Inlägg från: sannax02 |Visa alla inlägg
  • sannax02

    gravida i linköping?! :)

    Det kanske kan vara svårt att hitta en tid som passar alla. Vi kan ju hoppas på att hinna ordna fler än en fika/lunch men det är klart att ju fler som kan desto trevligare! :) För min del hade det funkat med lunch imorgon men jag antar att den är avblåst nu eller vad säger ni? Helg kan också passa för min del, men just denna helg har jag fullt upp.

  • sannax02
    EnAnka skrev 2010-04-25 15:07:39 följande:
    Hallå! Tycker det har dött lite här - jättetråkigt ju! Nu tycker jag vi får fixa en tid för fika för det vore ju så tråkigt om det inte blir av! Här kommer några förslag på tider nästa vecka som jag kan på: Måndag - Hela dagen Torsdag - Hela dagen Söndag - Hela dagen Vad säger ni? Några som passar? Om vi får ihop en 4-5 st kan vi väl köra oavsett om inte precis alla kan så kan vi ju ha fler gånger!
    Hej!

    Vad bra att någon försöker dra ihop till fika igen! Jag jobbar heldag på torsdag och kan inte förrän efter 17 (eller när som helst på söndagen) men annars kommer jag gärna en annan vecka. :)
  • sannax02

    Vi brukar gå ned till Stångån en sväng eftersom vi bor i närheten. Fint med brasan mitt i vattnet tycker jag! I övrigt brukar det inte bli så mycket firande men det hör ju till att man står och fryser en stund till "Vintern rasat" :)

    En fika på söndag skulle funka för mig.

  • sannax02
    EnAnka skrev 2010-04-29 00:26:07 följande:
    Tjoho! Då tkr jag vi kör på det så det faktiskt blir av! Jag som är tämligen nyinflyttad kan ju då inte nämna ett enda café i Linköping. Någon som har ett förslag på trevligt ställe?
    Äntligen! Söndag kl.15. Vad säger ni om Tropikhuset i Trädgårdsföreningen eller kanske Fräcka Fröken på Ågatan? :) Många andra ställen (förutom kedjorna) verkar ha stängt på söndagar.
  • sannax02
    Zelinra skrev 2010-04-29 23:19:44 följande:
    vi kan väl ta trädgårdsföreningen. är det fint väder kan vi ju sitta ute, mysigare där än ågatan.
    Det låter bra! Tropikhuset kl. 15 på söndag. Vilka kommer?
  • sannax02
    Emily02 skrev 2010-05-01 20:48:58 följande:
    klart att du ska komma! ju fler desto trevligare tycker jag..
    Ja det är klart!

    Trevligt! Antar att vi känner igen varandra på magarna (och Idupur på en ny bebis), eller behöver vi fler kännetecken än så?

    Vi som kommer är alltså:
    EnAnka
    Zelinra
    Emily02
    Idupur
    sannax02

    (...och ev. fler som hinner ansluta sig)
    Ses imorron! :)
  • sannax02
    idupur skrev 2010-05-03 21:34:39 följande:
    Tack tjejer för senast, det var jätteroligt att träffas!
    Ja tack själv! Det var trevligt! Hoppas vi får se mer av Daisy nästa gång också :)
  • sannax02

    Vi var hos barnmorskan idag och hon såg att bebisen inte alls hade huvudet nedåt som hon först trodde utan ligger felvänd....så nu väntar kanske vändningsförsök, känns inte alls kul :(

  • sannax02
    EnAnka skrev 2010-05-08 20:20:32 följande:
    Nej men fy vad jobbigt det måste kännas nu. Vet du när vändningsförsök blir eller ska de kolla någon gång innan om bebisen har vänt sig rätt själv först? Det går säkert bra hur det än blir!
    Vet inte, de ska kolla på tisdag igen så får vi se hur det blir. Om den fortfarande ligger fel måste de försöka vända inom 10 dagar, för man gör det visst inte efter v.36+6. Håll en tumme! :)
  • sannax02
    EnAnka skrev 2010-05-09 22:20:32 följande:
    Okej, hejaheja! Hur som helst kommer det gå bra i slutändan och det är ju viktigast:) Hoppas dock såklart att det kommer gå så smidigt som möjligt. Jag får veta läge på onsdag, det känns ganska spännande faktiskt! Får väl se om jag har någon tur där.
    Tack! Det funkade! :) Bebisen låg fel igår så vi fick en tid för vändning redan idag. Inget att rekommendera, man kan känna "visst obehag" står det på förlossningens hemsida och nog var det obehagligt alltid, så nu får vi hoppas den inte vänder tillbaks.

    Hur gick det för dig? Låg den rätt?
Svar på tråden gravida i linköping?! :)