Tårttråden del 17
aiwendil - Såg att du skrivit om macarons recept i förra tårttråden.
Du hade nått superrecept. Du får gärna inboxa mig det
aiwendil - Såg att du skrivit om macarons recept i förra tårttråden.
Du hade nått superrecept. Du får gärna inboxa mig det
aiwendil - Glöm min fråga. Jag sökte vidare och såg ju att du lagt in recept
Har slängt ut en fråga angående macarons här på FL men får inga svar
Så jag provar här istället. Vet ju att ni är duktig på mer än tårtor här.
Kan man frysa macarons? Och ska det vara med fyllning eller utan då?
Hoppas någon kan svaret snarast. Står här med ett gäng och vet inte vad jag ska göra av dom. Förutom sätta dom i munnen då. Sablarns vad goda!
Har fått veta att det finns en silikonform man kan lägga sina utstuckna sockerblommor i som gör bladnerver och gör dom fina.
Vet någon här vad jag pratar om och vart man kan köpa en sån?
Alltså nu börjar jag få för mycket tårtgrejer här hemma . Har en liten verktygs låda och en kökslåda full med grejer. Men jag skulle vilja ha allt samlat på samma plats och lite mer ordning och reda. Helst en stor välplanerad verktygslåda eller liknande eftersom jag ofta åker och gör tårtor på sambons jobb
Vad förvarar ni andra era verktyg och formar i? Några tips vart jag hittar nått lämpligt?
Har gjort en espresso choklad kräm som bara inte vill stelna.
Har gjort det här receptet förr och det har gått bra. Vet inte vad som hände nu.
Den ska vara lite som tryffel i konsistensen.
Hur gör jag den hårdare? Marsan pulver? Eller blir det helt fel smak då?
Eller smälta ner mer choklad i den?
Vad tror ni?