• LillaP­inglan
    Äldre 16 Jun 14:35
    409936 visningar
    1291 svar
    1291
    409936

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    hej allihop! jag är jämt inne och läser men har inte haft ork att skriva..Håll tummarna för mig imorgon då jag vet om jag fortf är gravid eller ej.. jag vill bara veta nu, oavsett hur det ligger till. trött på att gissa mig till allt. Samma som med ens hjärta ,men vill ju bara ha konkreta svar liksom..Ha en bra dag på er alla!

  • LillaP­inglan
    Äldre 17 Jun 10:13

    hej alla! det gick bra idag trotts allt :)  en bebbe med pickande hjärta såg vi och jag är presic så långt gången som vi trodde :) hihi
    Nu är man ju nöjd ett tag till iaf. men min moderkaka ligger ivägen så troligtvis är det den som blöder..Tack för alla varma ord!

  • LillaP­inglan
    Äldre 18 Jun 16:11

    tack så mycket snälla ni, det är ju en bit på vägen iaf :)
    Kan säga att mitt hjärta har vart väldigt oroligt över minsta lilla sak ett tag nu, och paniken ligger hack i häl och smyger på mig varje minut..I mitt huvud är jag redan på förlossningen och föder, vilket jag har skräckblandade känslor inför. Måste lära mig leva i nuet! Att det ska vara så svårt...

  • LillaP­inglan
    Äldre 22 Jun 13:44

    Sommartroll: jag känner din panik och rädsla. Fy fan vad det är jobbigt minst sagt att må som du gör nu. Har vart riktigt lågt på botten själv så jag vet..
    Kan bara säga till dig att det är ok att känna som du gör!
    Det vänder, det lovar jag dig!
    Prata med din fru och säg allt som du känner och håller inne på..
    Kramar till dig!

  • LillaP­inglan
    Äldre 25 Jun 10:08

    Allasväl: absolut att jag kan ha jättelåg puls oxå! Men jag ser inte vad du skev att du hade i puls då? Det är ju bra att ha låg puls annars :)
    Hoppas att alla får en trevlig Misommar helg och att ni hittar på massa saker som håller er sysselsatta och skrattar lite! Det är hälsa det! Jag ska iaf försöka koppla av så gott det går med barn och stress...Kram

  • LillaP­inglan
    Äldre 27 Jun 16:58

    Kan säga att när jag är sjuk, typ som nu idag, jag är pang förkyld, då har jag en massa extraslag. Vet inte varför det är så, men kroppen jobbar ju hårdare med att få mig frisk så hjärtat får ju jobba mer då. Extraslagen känns ju rätt onödigt att få just då, man blir helt färdig! Att lita på alla läkare är svin svårt, varför vet jag ej, för vi är ju knappast några hjärtspecialister, inte på det sättet iaf..
    Gud va skönt det skulle vara att verkligen ta till sig ända in i hjärtat det läkarna säger! Säger de kanske att man är helt frisk med en smula tvekan i rösten?Nej, antagligen inte, bara vi som är livrädda.

  • LillaP­inglan
    Äldre 28 Jun 08:58

    ca 50  slag/min. Bra för hjärtat och kroppen, men det kan kännas som att: ska det verkligen vara så här lågt? Nog bara bra tror jag. Dock har jag nog bara den pulsen nu när jag sover :)

  • LillaP­inglan
    Äldre 29 Jun 17:55

    finskaflikkan: då ska du ju hänga på i min februaritråd, om du inte redan gjort det? :)

  • LillaP­inglan
    Äldre 19 Jul 08:11

    Sommartroll:
    magen påverkar hjärtat mycket enligt min hjärtläkare! Det kan tom vara så att det bara är magen som stör hjärtat då de ligger precis vägg i vägg.Vissa är känsligare för det än andra helt enkelt.

    Nu kl 09.30 ska jag göra ett moderkaksprov, jag är så nervös att jag vet inte var jag ska göra av mig själv. Vill inte få ett dåligt besked igen. fy f-n för detta säger jag! Finns ju risk att man får missfall oxå, är så dubbel i mitt tycke om att göra detta, men står inte ut med tanken på att ev kanske behöva föda i v 21 igen..Bara att hålla tummarna och hoppas utav bara..

  • LillaP­inglan
    Äldre 23 Jul 20:44

    ska bara säga att mitt Moderkaksprov vi gjorde i måndags visade på att barnet har friska kromosomer!! :) Och att det är en liten tös :) Är så oerhört glad och tacksam, och ska försöka inte oroa mig för andra saker som kan gå snett nu.. Tänker vara lycklig nu.
    Mitt hjärta beter sig som en tok, men hanterar det så gott det går.

    Sommartroll: Underbart att höra!!

  • LillaP­inglan
    Äldre 1 Aug 09:04

    Tack alla :) Ser fram emot att bli mamma igen!

    Det där med för lite sömn är en stor bov. När jag fick sonen så sov jag inget typ, man vaknar varannan timme typ. Man blir till slut riktigt fysiskt sjuk i vissa fall, jag var en av dem. Och säkert många av er här inne, kopplat till vår stress och oro..
    Igår var jag på bröllop, jag har oroat mig i flera dagar över det sociala, att jag ska klara av det mentalt och att hjärtat inte ska spöka. Jag klarade mig bra på bröllopet iaf, men när jag kom hem själv med min son (sambon jobbade natt) så bröt hjärthelvetet lös! Det var evigheter sen som jag upplevt detta ensam hemma, och jag måste säga att jag fixade det bättre nu än när jag inte var själv!? Mitt hjärta skenade iväg och hängde upp sig i en hög puls, vet inte hur hög för jag sket i och räkna då, det aldrig hjälper en direkt..Det höll i sig i ca 20 min, väldigt tunga och jobbiga minuter, då det känns som hela livet hinner passera, tänkte alla tankar om att dö med min son hemma själv som sov mm mm, ångest med andra ord. Nån stans bestämde jag mig, och hittade alla ord och meningar läkare och medium har sagt till mig genom åren. Så till slut så bara tvärstannade hjärtat upp och slog sin egen rytm igen. Sen somnade jag :) Var jätte rädd, men döds ångesten har släppt lite nu känner jag. Jag klarar av detta, jag ska inte dö än. Det gör jag när jag är gammal och grå i stället!

  • LillaP­inglan
    Äldre 9 Aug 18:02

    Mirjami: Känner som du. Har dock börjat jobba idag igen, men semestern var hoppig och studsig om man säger så..När man är hemma och ledig så hinner man tänka mer och då mår jag oftast sämre. Idag på jobbet var den bästa dagen hittills sedan innan semestern :/ Känns ju liite fel ja. Du e inte ensam.

  • LillaP­inglan
    Äldre 17 Sep 08:39

    Allasväl:
    Tilloch börja med så skulle jag aldrig börja använda sådana klockor överhuvud taget då de är så känsliga och bara sätter mer griller i huvudet på en, men det är ju upp till dig som sagt. Är själv gravid och är nu i v 21 och det börjar kännas tungt och blodtrycket dippar, men det är ju helt normalt. Ang extraslagen så har de inte blivit fler ju större jag blir, snarare så har det blivit tvärt om. Så det kommer kanske tom bli bättre ju längre man går, vi får väl bara vänta och se..

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12