Tårttråden del 17
Nu var det längesedan jag gjorde tårta, men eftersom jag har fått "gå en tårtkurs" i present tänkte jag kika in här och höra om någon har något tips på bra kurser, gärna i mellansverige eller runt Stockholm.
Nu var det längesedan jag gjorde tårta, men eftersom jag har fått "gå en tårtkurs" i present tänkte jag kika in här och höra om någon har något tips på bra kurser, gärna i mellansverige eller runt Stockholm.
Kan någon lite snabbt svara på om det går att frysa Bakels SP? Hur bllir det att jobba med efteråt?
Hur många tårtor med ca 25 cm diameter skulle ni göra till 45 vuxna och 5 barn som inte har ätit mat utan bara en rejäl chokladbrownie innan tårtan serveras?
Jag har kollat Tårtuniversums uträknare, men är osäker på om jag skall satsa på "medel" (25 bitar) eller "stor" (16 bitar).
Finns det några grossistfirmor som har tårttillbehör (främst pastafärger) i Sverige, eller importerar alla webshoppar själva?
Jag behöver aprikost, och det verkar vara slut överallt.