Inlägg från: Anonym (hmm..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hmm..)

    Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?

    Ingen som typ får blåmärken utan orsak lite här och var ? Typ låren ?

  • Anonym (hmm..)
    Anonym (svårångest) skrev 2013-09-30 13:25:28 följande:
    Och jag har ändå tagit prover och så när jaag haft det besväret. Det ända dom sa var allt jag har lite tunt blod. 
    Okej.. Konstigt! Ska ta prover i morgon. Är liiivrädd att det ska visa ngt! Har så synliga ådror med!
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (svårångest) skrev 2013-09-30 18:50:09 följande:
    Samma här! :o Har plötsligt fått flera synliga ådror på armar, armveck och ben! Men mina prover är bra. Inget mer än att jag har tunt blod. Jag lider ju av stress och ångest så dom tog alla möjliga prover på sjukdomar för att utesluta det och fastställa min ångest. Men inget fel :) 

    Så jag tror inte du ska oroa dig, du är som sagt inte ensam. Jag har precis samma sak och jag är frisk enligt proverna. Har till o med fått göra ultraljud på mitt hjärta :)  
    Helskumt ju! Jag har främst i handflatorna! Ser så obehagligt ut! :(
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (svårångest) skrev 2013-10-01 23:47:23 följande:
    Hur gick det hos läkaren? Fick du några svar? 
    Får veta på torsdag! Är så nervös!
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (hmm..) skrev 2013-10-02 07:21:13 följande:
    Får veta på torsdag! Är så nervös!
    Har varit hos läkaren nu! tydligen järnbrist utan lågt hb..
  • Anonym (hmm..)
    Anonym (svårångest) skrev 2013-10-03 20:17:41 följande:
    Åh men vad skönt att det inte var något mer allvarligt! 

    Jag har också haft brist på järn. Samt b12 och folsyra och då hade jag lågt hb.

    Vet dom orsaken till din brist och får du tabletter för det?  
    Nej. läkaren sa bara att jag hade järnbrist och skulle äta järntabletter!
  • Anonym (hmm..)

    Hej på er!

    MÅSTE MÅSTE MÅSTE verkligen få ngn svar från nån! Har sån fruktansvärt dödsångest och ångest så att jag spricker snart! Just nu så känns det som att jag inte orkar hålla upp huvudet. Att det typ rycker till när jag sitter. är det ngn som känner igen sig. ? snälla hjälp mig !

  • Anonym (hmm..)
    Griffin skrev 2013-10-08 18:33:44 följande:
    @ Anonym (hmm..) : Du är inte ensam, långt ifrån! Det är lite svårt att kommentera på det du skriver utan att få mer kött på benen, så kan bara tala utifrån mina egna erfarenheter. 

    Jag har själv aldrig riktigt haft dödsångest, eller det kanske jag har. Jag hade en period när jag hade en väldigt tung, daglig ångest (mestadels hälsoångest/hypokondri) men under den värsta tiden kände jag även en uppgivenhet, en slags tomhet inom mig själv. Det kom främst i samband med att jag funderat på frågor som "Varför lever vi?" "Är jag lycklig?" "Hur länge kommer jag få leva?, eller min familj?" osv.

    Nu talar jag alltså för mig själv, men jag har nu, så här en tid efter, sett tillbaka på den tiden som att jag hade dödsångest, för jag visste inte om jag ville leva.

    Hade/har en fantastisk psykolog jag träffat ca. var-varannan vecka under drygt 5-6 månader. Om du inte redan har sökt dig till vårdcentralen, gör det! Om så bara för att få prata med en sjuksyster, det är viktigt att våga vara öppen och prata med folk om hur man känner och mår. 

    Kort info om mig:

    Jag är 24 år gammal. Kille. "Drabbades" av en rejäl ångest/depression till följd av min mormors bortgång för drygt 8 månader sedan. Sökte mig till VC och har sedan gått till psykolog där i drygt ett halvår. Fick diagnos GAD, och sedan hade jag en extrem hälsoångest på det, det brukar väl hänga samman rätt väl.

    Det här är första gången jag skriver på det här forumet, även om jag använt sidan många många många gånger som egenterapi under min sk. "orosstund" som många utav er säkert känner till! 

    Jag ska hädanefter att försöka svara på fler människors frågor och tankar kring allt som har med ångest och dess symptom och göra - jag har haft och varit med om det mesta trots min ringa ålder.  
    Det känns som att mina muskler i nacken inte orkar hålla huvudet uppe. Jag måste lägga bak huvudet för det känns som att huvudet är för tungt! Kanske har med att jag har spänt mig så och musklerna i nacken är helt slut! Men obehagligt är det. Det kommer när jag tar det lugnt. Håller jag på med något så känner jag inte av det lika mycket.
  • Anonym (hmm..)

    Ida känns det liiiite bättre i huvudet/nacken! Om det blir bättre så kan det ju inte vara en farlig sjukdom? Igår kände jag hur "värken" saaaakta åkte neråt i ryggen.

  • Anonym (hmm..)
    Anonym (svårångest) skrev 2013-10-10 20:26:19 följande:
    Någon som har haft huvudvärk långt fram i huvudet, samt huggande/ilande smärta i nacken upp i huvudet? Som inte gått över av alvedon eller att dricka vatten? 

    Det första som pluppar upp i tankarna är ju såklart att jag har hjärntumör.... 
    Japp. Jag har haft det! Och det kallar läkarna spänningshuvudvärk. Spänningarna i nacken följer hela huvudet ända fram till ögonen. 
Svar på tråden Vilka fysiska symtom på stress/ångest har ni haft ?