Inlägg från: dellisch |Visa alla inlägg
  • dellisch

    Aprilbebisar 2010!

    nu börjar det närma sej för oss :D

  • dellisch
    dark baby angel skrev 2010-02-27 23:23:21 följande:
    mmm:) gu va jag vill att mars ska gå fort
    jag håller med dej.. jag tycker inte det är alls kul att vara gravid.. tycker hela graviditeten har gått fruktansvärt långsamt så jag hoppas att sista tiden nu kan gå väldigt fort då det nästan varje dag dyker upp något nytt jobbigt med att vara gravid.. tror inte man kan ha ont på mer ställen än mej på en å samma gång nu :P
  • dellisch
    dark baby angel skrev 2010-03-06 09:09:53 följande:
    hur mår ni då? nån mer som längtar som en tok nu
    Kroppen har börjat värka en hel del nu.. det börjar bli tungt att bära runt på bebisen nu.. hur mår du själv?
    jag längtar som jag aldrig längtat förr! dock inte till förlossningen då jag är väldigt rädd för den.. men 6 veckor känns långt när man väntar å längtar så!
  • dellisch

    40 dagar kvar idag! känns som en eeeviighet tills det är dags för bebis att komma!

  • dellisch

    25 dagar kvar för mej nu.. trots att förlossningen skrämmer mej väldigt mkt så kan jag inte annat än längta tills det är dags! känns som jag skulle kunna göra allt för att det ska komma igång nu.. men inget hjälper..
    druckit hallonbladste 3 gånger om dagen i snart 2 veckor men där märker man ingen skillnad.. jag rör mkt på mej trots att mina fogar gör extremt ont. jag har käkat en hel färsk annanas men det händer inget där heller..
    usch usch nu får det vara nog tycker jag!!

  • dellisch

    visst är det härligt att få klaga av sej lite emellanåt?
    det behöver man faktist göra för att orka med dagarna ibland!


     


    Ska vi krysta på 3 allihopa?
    ett, två, tre!!!


  • dellisch
    dark baby angel skrev 2010-03-29 14:37:35 följande:
    ni måste skriva så fort ni fått era pluttar om dom kommer tidigare:)
    ja det är helt klart ett måste! :)
  • dellisch
    tängla skrev 2010-03-29 18:25:08 följande:
    Läntar oxå.....Bf 22 April och jag dricker Hallonbladste och det sätter igång förvärkar hos mig men inget mer en så länge ;)
    Jag har oxå bf den 22 April.. va glad för att hallonbladstet ger någon sorts effekt på dej iaf.. jag har precis tryckt i mej en hel färsk annanas.. än så länge har jag inte kännt nått.. förutom extremt svidande i munnen å blödande läppar.. det tar nog ett tag innan jag vill äta färsk annanas igen..
  • dellisch
    tängla skrev 2010-03-30 09:25:12 följande:
    Har din mage sjunkigt ner nu? Jag var hos bm för en vecka sedan och min lillkille är fixerad nu.Nu är det även tre veckor sedan lite av min slempropp började lossna så jag hoppas det ska dra igång snart.Känns som det är dax varje dag.Har du gått upp mycket i vikt? Sj så har jag bara gått upp ca.14kg den här gången.Visste du vilket kön det är i magen.Lycka till nu och så får vi hoppas att vi får ha våra bebisar i famnen snart :)
    Min mage har inte sjunkit ner alls.. väldigt jobbigt för jag har otroligt svårt att andas ibland..
    bebis ligger fortfarande högt och rörligt inne i magen.. (blir lika besviken varje gång jag hör de) känns som en förlossning är ännu länge bort när bebis inte ens sjunker ner.
    jag har gått upp ca 10-15 kilo. överviktig sen innan så jag har helst inte velat kolla på vågen utan det har min barnmorska fått sköta :P men senast så hade jag gått ner i vikt.. gått från övre kurvan till normala kurvan i vikt och hur magen växer.
    Nej vi vet inte vad det är för kön.. men jag tror stenhårt på en pojke (som dom flesta andra) men sambon tror på flicka :P
Svar på tråden Aprilbebisar 2010!