Inlägg från: ansan57 |Visa alla inlägg
  • ansan57

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    Hej!
    Vilket härligt forum! Alla verkar verkligen bry sig om varandra. Själv har jag också jobbigt med extraslag men det kommer med ungefär 14 dgrs mellan och håller på ungefär 1 timme. Hjärtat slår då extrslag ungefär 2 ggr i minuten, jag blir jätterädd. Har gjort arbetsprov som var helt OK och då fanns inga extrslag. Har också gjort EKG när extrslag var som värst men de trodde inte det var farligt. Pulsen går ju också upp för att man blir rädd. Vad man hela tiden undrar är ju varför det kommer! Har nu i helgen haft både lördag och söndag 1 timme varje dag, otäckt!
    Någon som har som jag att de kommer så där i attacker?
    Kram!

  • ansan57

    Hej och tack för välkomnandetHjärta

    Härligt Linda att du har lugnt med hjärat! Jättejobbigt med förkylning, jag var sjuk i 2 v för  ett tag sedan med feber och jättejobbig hosta, känns skönt att vara frisk igen.
    Tack hjärtfröken för goda råd, du har rätt jag är nog lite stressad just nu. Det är jobbigt efter perioder med es för man är spänd och väntar bara på att de ska komma tillbaka. Har nu varit lugnt i 3 dgr och jag börjat slappna av. Har fått en remiss till hjärtläkare för att få ytterligare undersökning, enl min läkare för att jag ska känna mig lugn. Har en jättegullig läkare (jobbar på vårdcentral som sekreterare och har där en toppenläkare) hon säger att jag har ett skojfriskt hjärta!

    Sitter just nu och tittar på "Elvis i glad Hudik" härliga människor som verkligen lever i nuet.
    {#emotions_dlg.flower}
    Må bra!
    Ansan

  • ansan57

    Hej!
    Jag mår ganska bra men är lite orolig. Ska åka med jobbet ill Wien på torsdag och är orolig att få extrslag på planet. Jag har ju gjort arbetsprov som var bra men är orolig ändå. Var på promenad 1 tim igår och det var härligt men jag är för feg för att träna hårdare. Ni som gör det är jätteduktiga tycker jag. Vädret är härligt idag också så jag ska ut igen, har en hund vilket gör att jag måste ut och det är bra.
    Jag gjorde en stor operation för många år sedan, sövd i 5 tim, och allt gick bra även om jag var rädd innan. Det finns ingen gång man är så bra övervakad som vid en operation. Lycka till LiBä! Flört

    Någon annan som varit ute på resa och fått extraslag då? Kändes det mer oroligt än när man är hemma?

    Ha en skön höstdag!Solig

  • ansan57

    Hej!
    Tillbaka från Wienresan, allt gick jättebra. Hade inga es under resan. I torsdags var jag på ultraljud av hjärtat och allt såg normalt ut, fick dessutom 24 tim EKG, ska till hjärtläkare den 11 nov och få svar på det. Känns som att om läkaren säger att 24 tim EKG var OK kan jag nog släppa min oro. Idag har jag haft några extraslag, blir alltid rädd och pulsen rusar iväg men nu har det lugnat sig igen. Glad
    Tänker att om läkaren säger att allt är som det ska med hjärtat att jag ska börja motionera vilket jag inte riktigt vågat på ganska lång tid. Ni är jätteduktiga som tränar och det verkar härligt! Härligt också med er som är gravida, har 3 barn men de är vuxna nu. Hade också sammandragningar under graviditeten men det är bara livmodern som övar sig så ingen anledning till oro.

  • ansan57

    Hej alla!
    Har nu gjort ultraljud på hjärtat och 24 tim EKG. Träffade en hjärtläkare förra veckan som sa att mitt hjärta är helt friskt och att detta med extraslag är jättevanligt. Efter det har jag varit glad och lugn och motionerat, gått raska promenader. Nu ikväll lite extraslag när jag sitter här i lugn och ro i soffan men blir bara lite rädd. Jag vet ju vad läkaren sa.
    Orolig2: Jag tycker inte att du ska oroa dig, det är ju flera här som får extrslag när de anstränger sig. 
    Vad roligt det är att ni är gravida, nu när jag blivit lite äldre och mina barn är vuxna kan jag ibland längta tillbaka till tiden när barnen var små, nu börjar jag vänta på barnbarn. ''

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12