Forum Allmänna: Blandat - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

  Fre 22 jan 2010 04:50 Läst 254076 gånger Totalt 1284 svar
  Hjarte­sjalen
  Visa endast
  Fre 22 jan 2010 04:50

  Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12


  Jag startar en ny trad nu efterom del 11 gar ut om bara nagra dagar.
  Har fortsatter vi & skriva om extraslag & andra konstigheter som hander inne i brostet & som kanns svart att forsta sig pa.
  Hoppas bade gammla & nya hanger pa & e med!
  Har e gammla traden del 11.

  www.familjeliv.se/Forum-11-241/m48323521.html
 • Hjärtt­jejen
  Visa endast
  Mån 26 apr 2010 21:15 #241

  har du kollat dina levervärden? på mig tog dem det flera gånger om(massa blodprover) under hösten och våren, när läkaren ville utesluta allt annat....säkerligen finns det prover tagna på dig...ring din vårdcentral (räcker att du pratar med en sköterska) och be henne skicka din gamla provsvar så kan du kolla själv. om du inte tagit ngr prover så be verkligen att få ta alla de prover som du oroar dig över, mycket bättre att du får det gjort så att du slipper att oroa dig...stressen äter sönder dig annars{#lang_emotions_frown} å du måste vara rädd om dig nu{#lang_emotions_gravid} känn dig INTE besvärlig, det är din rätt att få hjälp när du behöver det, du betalar ju dessutom för det (skatt).

  när det gäller din lever och a-vitamin så tror jag inte att det har ngt samband, men det är bara vad jag tror.....

  allasväl...imorgon är det du som ringer till vårdcentralen och ber din läkare lägga ut en remiss för blodtagning så att du kan släppa stressen och börja njuta av din graviditet{#lang_emotions_smile} säkerligen kommer sömnen oxå att bli bättre på köpet och det gör ju mycket bara det.

  kram igen{#lang_emotions_heart}

 • LillaP­inglan
  Visa endast
  Tis 27 apr 2010 08:14 #242

  som många här inne redan vet så försöker vi ju få ett syskon till..Jag sover så jäklans kassat nu och drömmer mycket och kissar på natten mm. Kanske är jag gravid igen redan, men ska ju inte testa förräns om 5 dagar om inte mensen kommer innan dess vill säga.. ;) Spännande och skrämmande.Rädd och nojig blir man så fort det visar plus på stickan. Man är aldrig säker i en graviditet, inte nån gång tyvärr, jag vet om någon. Men det är bara att gilla läget och hoppas på det bästa liksom, man kan inget annat göra.

 • Hjärtt­jejen
  Visa endast
  Tis 27 apr 2010 08:35 #243

  lillpinglan, jag håller tummar och tår hårt {#lang_emotions_smile} hur många dagar har du gått över?

  kram kram{#lang_emotions_heart}

 • LillaP­inglan
  Visa endast
  Tis 27 apr 2010 08:55 #244

  inga alls. har som sagt 5 dagar kvar..

 • Hjärtt­jejen
  Visa endast
  Tis 27 apr 2010 10:23 #245

  oki....men kvinnans intuition brukar kunna vara ganska träffsäker{#lang_emotions_wink}

  ta hand om dig{#lang_emotions_heart}

 • Tis 27 apr 2010 17:31 #246

  Men LillaPinglan - jag testade + nästan en hel vecka innan beräknad mens - så om ngr dagar kan du säkert testa - om du inte kan hålla dig Håller tummarna!!!!!!!!!!

 • LillaP­inglan
  Visa endast
  Tis 27 apr 2010 17:45 #247

  ja, än så länge är det minus..förra gången testade jag ite plus förräns 1 vecka över tiden nästan. är nog låghormonare tror jag. Nu känner jag ingenting men som sagt man vet aldrig ;)

 • Tis 27 apr 2010 21:02 #248

  Jag hoppar in mitt i denna länk om det är ok...

