• Mell

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Skönt att läsa att det var ett missfall och inte ett x för dig Frikadellen, då kände du ju inte fel med symptomen! Kanske går det som det ska nästa månad, det ska ju vara enklare att bli gravid efter ett missfall! Lycka till!

  • Mell
    Jaynee skrev 2010-03-19 18:20:45 följande:
    Tack tack :) Har suttit och läst på lite, det står olika siffror överallt men på fertilitetsguiden står det att ca 50% lyckas fullfölja en vanlig graviditet efter ett x. Vi har ju inte provat igen ännu, så ska väl inte deppa ner mig totalt ännu, men hur många här på ett ungefär är gravida nu? Eller har kanske till och med fullföljt en graviditet och fått en liten? Hur lång tid har det tagit er på ett ungefär?
    Vi väntade tills mensen kom tillbaka efter operationen (tog 4 veckor) och sen dess har jag inte haft nån mer mens eftersom jag blev gravid på den efterföljande ägglossningen... :) Jag är nu i vecka 26 med en bebis i magen som mår alldeles prima!
  • Mell

    Jag kikar också in för att berätta om att allt kan gå bra! Jag hade ett x i aug förra året, i okt var jag gravid igen och för en vecka sen blev jag mamma till en liten underbar tjej! Hjärta

  • Mell
    saltflingan skrev 2010-08-06 18:28:51 följande:
    Så lustigt, jag gjorde också titthålsop och till oss sa de 1 månad (eller ja en menscykel).
    Samma här, vänta en cykel. Jag blev dessutom gravid cykeln efter det och allt gick bra! :)
Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3