• idupur

    gravida i linköping?! :)

    Hej hej,

    Får man haka på här? Jag har fått en liten tös som nu är 2 1/2 månad och går hemma och är mammaledig. Jag är gärna på en fika imorgon om även fd gravidisar är välkomna! (=

  • idupur

    Jätteroligt! Då ses vi om ett tag, hoppas det underbara vädret håller i sig (=

  • idupur
    sannax02 skrev 2010-05-12 20:36:34 följande:
    Tack! Det funkade! :) Bebisen låg fel igår så vi fick en tid för vändning redan idag. Inget att rekommendera, man kan känna "visst obehag" står det på förlossningens hemsida och nog var det obehagligt alltid, så nu får vi hoppas den inte vänder tillbaks.Hur gick det för dig? Låg den rätt?
    Lycka till och hoppas den inte vänder tillbaka!

    Här hemma är allt bra, sambon har varit föräldraledig i fem dagar nu och går tillbaka till jobbet imorgon. Jätteskönt att vara hemma hela familjen. Daisy har börjat vara med mycket mer och har även börjat skratta en hel del, jätteroligt att höra!

    Ha det bra alla!
  • idupur

    Jag kommer också gärna med på tisdag! Fräcka fröken tycker jag är väldigt bra (=

    Fika, tisdag 25/5, 14.30
    Vi som kan komma:
    *Honey1982
    *lolca
    *EnAnka
    *Emily02
    *sannax02
    *idupur

  • idupur

    Hej hej, hoppas ni hade det trevligt på fikat. Som ni märkte dök inte jag o Daisy upp, är helt slut efter helgen och är förkylda bägge två. Vi hade Daisys namngivning i söndags och besök av Alex familj från England. Jätteroligt och helt underbart, men slitsamt (=

  • idupur
    Emily02 skrev 2010-05-26 17:15:24 följande:
    Hej!Det blir ju fler fikor men det var trevligt. Vad roligt att hans familj varit över och hoppas att ni hade en jättefin namngivningsdag :)

    Tack! Allting gick jättebra och det var himla skoj. Jättefin ceremoni med fina texter och musik av kära vänner och familj. Om det är någon av er som har tänkt ordna något liknande när era små tittar ut kan jag tipsa om Khalil Gibrans "Om Barnen", om man gillar vackra texter är den en favorit (=

    Hur går det förresten för er? Inte så långt kvar för vissa av er nu va?


    Daisy är nu strax över 3 månader och växer så det knakar, mer på bredden än på längden. Lite krångligt att hålla rent och torrt i alla veck men helt underbart när man vaknar på nätterna av att hon ligger och gnäller/skriker men skiner upp i världens vackraste leende när man tar upp henne. Hon skrattade för första gången den här veckan!

  • idupur

    Hinnsvepning har jag inte gjort, men däremot tog de hål på hinnorna under förlossningen. Vattnet gick inte för mig och jag var öppen 10 cm så då tog dom hinnorna. Jag kände ingenting alls, vet dock inte att det var för att jag var så gott som mitt uppe i förlossningen och hade annat att tänka på, eller för att det inte gjorde ont. Hade också lustgas som hjälpte till.

    Fika den 23e kan jag!

Svar på tråden gravida i linköping?! :)