Inlägg från: Josefin L |Visa alla inlägg
  • Josefin L

    gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2

    Dipsy: Vad spännade med 3D-UL! Vart gjorde du det någonstans? Vi har bokat tid på Tittutkliniken i mars och jag hoppas att det går att se någon bäbis på bilderna så det inte bara är suddigt!

  • Josefin L

    Hej alla! Är det någon av er som redan har köpt barnvagn? Vi hade bestämt oss för en Kronanvagn och eftersom det var specialerbjudande fram till sista februari så kunde inte min sambo hålla sig utan beställde en.
    Känns som lite tidigt att köpa saker, trots att man har gått halva tiden! Jag undrar när man kommer känna sig bekväm med att handla bäbissaker?

  • Josefin L

    Det var superkort leveranstid på Kronans vagn kan jag meddela för den kom idag! Lite tidigt att få en vagn kanske men den är superfin och vi är jättenöjda!

  • Josefin L

    Vi var på 3D ultraljud i Stockholm igår och OJ det var värt varenda krona!! Vi fick över 40 fina bilder plus filmsnuttar och en DVD. Alla borde få se sin bäbis på 3D! Och ja, det var en tjej!

    Vi fick också göra en tillväxtkurva och uppskattad vikt var 1,2 kg nu i vecka 28. Skulle tjejen fortsätta växa efter samma kurva skulle hon väga cirka 4 kg vid BF.

  • Josefin L

    Jag har fel på hypofysen, för högt prolaktin, vilket betyder att jag inte får ÄL.

    längtan efter....: Barnmorskan på UL sa att det bara är bra att bäbisarna är aktiva i magen, det betyder att de har krafter och är starka! Så gläd dig åt din vilding! Själv tycker jag det är jättesvårt att sova de gånger då det sparkar och har sig, men vissa dagar är det helt tyst och stilla i magen och då blir man såklart orolig. Så lite lagom kanske är bäst

  • Josefin L

    Jag har oxå begärt snitt, men är jätteorolig för att jag ska få ett nej. Vet att det kan vara väldigt svårt att få och jag ska träffa en läkare som är känd för att vara hård. Nervöst! Måste ladda upp med ett riktigt bra försvarstal känns det som!!

    Vilka frågor fick ni andra när ni träffade läkaren? Har ju ingen aning om vad dom baserar sitt ja eller nej på! Jag har ju själv ingen medicinsk orsak, bara extrem förlossningsrädsla.

  • Josefin L

    Spännande att läsa att det är saker på gång här! Jag håller tummarna för er!
    Själv har jag legat utslagen i någon form av magsjuka/matförgiftning de senaste dagarna och det har inte varit roligt! Har gått ner över 2 kg på bara två dagar så måste jag försöka komma igån med ätandet igen.
    Var först lite nervös för att det hade något att göra med bäbisen, men den rör sig och beter sig som vanligt i magen ocn nu börjar jag känna mig mycket bättre.

    Har ju läst att en förlossning kan börja med diarré, men inte kräkningar väl?

Svar på tråden gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2