Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12
 • Tor 1 apr 2010 17:27
  264646 visningar
  1284 svar
  Inlägg från pågmamman Visa alla inlägg
  1284
  264646

  Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

  hjärtfröken:
  Grattis kram! Så skönt att du lyckades med betablokerarna och grattis!! Jogga på - det är säkert läkande Känns det ok?
  Jag bor i lund - inte hittat ngt liknande (stressklinik) i hela Skåne Men fråga gärna när du väl komemr dit om du komemr ihåg och får möjlighet - de vet kanske! Tror tyvärr att här får man "sy" ihop sitt eget program med spridda instanser!
   

 • Fre 2 apr 2010 00:56

  hjärtfröken: Blodtrycket tar sig nog så småningom nu när du slutat med betablockerarna och joggar! kram kram

 • Lör 10 apr 2010 10:06

  Jag e gravid

 • Lör 10 apr 2010 19:53
  Jo, det gick snabbt!

  Peppar peppar mår bra men är trött och en helt anna typ av trötthet än den av stress och oro - mer slö skön trötthet! Gällande hjärtat vågar jag knappt säga det - men sen jag börjat äta magnesium regelbundet - har det lugnat sig avsevärt och jag har vågat höja pulsen vid flera tillfällen utana tt bli nojjig och få ångest

  Ngn som vet dock om man kan fortsätta med magnesium då man e gravid? Det kan väl inte vara ngn fara?

  Jobbbet e som det e...
 • Lör 10 apr 2010 19:59

  .....då jag hade så mkt komplikationer under min förra graviditet och därför kontakt med spädbarnsteamet och dessutom blev så förvärrad med hjärat efter blodförlust vid missfall - så tänkte jag rida på det och hoppas faktiskt på att bli sjukskriven - tänker INTE riskera att få ett missfall till p g av ett misslyckat projekt och en urusel chef!

  hjärtfröken: SÅ glad att det verkar funka för dig & sån fantastisk frihetskänsla att kunna jogga - och en hel mil - du är ju super fit! Tänk att man bara kan komma i balans så där Inga extraslag alltså? Har du haft ngt 24 tim ekg eller du bara känenr att det e ok? Vad innehålelr stressgard? Tror du att det är de som hjälpt? Tänk om det är så och magnesim mm för mig - så mkt lidande de hade sparat oss om de gjort ordentlig mineral/vitamin koll från början!

 • Lör 10 apr 2010 20:03

  Jo föresten hjärtfröken hur har det gått med blodtrycket?

  ...Ja,  hjärtesjälen ja, var e hon - undrar & saknar oxå!

 • Sön 11 apr 2010 10:06

  hjärtfröken: Det där emd stressgard - vad säger de på "stresskliniken" om det?

 • Sön 11 apr 2010 10:09

  Håller med om att läkarna bara BEHANDLAR SYMTOM OCH ÄR VÄLDIGT GODTYCKLIGA. nÄR JAG ÅT SELOKEN VAR DET INGNE SOM SA NGT OM ATT JAG INTE FICK TRÄNA/JOGGA. mINA ARYTMIER STARTADE DÅ JAG ÅT SELOKEN NÄR JAG TOG UT MIG PÅ CYKELN I UPPFÖRSBACKE! Oj, vad kontsig texten blev... Fick du förklaring på varför du inte skulle jogga/träna?

 • Mån 12 apr 2010 18:53

  Jag har fått nya tips av min zonterapeut - Cenitol till natten (lugnande till natten), Adrekomp - för att stärka trötta binjurar, samt multivitamin allt från alpha plus! Hon är gruymt kunnig min zonterapeut. Hon har kollat upp att man ska kunan ta allt detta som gravid - men lite nojjig ändå att stoppa i sig massa som gravid - men det ska ju vara för att stärka kroppen - så borde ju vara bra för fostret med!

 • Mån 12 apr 2010 21:46

  hjärtfröken:Kostar ca 500:-! Så det blir ju en del pengar då jag försöker gå 1 gg/månad, varvar med massage och hon sätter oxå frön i öronen. Tror hon ligger bra i pris här där jag bor - finsn de som är dyrare!

  Hjärtat är lite stressat av och till är lite svårandad om det är spännningar elelr alal hormoner som simmar runt i kroppen -s vårt att säga.

  Skriv och berätta hur det gick - ser fram emnot din rapport! Lycka till!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...