Tårttråden del 17
Hej! Ursäkta om frågan redan ställts, orkasr inte kolla igenom hela tråden...=)
såg att flera testat att göra cake pops, och idag gjorde jag oxå det. men misslyckades totalt....vet inte riktigt vad sopm ska vara i kaksmulet, i vissa recept står det kesella, i andra står det färskost, vilket jag tolkar som philadelphiaost...? jag tog färskost, och det smakade bara det, typ....jag mixade tyvärr alltsammans oxå, jag antar att man bara ska mixa kakorna lite,m och sen blanda med osten? eller kesellan då...?
men om det ska vara kesella, håller det verklige ihop bollarna sen?
nån som testat doppa i vit choklad? iaf den chokladen jag hade (fazer) blev aldrig rinnig, utan bara kletig, vilket såklart inte var så bra när jag väl doppade bollarna däri....konstigt!?
hur stora ska de vara? mina var nog knappt som en femkrona i diamater, det kändes för mkt, men det kan beror på all ostsmak...!
och så hade jag bara tandpetare hemma som pinnar, vilket oxå var helt värdelöst...!
bättre lycka nästa gång, säger vi då! (med lite hjälp från er, vill säga...=))