• Ankmor

    BILDTRÅD nr 12 för tårt- o cupcaketrådarna

    Välkommen till Tårttrådens och Cupcaketrådens bildtråd!



    Anledningen till att vi i tårttråden endast vill ha bilder här i denna tråden är att det blir så många och vi vill inte missa allt fint som görs.
    Om vi då pratar i denna tråden med, blir det så mycket inlägg och risken att man bläddrar förbi stor.
    Det var just det vi ville undvika genom att starta denna tråden.
    Vänligen respektera detta.


    Alla som vill kommentera, berömma eller fråga är hjärtligt välkomna in i stora trådarna


    __________________________________________________ ___________________


    Om du hjälper någon att lägga in en bild och du märker att någon hunnit posta samma bilder innan dig, anmäl inlägget själv som eget inlägg/dubblett så plockar moderatorerna bort det utan att du får en varning.
    Det är bara onödigt att samma bild kommer med mer än en gång.


    Vill du ha en bild inlagd, säg helst till i aktuell stor tråd, så kan den som tänker lägga in bilden meddela det - också detta för att spara upprepningar och dubletter i denna tråd.
    __________________________________________________ ___________________


    Tidigare trådar:
    Bildtråd nr 1
    Bildtråd nr 11
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-11 23:52
    HÄR är länk till "huvudtråden"...
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m50297278.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-10-07 00:00
    Ny tårttråd!

    Tårttråd nr 18
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m66989159.html
  • Svar på tråden BILDTRÅD nr 12 för tårt- o cupcaketrådarna
  • Angel13


    (en usel bild, men den enda bilden, dotterns snabba hand kan skymtas i vänstra hörnet, hon ville smaka :))
     
    sommartårta på digestivebotten,  jorgubbsmousse och kolatopping samt vitchoklad spets
    930618~941026~081019~BF100205
  • smörblomman81



    Skit jobbigt att jobba med marsipanen i denna värmen :( Men tårtan är fylld med jordgubbsfromage, vitchokladsmousse, spackad med vitchokladssmörkräm och täckt och dekorerad med marsipan :/
  • högbergarna


    Dotterns doptårta till på söndag. Dålig mobilbild. Rutan för kameran va nog kladdig! ;) Andra gången jag gör en SP-tårta. Fast locken är hälften SP o hälften marsipan. Tårtan är gjord med ljusa bottnar, persikomousse, persikopuré, vaniljkräm och glasscreme. När jag skar kanterna tjuvsmakade jag och det var en supergod kombination!! Långt ifrån så fin som ni proffs gör men jag blev ganska nöjd ändå. Övning ger färdighet! Jag måste bli bättre på att kavla lock! Tårtan saggar lite i kanterna men det e för att moussen blev liiite lös så den tjoffar ut vid kanterna. Kan vara kökstemperaturen på 27 grader som gör moussen mer rinnig kanske??
  • Yabbadabbadoo

    Min första doptårta =)

    Men marsipanen jobbade mot mig pga värmen :(  

         

Svar på tråden BILDTRÅD nr 12 för tårt- o cupcaketrådarna