Inlägg från: SBoren |Visa alla inlägg
  • SBoren

    Trisomi 13 & 18

    Hej allihopa!!!

    Länge sen jag va inne på denna tråd, nu hitta ja er igen.

    Grattis till Linnéa på hennes 2års dag{#lang_emotions_flower}

    Här e livet upp o ner som vanligt. Finns bra o dåliga dagar... Men det flyter på. Saknaden av Tobias är jobbig. Snart fyller han 2år (11mars), känns... Letar på nätet efter fin barnlykta... Men svårt... Nån som har tips? beställt minnesljus som har brinntid på ca 4dygn med nallmotiv på nyss.

  • SBoren

    Grattis till eran Prinsessa Wilda {#lang_emotions_heart}

    Våran Tobias hade oxå full trisomi 13. Han hade mycket slem. Hade en "sug" hemma så vi kunde rensa när det var som värst. Fick inte heller slemlösande, dem sa att det blir motsatt effekt av det, blir bara mer slem som bildas som kan va svårt att svälja... Men "handsugen" fungerade jätte bra. Verkligen ett tips som ni kan höra med neo. Det var hemsjukvården via neo som fixade hem en sån till oss.

    En sak, stå på er med läkare etc...

    Styrkekramar till er!!!!

  • SBoren

    Hade gärna me bidragit till forskning kring trisomi men vet tyvärr inte nåt... Nån annan som vet?

  • SBoren
    wildaandersson skrev 2010-03-23 08:07:50 följande:
    Idag blir lilla Wilda 2 månader!Mer än vi någonsin hoppats på Lunzzan: När e du inne på msn??? Vill så gärna prata med dig. Kramisar
    Inte vart inne... Grattis till Wilda i efteskott
  • SBoren
    Lonse skrev 2010-04-21 20:31:47 följande:
    Hoppas allt är bra med alla.En liten fråga bara, tiden går så fort så vill vara ute i god tid.Ny trisomiträff; jag hoppas flera är intresserade. I Göteborg var det ju många som var med så tänkte om vi kanske skulle fortsätta där? Sen kan vi ju se om det finns möjlighet att vara i samma lokal, Sofie lär väl vara stor då så kan bli lite mycket att fixa med ;)Jag håller gärna i det här nere i Blekinge men vet att det är svårt för Tindra med familj att ta sig ner hit över en helg.Fundera och skriv om ni har några tankar om ny träff!!!
    Ja eftersom vi väntar tillökning i sommar "vågar" jag inte lova att jag orkar fixa...
  • SBoren
    Erikanerikan skrev 2010-05-20 20:01:13 följande:
    Hej igenTack för alla era ord. Vi fick besked i måndags om att det inte var trisomi 13, 18 eller 21. En förväntan började växa men dagen efter kollade barnkirurger på vårt barn och konstaterade att det sannolikt, till 99 procent inte går att göra något med tanke på bråcket. Så det är illa. Vi vet ej vad vi ska göra men jag lämnar nog denna tråd nu. Ta hand om er och era barn.Varma hälsningarErika
    Ta hand om er. Många styrkekramar
  • SBoren
    soffansofar skrev 2010-06-05 20:04:30 följande:
    Hej!

    Alldeles ny här...vet inte var ajg ska vända mig så jag provar här hos er som fått samma diagnos. Den 2 juni födde jag JAck vår son i v 15+6... ca 10 dagar fick vi reda på hans diagnos. JAg sa själv på första vul att jag trodde vårt barn var sjukt, det såg inte ut som när vår dotter låg i magen...På varje vul ul så blev vi tillbakaflyttade så när vi på kuben fick reda på att det var1:2 och misstanke om trisomi 18 blev jag på något sätt lättad men visst blev det samtidigt en chock...Man kunde redan på ultraljudet se att han hade snedställda händer fötter. Förlossningen blev jättebra och gick väldigt fort. Fick 4 vaginaltabl kl 09 ochk kl 10.00 gick vattnet vid 12.30 föddes han. JAg satt då på toa och skulle kissa och kände att han var på väg ut och fick panik, men lyckades komma in till sängen och födde honom. Vågade inte titta förrän några timmar senare och han var så fin och vacker vår lille kille. Jag tror på att man får de barn man kan klara av att ta. Jack kom verkligen med något till oss, inget kommer bli sig likt igen ...jag gråter får panik och kan i bland inte fatta att det har hänt. Är så glad att vi tog kort på honom. Ursäkta detta osammanhängande inlägg men jag är nog fortfarande i en bearbetningsfas... Ska läsa era berättalser snart. Stor
    Många många kramar om i det svåra.
  • SBoren
    Malin F skrev 2010-06-20 19:38:15 följande:
    Erikanerikan: Beklagar verkligen. Stor Kram!

    Viskar lite försiktigt att jag är gravid. Nu väntar FVP i v.15 för att se så inte lillesyster/bror oxå har en trisomi... Är orolig att det inte ska gå vägen nu heller (bar tvillingar från början men blödde ut en).

    Kram på er!
    GRATTIS till syskon. Så underbart! Men oj att du blöde ut tvilling :( Kraaaam
  • SBoren
    Erikanerikan skrev 2010-06-19 01:10:26 följande:
    Hej igen... Ville på något vis bara säga hur det gick för oss även om jag sa hejdå för ett tag sen. Var jag som frågade er så mycket om dessa trisomier och så var det ingen kromosom men nog så allvarligt ändå med vatten i huvudet och bråck på magen. Vår lillkille gick bort i söndags kväll och jag fick föda honom i tisdags. Är hos änglarna och på samma ställe som en del av era barn nu. Dock var inte bråcket så stort som läkarna trodde... Men Gud tyckte han skulle hem ändå, vår lilla son.

    Vill ge er alla en stor kram för att ni svarade så mycket på det jag skrev när jag hade funderingar. Tack! Och till er som jag skrev till och aldrig orkade svara, förlåt! Jag orkade inte.

    Kram
    Erika
    Många styrkeKramar till er!!
  • SBoren
    Lonse skrev 2010-06-26 09:17:59 följande:
    Idag fyller Love 2 år!!!!!!

    Vem kunde tro det när han 8 dagar gammal fick sin diagnos? Idag tar vi det lugnt men imorgon blir det stort kalas för båda våra grabbar.

    2 år....Vår lille bebis har nu blivit en stor gosse även om alla barn fortfarande kallar honom bebis... :)
    GRATTIS I EFTERSKOTT!!!! Hurra hurra hurra!!!
  • SBoren
    soffansofar skrev 2010-06-24 19:18:27 följande:
    Jag fick allstå avbryta graviditeten i v 15+6, för att Jack var svårt sjuk i trisomi 18...Födde fram honom den 2 juni.
    Beklagar verkligen :( Ta hand om dig/er!
  • SBoren
    wildaandersson skrev 2010-07-23 01:44:11 följande:
    Idag, om sisådär 8 h fyller vår lilla Prinsessa 6 månader. Det ska firas stort
    Stort Grattis i efterskott!
Svar på tråden Trisomi 13 & 18