  Är så glad att jag har hittat er alla..(fast självklart inte att ni har dessa bekymmer)

  Jag känner igen mig hos de flesta av er och är gärna med i denna tråd för att få råd och pepping och även ge råd och pepping.

  har lev med extra slag i 15 år men helt hysteriskt sista 1,5 åren. Har legat inne på Varbergs sjukhus 2 ggr den senaste månaden för ves och sves och total oregelbunden hjärtrytmen i flera dygn. Inget farligt enl läkaren men väldigt mkt.
  Har jättesvårt att fatta att detta inte är farligt men nu har jag pratat med 3 st olika hjärtläkare på sjukhus och de har gjort massa undersökningar så jag försöker ta till mig det. Jag ska få fler undersökningar inom kort och det känns skönt.

  Det är så hemskt när extra slagen bara dyker upp helt plötsligt och man blir så ledsen då. För att sen må skitbra när man har lugna perioder.
  Just nu har jag ganska lugn period men ikväll kommer det väldigt oregelbundet och knepigt ett par ggr i timmen. De slår i otakt ett per 5 slag för att sen så normalt igen. Jag blir så rädd att det ska bli som när jag låg inne...

  Ska in på magnetröntgen på torsdag, ska bli skönt för att se så det inte är något medicinskt fel.

  Sköt om er och god kväll.

 • Hjärtt­jejen
  Visa endast
  Tis 27 apr 2010 21:58 #249

  Hej och välkommen hit linda71 {#lang_emotions_smile}

  känns som om du har hittat rätt. det är här vi håller till vi som har lite bökiga hjärtan på olika sätt{#lang_emotions_laughing}

  känner igen mig i en del du skriver, jag har haft extraslag till och från i 12 år, men sista 8 månaderna helt hysteriskt mycket...som mest uppmätte min läkare 30-40 extraslag/felslsag / minut, dvs ca 30 000/dygn. jag har legad inlagd, gjort ultraljud, mängder av ekg och arbets-ekg. men alla är rörande överrens om att mitt hjärta är helt friskt, förmodligen är det långvarig stress som ligger bakom?? jag har oxå fått konstaterat ves och sves.

  känner oxå igen mig när du skriver att man mår skit när det är jobbig period och sååå bra när det är en bra period. livet handlar mycket om hur hjärtat mår för dagen.

  för övrigt har den här sidan hjälpt mig oerhört mycket i min egen bearbetning att acceptera mitt knäppa hjärta, tror att övriga härinne kan skriva under på det oxå.

  en fråga, magnetröntgen skriver du, vad ska de titta efter då? varför jag frågar är för att jag aldrig har hört ngn som gjort det. har de gjort ultraljud på dig? låter iaf som att de tar dig på allvar och verkligen försöker hjälpa{#lang_emotions_smile} jättebra!!!!

  du är varmt välkommen och hoppas att du känner att sidan kan hjälpa dig{#lang_emotions_heart}kram

 • Ons 28 apr 2010 07:25 #250

  Lindda71: Skriver under på hjärtfrökens inlägg - varmt Välkommen Har haft problem sedan en infektion och felmedicinering för 3 år sedan - hittar inte helelr ngt fel på mitt hjärta - utan det är förmodligen extra celler och signal "fel" som inte går att avhjälpas på anant sätt än att bränna sinusknutan - och det känns ej så hoppsan! Jag kan inte äta betablockerare regelbundet (de är förövrigt förmodligen en bidragande orsak till att besvären blev som de blev!). Mitt mående påverkas oxå av hjärtat och hjärtat av mitt mående... Just nu har fokus för min del förflyttats från hjärtat till att jag är gravid Men naturligtvis gnager det i bakgrunden - kan det påverka graviditeten negatit - svårt att lita på läkarnas bedyrelser!

  Hoppas du komemr lkänna dig hemam i tråden... Aktiviteten här inen har gått lite upp och ner - men oftast om man går in och skriver så är det alltid ngn som svarar... Påsistone är det nog jag och hjärtfröken som är mest aktiva...

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll