Inlägg från: Anonym (Ärla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ärla)

    ug, mer eller mindre - ditt stearinljus i vintermörkret

    MsMagnolia skrev 2010-01-24 16:46:40 följande:
    Nu har han fått för sig att jag ska ta satsen i munnen och svälja... *jag är säkert fånig men jag är lite nervös*
    Nu är jag ju inte särskilt undergiven (annat än när jag känner kortvariga behov därav) men även om jag skulle vara det så är det där inget jag skulle ge någon annan bestämmanderätt över. Finns inte på kartan.

    Skriver inte det för att såga dig eller de som har det på sin repertoar utan för att jag tänker installera mig i tråden och vara lite motvalls. Helt enkelt för att inte alla ugs härinne ska framstå som så lika. Dvs "en god ug tar satsen i munnen om mannen vill det"... Svar NEJ.
  • Anonym (Ärla)
    kaji skrev 2010-01-25 18:14:59 följande:
    men brukar man inte bara bli sövd vid operation?en kanyl i armen och klart...vill verkligen INTE vara vaken när/om jag opereras, verkar skitläskigt ju *ryser*
    Det är bättre att få ryggbedövning och sova "lätt" än det är att få djup narkos. Om det är möjligt, det avgörs av vilken operation det rör sig om bl.a. Vaken på riktigt är man hemskt sällan under en operation.  Sen finns det andra tillfällen man kan behöva sticka i ryggen för att få rätt diagnos (när man ska ta "ryggmärgsvätskeprov") och då är tatueringar väldigt mycket ivägen. Men man kan skära i huden och sy ihop efteråt om man måste.
  • Anonym (Ärla)

    Kaji, du kan sätta händerna på höftbenskammen och dra en horisontellt rak linke bak mot ryggraden med tummarna.... där ungefär är vanligaste instickspunkten så håller du dig under den så lär det la gå bra.

  • Anonym (Ärla)
    kaji skrev 2010-01-25 19:25:58 följande:
    tror han föredrar att själv söka info och utifrån den fatta beslut, info från mig i det här fallet tror jag bara han betraktar som en försök från min sida att förhandla om något som enligt honom verkligen inte är förhandlingsbart.jag informerade som bara den om vilka komplikationer det kunde bli med piercade bröstvårtor som jag verkligen INTE ville ha. likförbaskat skulle de piercas...(behöver jag säga att de pierv´cingarna krånglar som f-n)
    *tittar storögt på dig*

    Jag skulle aldrig i mitt liv kunna känna så inför någon att jag lät dem fatta "permanenta" beslut om min kropp. Finns ingen som är värdig det i mina ögon.
  • Anonym (Ärla)
    calliphora skrev 2010-01-26 00:20:53 följande:
     Vet du Ärla, jag tycker det är så skönt att läsa dina inlägg! Det ger distans till mig själv, det ger insikt om att alla är inte som jag och att mitt sätt att tänka och reagera inte är universellt.Fortsätt är du snäll, men jag hoppas att du inte förfasas allt för mycket av oss, vi är inte så konstiga som vi låter.
    Tack Calli, jag kanske fortsätter

    SCSI - det är inte så att jag gapar av förfasande eller moraliserande. Det är mer att jag är så grymt fascinerad över att det går att låta någon få så mycket att säga till om. Att man vågar/vill lita så på någon annan. Vågar/vill ge bort sin rätt på såna punkter där jag själv inte skulle tänka tanken. Det är kul att jämföra, givande helt enkelt. Jag lär mig massor både om andra och mig själv.

    Jag gör mig inte så bra som ug. Svarade på en sorts kinklista en gång, ungefär ett formulär för en blivande slav till någon, vad man skulle kunna tänka sig och inte. Jag tror att mannen jag fikade med hoppades att han hittat en ug. Hur som helst fanns där bland annat fenomenet "dyrkan". Min reaktion var ungefär -Vaddå? Dyrkan? Ja visst, alltså jag vill gärna bli dyrkad. Men dyrka någon annan... nääää....! Jag har varken ork eller tålamod eller är tillräckligt förlåtande för att dyrka. Jag är lite för mycket it's my way or the highway. Topping from the bottom är solklart för mig om jag ska leva ut mina ug-lustar.

