• volvo bm 814

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Jag har äntligen fått en tid till infertilitetsmottagningen på KK. Om ca 4 v. Får hårdbanta innan dess.

  • volvo bm 814

    Fick reda på att den senaste graviditeten var ännu ett x, men kroppen tog själv hand om det. Har fått pergo som ska få igång ÄL i väntan på passageundersökning via titthål och senare kanske IVF. Han tyckte vi skulle försöka en gång till själva nu med stimulering. Han trodde det skulle gå vägen med pergo.

  • volvo bm 814

    Antingen är jag nojig och skengravid eller gravid. Mår illa så fort jag ätit, öm i bröstvårtorna och lite i brösten och mensvärk. Är på dag 25 i cyklen och det är för tidigt att testa. Är orolig för ännu ett x. Min man hann in en 6 cm innan han kom och det kan räcka har jag hört. Har ätit pergo första kuren och fick kraftigt positivt ÄL-stickan, och körde på dagen efter positivt svar.
    Blir nojig av att inte veta, funderar på att sticka iväg och köpa ett gravtest eller två. Fick ju min mens dag 28 förra månaden och förrförra 27. Så ett test imorgon kanske?

  • volvo bm 814

    Jag kanske bara inbillar mig, men jag tyckte jag såg ett mycket, mycket svagt streck. Får testa i övermorgon igen och se om det blir starkare eller mer synligt. Det kan vara ett spökstreck. Annars blir det en pergokur till till nästa försök.
    Skulle kontakta min läkare vid ett + så  skulle han se var det satt. Har haft 2 x på raken samma år (2009). Är under utredning och väntar på passageundersökning under narkos. Hoppas kan man ju. Man får hålla hoppet uppe.

  • volvo bm 814

    Tog ett nytt test imorse. Ett jättesvagt, men synligt streck, ett +. Nu är man orolig istället. Sitter det rätt? Får jag missfall? Har molvärk i magen precis som före mens, vilket gör mig nojig. Man hoppas ju att pergotimekuren har hjälpt till att lotsa ägget rätt. Kände ett stick i livmodern runt tiden då ägget ska fästa. Måste kontakta KK nu också, men tror att det är för tidigt. Det bara snurrar i huvet just nu.

  • volvo bm 814

    Jag har haft brunaktiga flytningar sen igår. De kommer och går. På KK sa de att det kunde vara normalt. Jag skulle avvakta och se om mensen uteblir och ta ett nytt test. Börjar jag blöda kunde det vara ett tidigt mf. Får väl ta en dag i taget och fortsätta planera tapeter och kakel mm.

  • volvo bm 814

    En liten uppdatering. Plusset var starkt idag på dag 31, men jag känner efter hela tiden. Är det ett nytt x, eller blir det missfall? Tycker inte om molvärken för den var starkare idag. Rädd och nojig.

  • volvo bm 814

    Inte hört nåt. Får ringa på måndag. Jag ska vara i v.5 nu. Hoppas de vill titta på mig innan det händer nåt. Fick jätteont sist precis samma dag jag in v.6 med x:et.

  • volvo bm 814

    Ska till undersökning om två veckor. Då ska jag vara i v.8. Alla symptom jag kände var helt normala. Skulle inte oroa mig. Han var positiv. De vet ju vad de pratar om. Dryg väntan.

  • volvo bm 814

    Det verkar sitta rätt. De såg en liten rund prick i slemhinnan. Värdena steg som de skulle. Ska på ett till VUL på fredag.

  • volvo bm 814

    Jag kan säga att jag har två där inne. Var inne på KK i morse för jag har ont vid ansträngning och då såg de två hjärtan slå. Jag ska ta det lugnare nu pga att det är tvillingar. Är lite chockad.

  • volvo bm 814

    För mig har det gått bra så här långt. Är i v.17 nu. Hoppas inte de andra ultraljuden har tagit skada. Fick tre tidiga ultraljud för de misstänkte att det satt fel den här gången också, men det gjorde den inte. Det fjärde UL ska tas om två veckor. Får se om den mår bra.

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3