• jannah

    Vad "bör" man väga när man är 1,68 lång?

    Anonym (tjockis) skrev 2010-01-26 20:09:34 följande:
    Jag är 1.67 och väger 66-68 kg. Tränar boxning och styrketräning, promenerar och rider. Äter normalt, balanserat och regelbundet. Mår väldigt bra, men enligt vågen är jag ju överviktig jag med . Ibland vet man varken ut eller in. HAr 29 i jeans, KÄNNER mig inte så tjock.
    Du har förmodligen rätt mycket muskler och muskler väger mer än fett... :)
    ¤ Othilia 080524 ¤
  • jannah

    Jag är 1,69 lång och väger 65-66 kg. Har legat på den vikten i många år nu, förutom när jag var gravid då... (85 kg. stod vågen på samma dag som dottern föddes!). Jag anser mig vara normalviktig och absolut inte tjock på nåt sätt. Men jag skulle gärna bli av med några kilon, så att jag hamnar på runt 60 kg. Äter alldeles för mycket godis, skulle jag sluta med det skulle jag förmodligen gå ner några kilon. Det mesta sätter sig på magen på mig... :(
    Tränar ganska mycket, förutom just nu eftersom jag nyligen gjort en knäoperation. Nu blir det rehab & gym ett bra tag framöver... I normala fall spelar jag fotboll och innebandy, går promenader varje dag och tar en joggingtur då och då. Så jag har väl ganska mycket muskler som väger en del. Det märktes under den första månaden efter operationen... Gick nämligen ner i vikt (trodde det skulle bli tvärtom) eftersom jag tappade muskelmassa.


    ¤ Othilia 080524 ¤
Svar på tråden Vad "bör" man väga när man är 1,68 lång?