney för hjälpen !


    En liten fråga till er alla "gamlingar" hur har eran ongivning tagit att ni har blivit gravida nu ? Vi är ju överlyckliga då ej trodde att det var möjligt då mannen hade väldigt få spermier men jag kan tänka mig att min äldre barn tycler att det känns lite jobbigt .


    Mina stora var skeptiska till ett litet halvsyskon, men blev sakta alltmer glada. Idag är jag allvarligt oroad för att lillsnuttan ska bli ihjälpussad.Solig
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 ♀- 12/6-10 ♪♫
  • astro

    Mina ungar hade velat ha ett småsyskon i åratal och jublade när jag blev med barn. Tyvärr slutade det i mf (kommer aldrig någonsin att glömma hur hårt ungarna tog det). Men nästa graviditet gick bra och de avgudar sin lillebror Dexter. Det är tretton år mellan honom och yngsta storasyrran.

    De är glada nu också fast en smula oroliga för mig och sjukt hjälpsamma. Snart får jag inte göra en pryl själv  


  • Happiness

    Jahajahajaha...nu har det blödits och gjorts jävligts ont i magen idag. Iväg till sjukan. Det fanns ett blippande iallafall. Smulan var 2,7 och hjärtljud som sagt. Får spader av skräck. Men nu har det blåst över för denna gången. Fick en fin bild hem...fsat det var ett riskorn där. Har ändå kvar VUL-tiden den 28...vem vet det kanske vill blödas lite då med?

  • Alicia 72
    Happiness skrev 2010-07-21 21:15:59 följande:
    Jahajahajaha...nu har det blödits och gjorts jävligts ont i magen idag. Iväg till sjukan. Det fanns ett blippande iallafall. Smulan var 2,7 och hjärtljud som sagt. Får spader av skräck. Men nu har det blåst över för denna gången. Fick en fin bild hem...fsat det var ett riskorn där. Har ändå kvar VUL-tiden den 28...vem vet det kanske vill blödas lite då med?
    Åhh vad skönt att det inte var något!! Och att få se räkan leva!
    FIck ju lite beiga flytningar häromdagen  som såg ut som att de skulle kunna vara början på något. Nu blev det inte något mer än så för den gången men oj vad rädd och uppgiven man blir!!

    Måste boka tid för VUL nästa vecka, vill inte bli lurad en gång till. Min första grav slutade i ett MA i vecka 9. Dock kunde inte läkaren se att den gått längre än att fostersäck bildats. Snacka om grundlurad - det var ju aldrig något där...

    Vet ni om man behöver ställa in sig på att vara tjatmoster eller om man har full rätt att göra ett tidigt VUL privat? TÄnkte vända mig till UltraGyn i Stockholm om någon har erfarenhet?

    Alicia
  • PeEmSe

    Hej på er!
    Här är en till som snart är 40.
    Väntar 4:e barnet i januari 2011

  • Happiness
    VildVittra skrev 2010-07-21 22:59:51 följande:
    kram Happiness...hört nått om klänningen än ?
    Nope den har inte kommit än. Haha...det blir stringtrosebröllop. Jag hojtar till när den kommer och jag märker att den heller inte passar
    Gick det bra på simbadet? Visst är det super där...Lundbybadet (ute) är också helt OK men då är ju Kungälvs lite mysigare.
    Tack för omtanken. 
  • Primrose

    asat: Jag tror inte att dina äldre barn blir särskilt "nervösa" - de har ju redan två mycket yngre småsyskon och tar det säkert helt coolt.

    Happiness: Jag förstår verkligen din oro, men vad skönt att du fick åka hem med ett positivt besked och en liten pulserande prick på näthinnan.

    PeEmSe: Välkommen och grattis!

  • bojji07

    Happiness: Skönt att det var positivt besked trots blödning. Förstår din oro/skräck...jag hade varit likadan. Kram

    asat: säger som primerose...tror inte att det blir några problem med de äldre barnen då de ju redan har två småsyskon...

    PeEmSe: Välkommen hit och Grattis!!!

    Primerose: Allt bra med dig?

    Alicia: Fortfarande lugnt med flytning/blödning???

    Alla andra: Kramar till er...här är det fint väder och varmt!


    Stolt mamma till son-91 son-07 och dotter-09
  • isabell05

    Hej alla fina,

    TIllbaka på kontoret efter en två veckors semester. Alldeles för lite men sönerna är nu utomlands med sin pappa och jag väntar med mer semester tills dess att de är hemma igen. Dessutom har jag och sambon bokat flyg ner till Spanien i september, utan barn, på "babymoon" som det väl kallas Glad. Skall bli härligt.

    Ser att det fyllts på ordentligt i "gravidlistan" och det glädjer mig. Vinkar hej och välkomna till alla nya och grattis till alla nya Plus.  Hemulan, du har tagit klivet upp från uppehållsrummet...heja heja!!!

    Alicia, jag fick en liten blödning i v7 och hade ganska länge rosaaktiga flytningar, men det var ingen fara. Det verkar vara ganska normalt. Fast jag har aldrig haft det under mina andra graviditeter.

    Glimman, stort grattis till både dop och bröllop, har tittat på bilderna, Ni var jättefina Glad röd klänning, läckert!

    För mig väntar FVP, onsdag nästa vecka. Känner mig nästan oroligt lugn  inför det. Men har ganska mycket mardrömmar på nätterna. Just nu känns det som om ingenting skulle kunna gå fel....och när saker och ting känns för bra för att vara sant....så är det väl ganska ofta så också, eller? v16, fina tuttar, ja mamsie får man behålla???Tungan ute och undrar om det bara är jag som tycker att min mage redan är groteskt stor för tiden...hmmm.

    Ha en fantastisk dag mina vänner, nu är det fika Skrattande

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5