Inlägg från: YukiPappa |Visa alla inlägg
  • YukiPappa

    Trisomi 13 & 18

    Hej, jag är ny här.
    Med blandade känslor skriver jag här ...

    För exakt 2 mån sendan fick vi en prinsessa Yuki med diagnos T18 ...
    Hon är en solstråle som har klarat genom nu 2mån.
    Men vardagen är fortfarande komplicerat ...
    Fast tack vare information från er här på forumet samt annat ute på nätet känner vi relativt mogna som förälder till ett barn med diagnos T18.

    Som många andra föräldrar har jag också börjat blogga: trisomi18yuki.wordpress.com/

  • YukiPappa
    j35 skrev 2010-09-05 07:57:08 följande:

    YukiPappa: Ledsen att behöva välkomna er till den här världen - alla barn borde få födas friska och leva långa lyckliga liv. Måste dock samtidigt gratulera till en fantastiskt söt liten flicka!


    Jag hoppas innerligt att hon får fortsätta lysa upp er tillvaro länge, länge än. Jag hoppas att ni kan finna lite stöd här hos oss som upplevt det ni nu går igenom och att vi kan svara på en del av de frågor och funderingar ni har.


    Tack för dina vänliga ord. Ni har redan givit mig stöd och styrka!
    Cecilia J skrev 2010-09-05 19:27:33 följande:
    YukiPappa: Vilken underbar blogg du har. Jag har varit inne och läst lite och hon är jättesöt lilla Yuki. Jag känner självklart igen mycket när jag jämför med min Linnea som också har full T18. De första månaderna var jättekämpiga. Jag läste om Yukis gråtattacker och jag känner igen det så väl. Linnea var också alltid glad och så plötsligt kom dessa attacker som det inte gick att få stopp på. Det gick liksom inte att trösta i famnen som med "normala" barn. Som tur var kom dessa attacker inte särskilt ofta. Nu kommer de väldigt sällan. Det var oftare när hon var mindre. Idag är Linnea 2,5 år. Helt otroligt. Det trodde vi inte för 2,5år sedan. På tisdag ska hon börja på en specialförskola, ska bli jättespännade.

    Jag hoppas er lilla Yuki kommer bli en lika stor kämpe som vår Linnea. Om ni har några frågor eller funderingar så inboxa mig gärna.

    Kram Cecilia
    Det är helt fantastisk att din dotter Linnea är 2.5 år och ska börja specialförskola, det låter jättespännande! Din text gav oss otrolig styrka och värme!
    Jag hoppas att vår dotter Yuki får uppleva en liknande utveckling ...
Svar på tråden Trisomi 13 & 18