Inlägg från: MsFundersam |Visa alla inlägg
  • MsFundersam

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    tycker att jag passar in här bland er :) Har extraslag men det har jag troligen haft hela livet... fick dock grymma hjärtklappningar i samband med utbrändhet för 5 år sen. Har blivit bättre men oroar mej så gott som dagligen ännu. Känner av att hjärtat slår ojämt o är hela tiden beredd på en omgång med puls långt över 200.

    Ibland undrar jag smått om det hela inte åtminstone delvis kan bero på brist på nåt. Läkarna har inte hittat nåt fel på mina värden men jag tycker ibland att magnesiumtillskott hjälper. Psyket påverkar ju absolut en hel del. Och sömnen den är livsviktig.

    Lider däremot absolut inte av övervikt och har nästan väl lågt blodtryck. Jag är en lite konstig typ, en riktigt lång mager stackare :) Någon annan som märkt av att extraslagen och hjärtat hoppar till mer när blodtrycket är lågt?

     

  • MsFundersam

    intressant att höra att du tycker magnesiumet hjälper! En fråga bara, mår din mage bra av tabletterna? Jag har alltid haft lite känslig mage men tycker att min mage reagerar lite på magnesiumet...

  • MsFundersam

    Jag har märkt att hjärtat slår mer ojämnt när jag motionerar mycket. Inte just under motionen utan dagen efter. Annars mår jag nog bättre av att röra på mej. Har nu två dagar i rad motionerat lite mer än vanligt och imorse kändes det som om hjärtat skulle hoppa till på riktigt. Obehaligt! Tog en magnesiumtablett och placerade mej i soffan. Nu är det nog lugnt men jag vill ju inte bli rädd för att röra på mej.

    Googlade lite och läste om järnbrist. Blodproven har inte visat på järnbrist men de har ju alltid tagits när jag inte ätit eller druckit på 12 h så järnvärdet lär vara högre då än i verkligheten. Någon annan som provat järntillskott och blivit bättre av det?

  • MsFundersam

    pepparmynta, varifrån har du köpt den lilla ekg:n? Minns du alls vad den kostade? Behöver den ström eller kan man ha med den i fickan o ta fram vid behov?

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12