Inlägg från: san2009dodo |Visa alla inlägg
  • san2009dodo

    Aprilbebisar 2010!

    Hej på er!

    Här är en till aprilmamma {#lang_emotions_laughing}, BF är 5:e april men min känsla säger att bebisen ska födas tidigare, runt 27:e mars. Vi får se när det blir. IAF år det inte så mycket kvar, bara +/- 68 dagar, oj vad skönt att krama, lukta och kyssa den lilla bebisen.{#lang_emotions_heart}  
    I RUL fick vi veta att det är en flicka {#lang_emotions_flower} som gömmer sig där inne, och jag hoppas att det ska stämma när barnet är ute, för vi har köps massor med tjej kläder och sånt.{#lang_emotions_wink}

    Lycka till med resten av graviditeten! {#lang_emotions_laughing}

  • san2009dodo

    I v. 25 (24+3) Var SF: 24, hjärt slag: 140slag/min

    I v. 29 (28+0) SF:27, hjärtslag: 146-148 slag/min

    Nya värden kommer på måndag då jag har besök hos min BM.

    Hur mår ni alla!
    Själv har jag haft graviditetsdiabetes, och det blir svårare med tiden (7ggrs mätning av blodsockervärden om dagen, och vet inte vad jag ska äta, jätte mycket är förbjudet, är hungrig nästan hela tiden {#lang_emotions_laughing}, har gått ner i vikt, osv), och även foglossning, trötthet och sömnproblem. Hoppas att bebisen inte blir påverkad av allt det här.

    Trevlig kväll!

  • san2009dodo
    lassemia skrev 2010-01-27 21:23:06 följande:
    Hehe. Jag har BF den 3:e april men min magkänsla säger mig oxà att jag föder den 27:e mars. Det känns som mitt datum. Jag fick missfall den 27:e maj, tillbaka mensen den 27:e juni, plussade 27:e juli o har födelsedag den 27:e nov. Dà borde det väl passa att föda den 27:e mars? ;) Vi fàr se vem av oss som föder dà;)!
    HHHH, Ja vi får se.
    Vilket slump med 27:e händelser {#lang_emotions_tongue_out}, kommer att vara kul om du även får bebisen den 27:e{#lang_emotions_laughing}

    Hur går det med dig, jag är nyfiken för vi är så nära varandra, (senastemens 26:e juni och plussade den 27:e juli) Hoppas att du inte har några komlikationer.
    Jag har tyvärr fått graviditetsdiabetes {#lang_emotions_cry}, och det känns svårt, och foglossninf som blir värre och värre, och även enormt trötthet.

    Ha det så bra!
  • san2009dodo
    lassemia skrev 2010-01-28 07:33:54 följande:
    Ja, det är inte så lätt med graviditetsdiabetes. Hittills tycker diabetessjuksköterska att jag är jätte duktig med att hålla blodsockret på en ganska stabil nivå. Jag äter mest grönsaker bara med 1-2 frukt per dag, och fullkorns bröd och sånt, men mjölk/mjölk produkter, läsk och allt sött, och även mycket annat har jag helt slutat äta/dricka för de höjer blodsockret jätte mycket. Så det jag måste göra är att mäta blodsockret 7ggr/dag, motionera, äta nyttigt och fiberrikt.  
    Det där med motion så har jag en crosstrainer hemma och jag använder den så mycket jag orkar, men jag har också märkt att det hämmar ont i ryggen och även hjälper mig att hålla blodsockret på en bra nivå. 

    Vad bra att allt går bra för dig hittills, och hoppas att det fortsätter vara så {#lang_emotions_laughing} 

    Ha det gått!
  • san2009dodo
    Maddelutten skrev 2010-01-28 17:33:22 följande:
    Oj vad jobbigt! :/ Men det värsta som kan hända är väl att man får en stor baby vad jag har förstått, så bebis mår nog bara bra! :)
    Hittills följer jag min kurva med sf-måttet, men det jag har hört är att diabetes kan leda till hjärnskador också, därför är jag väldigt orolig. Men hoppas att allt ska gå bra.
    vindy skrev 2010-01-28 22:14:07 följande:
    san2009dodo: Jobbigt med diabetes, kommer den försvinna automatiskt när bebisen är ute. Måste vara jobbigt att få det under en graviditet då man brukar vara sugen på sånt som inte är så nyttigt.
    Ja, det är jobbigt. Jag är mest sugen på chocklad, men jag kan klara mig utan{#lang_emotions_laughing}
  • san2009dodo
    vindy: Ju, jag får äta den typen, men den är inte så god {#lang_emotions_cry}. Men iaf Bättre än ingenting{#lang_emotions_laughing}. Jag blir arg på mig själv för jag blir sugen på saker jag inte får äta, och de sakerna var jag inte alls sugen på innan jag fick graviditetsdiabetes besked, väldigt konstigt {#lang_emotions_embarassed}. Det är inte så mycket kvar, det viktigast är att bebisen mår bra.

    Ha det så bra!
  • san2009dodo

    19 dagar kvar  (BF 5:e april) för mig. Det blir jobbigt med nästan allt, att sova, sitta, prominera, ja allt helt enkellt. Bebisen sparkar och rör sig välldigt mycket så att det oftast gör ont när den träffar mina inre organ {#lang_emotions_laughing}, så vi brukar bråka med varandra hhhhh

    Oj vad svårt att vänta, jag vill ha bebisen levarerad nu, orkar inte mer{#lang_emotions_wink}

    Ha det så bra alla!

  • san2009dodo

    13 dagar kvar, allt är färdig och det är bara bebisen som fattas {#lang_emotions_laughing}

    Jag hoppas att få bebisen innan Påsk!{#lang_emotions_nalle}

    Ha det så gått alla i väntans tid!


    5:e april är BF, men gärna vill jag att leveransen blir innan :D
  • san2009dodo

    orkar inte vänta, {#lang_emotions_frown} jag vill ha min lilla groda nuuuuuuuuuuuuu! {#lang_emotions_laughing}
    8 dagar kvar till BF, men vill ha snabbare leverans tack!{#lang_emotions_laughing}

    Varför blir man så otålig i slutet... {#lang_emotions_tongue_out}

    Lycka till alla som väntar på " aprilleverans"{#lang_emotions_laughing}

  • san2009dodo

    Grattis alla som fått sina små!

    Får mig är det bara 3 dagar kbar till BF datum, hoppas att det är vår tur nu för jag orkar inte mera, vill träffa denna vilda bebisen nu {#lang_emotions_laughing}

    Önskar er alla GLAD PÅSK!

  • san2009dodo

    Hej alla!

    I tisdag den 6:e april (BF+1) fick vi en liten fin dotter. Hon vägde 2990 g och var 49 cm lång. Förlossningen gick snabbare än väntat (5 timmar från första värk tills dottern var ut)

    Vad skönt att bli mamma {#lang_emotions_laughing}

    Lycka till alla som inte än har fått bebis!

Svar på tråden Aprilbebisar 2010!