Inlägg från: talamod |Visa alla inlägg
  • talamod

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Hemulan skrev 2010-02-18 11:25:10 följande:
    Belly - grattis till lägenheten!!!!!!
    Ja, grattis!
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    go kväll alla tjejer,
    Idag har bebisen blivit än mer verklig...vi har köpt barnvagn! Begagnad Brio. Lite tidigt, men såg annonsen på Blocket och efter ha kollat lite så tyckte jag att verkade vara ett bra pris. Det har ju hänt så mycket på barnvagnsfronten sen sist (sommaren -99). Och jag har ingen lust att lägga ut 10000 på en barnvagn, vilket många här i Stoclholm verkar anse vara ett minimum. Nej de pengarna kan jag göra nåt bättre för. Lillskrutt*n kommer ju inte använda den mer än max 6 månader och mestadels under varm/någorlunda varm period.
    Så nu är det bara resten kvar {#lang_emotions_dreamer}.

    kram till er alla


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Godmorgon alla,
    lyckades ta mig till jobbet. Jag det är bedrift för som kanske de flesat av er vet är det KAOS i Stockholm. Alla t-banor ovan jord inställda. Ersättningsbussar. Som tur är åkte jag mot trafiken till jobbet. Me jag såg ju längs vägen det var SÅÅÅ mycket folk på alla hpl. Stackars alla! Så ni Stockholmare som kan - håll er hemma!

    Smytt: Dumheter!!! Gör inte om detta- gör som mamsie säger- Lej in nån (nån tonåring som vill tjäna en hacka kanske??


    Milk: bra att du kollar upp, varför vara orolig i onödan.


    Hemulan: trist


    Mamsie: jobbigt för din lilla, men tur att du är där!


    Michia: välkommeni listan


    ERiam: du har åkt in? Hoppas.


    Ester: tänker på dig


    Belly- skönt att få fint- det är skönt att göra nåt praktiskt med fint resultat när man håller på o komma tillbaka på banan, eller hur.


    Själv mår jag bra förutom att jag är stor som ett hus och känner mig som i åttonde månaden.


    Alla: KRAAM!


     


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Happiness skrev 2010-02-22 09:32:48 följande:
    Glömde...funderar på att skita i ett gemensamt barn...har fullständigt tappat lusten. Just nu kan jag överhuvudtaget inte ens tänka mig att hoppa isäng med honom.
    säger som föregående. Häv ur dig här (med någon nära vän). Andas. Lugna ner sig och tänk konstruktivt.
    Listor? Varför började vi tillsammans? Bra/dåligt. Kanske är den en mkt tillfällig period. Tjejen är tonåring och hur de kan vara, oj oj. Ibland är barns provocerande positivt= de VÅGAR vara negativa/hemska mot dig för att de LITAR på dig. (JAg säge rinte att de ÄR så).
    Men fundera i lugn o ro och ta sen ett samtal med sambon när ni ensamma/har tid.

    KRAM, livet blir bättre
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Lilla Hjärtat skrev 2010-02-22 09:43:49 följande:
    Gommorron alla tjejer, med och utan mage! (Teskedsmamman, det är ju otroligt? Är du bara i v 15?) Mår mycket bättre nu, dels för att jag har fått sova, och sen för att ni är så himla medkännande och fina. Det bor visst en bebis i min mage, tills motsatsen bevisats!
    Rätt tänk!
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    Anyah skrev 2010-02-22 09:45:41 följande:
    Var i Stockholm i helgen och vet vilket kaos det är.På lördagen var jag på Trosa skjutbana och i snöyra, -15 grader och en vind som fick det att kännas som -30, tog jag jägarexamen!!När jag sedan skulle in till stan och möta sambon för att fira var det totalstopp i t-banan och jag fick efter en halvtimmes jakt tag i en taxi.. Puhh det var en pärs. Attstå en hel dag i kylan och skjuta satte sina spår. På söndagen kunde jag knappt lyfta armarna, idag har jag "bara" en hemsk träningsvärk.. Fast med facit i hand spelar det ingen roll utan jag är så förbaskat stolt och lycklig över att jag klarade det"!!!!!
    WoW
    Grattis. Jägarexamen är en av mina hemliga drömmar, en annan är dykarcert.
    Trosa skjutbana- då var du inte många 100 meter från vårt torp.
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Godmorgon alla
    jobbar hemma idag, vägrar ge mig ut i kaoste i kollektivtrafiken i Stockholm.

    Mamsie skönt att op närmar sig så lilleman o du får sova bra. Bra sömn->utvilad->bättre sex->större chans till konception.

    Själv vaknar jag en gång/halvtimme för att jag är så j-kla kissnödig. På dan lika illa. Kissnödig en kvart efter att tömt blåsan på 3 droppar.

    Fråga till er alla (igen) HUR gör ni för att citera flera inlägg från flera sidor. Om jag börjar skriva ett inlägg på en sida och sen bläddrar framår så försvinner mitt påbörjade inlägg. Det är ju som flera sagt inte lätt att hålla er alla underbara i huvudet och allt som gjort. NÅN som VET??? 


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod
    hopp i livet skrev 2010-02-23 08:33:13 följande:
    Var är vi... Norrifrån och söderut Eriam - Skellefteå Charlotta - Umeå BellyBandit - Nordingrå (2 mil från Höga Kusten bron) wec018-Uppsala Annbom-Uppsala Milk - Västerås Brådis - Täby Dynah - Stockholm Hemulan - Stockholm Talamod -Stockholm Tjatte - Stockholm, Hässelby Bojji07- Stockholm, Järfälla Mammaat - Stockholm, Trångsund Glimman2010- Söder om Stockholm onskeglittra -Stockholm Hopp i livet - Fjugesta (3 mil från Örebro) Smytt - Katrineholm Barney - Norrköping Xanni - Linköping Elvsyssel - Uddevalla Anyah- Västervik Anna65 - Jönköping Mamsie - Göteborg Nicholasmamma - Göteborg  Golden2- Falkenberg Halland   Evie - Växjö Isabell05 - Skåne Floppan67 - Skåne (2 mil utanför Eslöv) Jag hittade den!  Nu kan vi ha lite koll igen och alla nya kan skriva in sig. OM ni vill! Det är helt frivilligt!
    bra! Finns tankar om storträff kvar??? Nu när jag flyttat till relativt stort kan jag erbjuda mitt hem som läger för galna glada kvinnor i sina bästa år.
    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Susanne: Ska du jobba i H-borg? Där finns säkert nya att lära känna? *kram*


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
  • talamod

    Oj en sån lista! Vi täcker ju nästan hela Sverige. En vårträff vore skoj. Jag har ju mina barn varannan vecka, så om vi ses en vecka "utan barn" kan ett gäng sova över om behov finns.
    Att jobba hemma är förödande för koncentrationen. Blir trött och måste göra annat (plocka, tvätta...)
    Och på torsdag natt åker vi till Åre så jag MÅSTE packa men får ingen ro till det. Kan nån där uppe stänga av iskylan till fredag??? Hörde av de goda vännerna vi ska till att det är idag är 30 minus i Åre. OÄÄÄÄÄ{#lang_emotions_yell} Jag menar om det blir så kommer vi ju inte kunna åka ett enda åk!!!


    ♪♫ ♂-89 ♀-92 ♀-94 ♂-99 BF 30/5-10 ♪♫
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5