Inlägg från: äntligen Vi |Visa alla inlägg
  • äntligen Vi

    jag har inte ätit piller på ett år nu och första tiden så var mensen väldigt oregelbunden men nu har den blivit mer normal.

    annars har jag bara förberett kroppen med kosttillskott.

    tänkte beställa hem ägglossningstester nu så man har dom när det börjar är ju bara en månad eller 2 kvar. vi har nämligen inte bestämt om det blir juni eller juli. men det lutar nog åt att vi börjar i juli för då har vi båda semester {#lang_emotions_tongue_out}

    hur kommer ni andra att göra, är det fler som provar ältest eller vet ni på ett ungefär redan när ni har ägglossning??

  • äntligen Vi
    Naura skrev 2010-05-13 18:04:32 följande:
    Jag kom på en sak, vi kommer åka från jobbet på en kurs utomlands i början av september. Om vi har sådan tur att jag blir gravid direkt, så vill jag nog inte följa med på resan för jag är nog inte över 12 veckor ännu då. Men det betyder ju att jag måste ha en bra ursäkt till varför jag inte vill åka på en gratis utlandsresa.... vad ska man hitta på?  Eller skulle ni åka på en långweekend till london om du är 8-10 veckor gravid?
    varför vill du inte åka på en resa då?
  • äntligen Vi
    Naura skrev 2010-05-13 19:27:17 följande:
    Just nu känns det lite läskigt att åka iväg med jobbet på resa om det skulle hända nåt med tanke på att missfallsrisken är såpass hög ännu då. Men det kanske ändrar sig... Vore det en resa tillsammans med min man vore det skillnad, då är vi ju ändå tillsammans, men tänk om det skulle hända nåt så är jag i ett annat land och han är hemma i sverige... skulle inte kännas bra alls.
    ja såklart, att jag inte tänkte på det {#lang_emotions_undecided}
    trodde först att det var farligt att flyga eller nått {#lang_emotions_innocent}
  • äntligen Vi

    jag har BMI på fredag och har känt mig annorlunda sen äl... lite typ mensvärk ibland och ömma bröst... håller tummarna håååårt och hoppashoppashoppas

  • äntligen Vi

    när ni testat för gravtest, gör ni det nått speciellt klockslag eller måste man tex inte ha kissat på X timmar eller druckit lite timmarna innan??

    jag har BMI i morgon Oskyldig

  • äntligen Vi

    jag ska testa igen i morgon bitti är tanken, fick antingen ett negativt test i fredags eller väääldigt svagt. i morgon har jag BMI +3

    hur har ni gjort när ni testat er, har pappan varit med eller blivit överraskad av er?? och hur har ni överraskat pappan i så fall??

  • äntligen Vi

    i morse fick jag ett  Plus
    dukade fram frukost åt mannen och i tekoppen låg staven, han vart väldigt rörd och glad när han hittade den.

Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren