Inlägg från: 1himlen3påjorden |Visa alla inlägg
  • 1himlen3påjorden

    Trisomi 13 & 18

    ...När Gud tar..Ger han dubbelt tillbaks....

  • 1himlen3påjorden
    Heddan skrev 2010-09-30 21:09:42 följande:
    Tack för alla fina ord och välkomnanden! Så roligt att läsa om Tindra och gud vilken liten sötnos Doris var. Jag har aldrig träffat er som skriver här på forumet men med er hjälp känns vardagen lättare! Otroligt vad man kan hjälpa varandra genom ord och bara finnas till.

    En vanlig kommentar när vi är ute på stan från obekanta som vill titta på Hedvig är "är hon inte lite liten?" Ibland har jag dragit hela harangen och folk har blivit vita i ansiktet eller så säger jag bara något kort. Problemet är att det rör upp så mycket i mitt inre när jag väl kommit ut på stan. Kan man inte bara beundra henne och inte analysera så mycket? MÅSTE man svara okända människor med alla följdfrågor som kommer?
    Du ska inte behöva svara på okända människors frågor eller kommentarer. Du kan bara ignorera dem. Det finns o kommer alltid finnas kärringar/gubbar som tror sig veta det mesta. Är det någon som blir för jobbig säg åt dem att "dra ". 

    Jag fick en spydig kommentar i somras av en tant bara för att jag bytte blöja utomhus i parken. Jag sa bara åt henne att gå hem o lägga sig" men så är jag ganska rapp i käften när det vill sig så... Mammorna blev impade i alla fall o många hade varit med om samma sak.

    Nu har jag inte Trisomi-sjukt barn, men jag har en flicka som är 3 år med allvarligt hjärt o tarmfel vilket gör att hon är väldigt liten för sin ålder.
    Men principen är densamme , svara inte på det du inte vill o ingen har med dig eller ditt barn att göra.. Du behöver inte berätta personliga saker för främmlingar, de kan gå hem o läsa skvallerblaskor istället!  
Svar på tråden Trisomi 13 & 18