    Sen ser jag at ni skrivit massor i tråden, ska läsa ikapp det sen. Spännande med nytillskott. Välkommen
  • Anonym (Ärla)
    Kärleksknop skrev 2010-01-26 19:21:44 följande:
    Nu har Hekla såklart tolkningsföreträde till sina egna inlägg, men jag tror hon sätter fingret på en såndär krånglig sak - som jag dessutom tycker är väldigt intressant. Som jag förstår det, är det hon pratar om att försöka sätta reglerna ur spel. Ja, man väljer att inte kunna säga nej, men man gör det under förutsättningar som är givna. Man ger inte total maktförskjutning till en person som säger att han vill göra permanent allvarlig skada tex. Om då den personen utnyttjar att du samtyckt till att inte säga nej och ändå gör något sådant har han satt reglerna ur spel, och missbrukat din undergivenhet. Du har inte getts möjlighet att lämna förhållandet innan du blev permanent allvarligt skadad. Det känns som att det är jättesnårigt att få fram essensen i det, för det här berör lite av den problematik man ändå måste brottas med, och som vi tidigare pratat om, nämligen att man inte heller vill bekräfta att man är OK med att domineras hela tiden. Är jag begriplig?
    Jag skulle ju läsa ikapp först innan jag svarade på något mer...men men...blev så sugen.

    Jag tycker du är solklar

    Jag tycker det där gäller även utan juridiska förtecken. Till och med utan att man lever i total maktförskjutning. Dvs man kan döda ett förhållande/spirande förhållande också genom att gå över gränser som den som är ug inte vill få "kränkta" (eller vad jag nu ska använda för ord). Utan lyhördhet för vad den som är ug vill åt/vill ha så dör ju förutsättningen för samvaron förr eller senare.
  • Anonym (Ärla)
    Kärleksknop skrev 2010-01-26 19:56:58 följande:
    Ja visst finns det ett stråk av det här hos oss alla, oavsett om man gillar handbojor med rosa fluff och en lätt dask eller om man vill ha en total maktförskjutning.Och jag tycker inte att det är så viktigt heller när det ligger på det planet att han kanske slog för hårt, vid fel tillfälle, sa fel sak eller så. Där känns det som att man måste våga för att vinna på något sätt. Men det blir viktigare och viktigare i proportion till insatserna. Min relation påverkas inte det minsta av ett ärligt misstag när min man försöker göra något som fungerar, men det känns som att det inte alls är vad det här handlar om. Även om det kan ha en form som är förvillande lik i dåligt ljus
    Nejvisst, jag har ännu inte läst upptakten till det ni pratar om och visst tusan är det skillnad på om konsekvensen är en fnurra på tråden, ett avslutat förhållande eller om det resulterar i livslångt handikapp eller död för att dra det till extremer. I min bok är det ändå närbesläktade fenomen eftersom man tillåter någon att göra sådant som gör ont/innebär en kränkning om fel person gör det med en.
  • Anonym (Ärla)
    MsMagnolia skrev 2010-01-27 16:43:15 följande:
    Det är bra att du aldrig behövt ställa det på sin spets, hoppas du slipper! Jag kanske är för "hustru" för att förstå "slavinne"-tänket. (och jag hoppas innerligt att ingen tagit illa vid sig när jag ventilerat mina tankar om detta med nej och nonos för det har inte varit min mening)
    För mig har det varit uppfriskande att läsa...även om jag nu bara läste det här sista (inlägg 145). Jag hinner inte läsa allt...hoppas på lite ostörd tid ikvll. Hur som helst så kände jag helt plötsligt att jag kunde relatera till det du skriver och det har jag haft lite svårt med tidigare så jag blev glad.

    Sen tycker jag väl generellt att attityden i tråden är sån att varje deltagare i tråden varit bra på att prata om hur världen ser ut från just deras utkikstorn - utan att döma andra. Det har iaf alltid varit min utgångspunkt. Även om man låter säker så är det ju itne på hur andra ska tycka och tänka eller förväntas resonera. Vi kan ju alla bara beskriva från vilket håll vi kommer. Så väljer jag att tolka det andra skriver och så hoppas jag själv bli tolkad. Dvs att jag berättar om hur världen ser ut från där jag står och att andra här berättar om hur det ser ut från deras position. Så kan vi jämföra och reflektera och få nya perspektiv utan att bråka.

    Istället för sedvanligt FL-tjafs där alla vill tvångsförflytta en till just deras utkiksplats och gör ner en om man inte ser det de ser.
  • Anonym (Ärla)
    calliphora skrev 2010-01-27 16:56:58 följande:
    Word! *pekar på Ärlas inlägg nr149*
    Kram!

    Du skrev ju samma sak i inlägg 148
  • Anonym (Ärla)
    AllYours skrev 2010-01-27 19:20:54 följande:
    Exakt så blir det hemma också när vi bråkar. Hatar känslan efteråt, hur misslyckad man känner sej. Blir inte bättre av att han känner sej besviken heller..usch. Önskar verkligen jag kunde trolla bort mitt temprament. Även om det är ljusår ifrån hur det var innan, det ska maken verkligen ha credit för
    Med vilja att lära om, motivation och strategier att kanalisera sina känslor på annat håll så brukar det gå bra att förändra sitt beteende (inkl utlevelsesätt av känslor) vare sig man har en dominant make eller ej

    *retas lite*
Svar på tråden ug, mer eller mindre - ditt stearinljus i vintermörkret