lunkentuss skrev 2010-03-22 06:54:59 följande:
Bakade igår inför 3 årskalas i helgen, min lilla tjej fyller stor Har köpt den där barbieformen på kakburken, så man får en klänning...Den fick stå över natten nu o svalna, så efter frukost ska jag skära den i 2 delar o sen frysa in. Skönt o ha den färdigbakad!Hittade ett recept som var till för den formen, som jag testade o det var super! Väldigt gott o fyllde formen bra =)FRÅGA:När jag ska fylla den, eller egentligen skära den... Ska jag skära två delar så långt ner som möjligt då? Längst upp är den ju väldigt smal... Känns som att det blir stadigast om jag skär i två delar så långt ner som möjligt
Jag gillar när det är så tunna bottnar som möjligt.
När jag har gjort barbie-tårta har jag gjort på
det här viset utan den formen
zuperduperme skrev 2010-03-22 11:06:12 följande:
jag brukar ha dem i olika mousser för att förstärka smaken. har aldrg haft det med bara grädde
Jag använder de också bara till att förstärka smaken.
Vaniljen är god att ha i smeten för att få en god vaniljtårtbotten.
Man borde kunna ha de andra smakerna i smeten med för att få en smaksatt botten.
Jag har ju iofs gjort smultronmuffins (muffins grundrecept) och tillsatt smultron arom.
Det blev gott