• Scratc­hy
    Äldre 10 Feb 18:14
    413515 visningar
    1291 svar
    1291
    413515

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    Halloj!

    Vad gör ni här? Är det något speciellt för gravida eller nåt, eller kan man haka på om man har lite flimmer i största allmänhet?


    Männen var korkade, kvinnorna var onda... men maten var god...
  • Scratc­hy
    Äldre 17 Feb 03:10

    Är det någon som gjort två ablationer?

    Jag har gjort en och allt har varit bra tills nu (tre och ett halvt år), men nu verkar problemen vara på väg tillbaka. Blir man bättre efter den andra?


    Männen var korkade, kvinnorna var onda... men maten var god...
  • Scratc­hy
    Äldre 17 Feb 03:11

    Alltså, jag menar... blir risken för återfall mindre?


    Männen var korkade, kvinnorna var onda... men maten var god...
  • Scratc­hy
    Äldre 18 Feb 14:06
    Hjärttjejen skrev 2010-02-18 13:51:23 följande:
    Hm, låter spännande....potassium, har jag aldrig hört talas om, ska genast googla och läsa om det. vet du om det heter samma i sverige? är det ett hormon, vitamin??jag äter oxå fiskolja dagligen för hjärtat, och det är ju dessutom bra för mycket annat i kroppenusch ja för dålig sömn....tyvärr är ju den en jättebov i mitt fall oxå. sömnen är superviktig och får aldrig tullas på. nu när jag har mått ok under ngr veckor så märker jag att jag börjat slarva med sänggåendet (olympiska spelens fel oxå...) så idag har jag dessvärre känt av hjärtat lite grann....uscha buscha, nu får jag skärpa mig. tyvärr är det såååå lätt att hamna tillbaka i gamla hjulspår när man börjar må bättre, icke brahjärtesjälen, jag fick ett tips av en vän som är duktig inom näringslära ang sömnen. prova att ta 2 msk honung precis innan sänggåendet. anledningen till att honungen är bra är för att det tar lång tid för levern att bryta ner den typen av socker, vilket gör att kroppen har energi att tillgå hela natten. fungerade på mig när jag testade....värt ett försök.ta hand om dig, kramps. nu ska jag yoga jag har bestämt mig för att försöka hinna med ett pass varje dag under 40 dagar och se effekterna att yoga 40 dagar i streck ger tydligen kroppen den återhämtning som behövs ur ett stresstillstånd, enligt gammal tradition i kundaliniyoga (?)....OTROLIGT skönt är det iaf.
    Potassium är samma sak som kalium. Banan tror jag är den bästa naturliga källan. Och för oss som inte äter banan så funkar avokado nästan lika bra.
    Männen var korkade, kvinnorna var onda... men maten var god...
Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12