• Saga09

    Brudarna babblar vidare 8

    domenica skrev 2010-05-28 14:06:49 följande:
    Snart dags alltså! Förstår att ni har fullt upp, blir skönt för er att komma på plats sen...det är ju det roligaste, att möblera och se sina grejer i ett nytt ljus 
    Ja det går så fort :) Jag har tur som får min syster på besök till Stockholm i nästan 3 veckor.. hon har inte träffat Saga sen typ januari så hon är spänd nu..

    Annars verkar det som om lilla kusinen kommer få sina tänder före Saga. Hört ryktas om en uppkommande tand - han är bara 4 månader. Saga är nästan 9 månader men inga tänder här inte...
  • Saga09
    Susie skrev 2010-05-29 16:01:01 följande:
    Åsa, Måste ju skriva ett snabbt inlägg till dig! Tjohooo va kul med flytt! Måste ju kännas helt underbart! För lägenheten var väl större än den ni har nu? Ligger den i samma område eller blir det ett helt nytt? (förlåt att jag inte minns) KRAM
    Ingen fara :)
    Det ligger i samma område men lägenheten är ungefär dubbelt så stor som vår nuvarande *s* såååååå vansinnigt skönt.
    kram
  • Saga09
    crazy hannah skrev 2010-05-30 20:03:35 följande:
    Nu heter ag FRU Abrahamsson =) Beviset ligger under bröllop i galleriet. orkar inte skriva mer nu är såååå trött efter en helt underbar bröllopsdag =) men slänger in bloggadressen så kan ni läsa där =) www.galenmorsans.blogg.se Pöss på er
    Stort stort grattis :)
    Gud så härligt. Jag hoppas att ni hade världens bästa dag...

    kram
  • Saga09

    Domenica: Hur fungerar det med allt? Är hon snäll och låter dig få sova något?
    Minns att jag tyckte Saga bara sov och sov de 3 första veckorna och kunde inte fatta att det skulle vara så enkelt... haha. Men där fick jag ju sedan... hrm..

    En riktigt sötnos är det iallafall ni fått :) Helt fantastiskt med små barn..
    kram

  • Saga09
    Domenica: Ah så skönt att det fungerar så bra :)

    När det gäller själva sovandet så har Saga sovit i sin säng bredvid vår säng ända från början. Jag var aldrig bekväm med att ha henne i vår säng eftersom både jag och Tommy sover rätt vilt och flaxar runt.. haha.
    Vet inte vad som är bäst egentligen men för oss har det funkat superbra - men ur amningsaspekt så kan jag tänka mig att det är toppen att ha bebisen hos sig i sängen..
  • Saga09

    Godmorgon i solskenet Glad

    Kikar in och hoppas att alla har det riktigt bra.

    Susie: Lycka till på VUL idag ( om jag inte minns fel )

    Idag måste jag nog uppsöka vårdcentralen för egen del - har en jätte efterhängsen vagel i ögat som varat i över en vecka nu.. urk. Kanske kan få nån form av ögondroppar så det blir bra nån gång...
    Annars packas det mest nu för tiden - Tommy blev lite halvirriterad över röran igår och muttrade nåt om att " ska det vara såhär nu flera veckor framöver " och svaret är ju dessvärre - JA.. finns det ingen plats att ställa allt på så finns det ju dessvärre inte.

    Funderar även på att dra ut en filt i solen senare och äta lite lunch utomhus.. beror ju helt på Saga å andra sidan... men sååååå skönt med sol och värme iallafall.

    Nu ska jag dricka lite kaffe men jag hoppas och önskar er alla en superbra dag Hjärta

    kram

  • Saga09

    Susie: Haha ja eller hur? Nog för att det stämmer rätt bra att det är jag som packar det mesta men å andra sidan får han riva och demolera bland möbler bäst han vill Flört.
    Men vaddå har man 45 kvadrat kan jag nästan lova att det blir liiiiiiiite rörigt.. hmmmm.
    Tack gode gud för att det bara är 12 dagar tills vi får nycklarna nu iallafall..

    Men åhhh vad härligt att du fick se hjärtat och att det såg bra ut - fler UL kan ju aldrig skada.. hade ju så gärna sett mer när Saga var sådär liten snarare än de tillväxt UL jag hade i vecka 34 och 36 när man inte såg ett skit...

    Blev ingen utelunch dessvärre.. Saga har varit på ett ruttet humör pga att hon vaknade redan 05.00 imorse... hon åt lunch och somnade så.. jaja det lär väl bli fler dagar hoppas jag.
    Kram

  • Saga09

    Hej tjejer :)

    Oops vad det var blåsigt idag.. solen skiner men inte så varmt och skönt som igår...... Saga ligger i vagnen i hallen och sover.. blev nåt fel idag.. haha.. stackaren brukar somna om vid senast 9 när hon vaknar vid 6 men idag var hon vaken till 11... och nu är det eg lunchdags men men.. hon får väl sova antar jag..

    Lilla T: nej men åh vad kul... :) vi kan närsom i augusti det vore verkligen toppenkul att ses.. jag hoppas vi kan få ihop det :)

    Domenica: Precis som Lilla T och Susie sagt så förespråkar jag ju sova i egen säng men det har jag ju sagt tidigare.. vi märkte att Saga blev jättetrygg ganska så fort och kunde ligga och sova själv utan något större problem. Tjejen började ju sova genom nätterna redan när hon var 2 månader.. helt fantastiskt *s*

    Icka: Hur går det med allt? Hur mår du?

    Nu ska jag plocka lite här.. får besök av min syster imorgon och ptja vad säger man.. välkommen till kaoset kanske? *s*

    Kram

  • Saga09

    Godmorgon,

    Ang det här med att ta med männen så  kommer jag  förmodligen ensam med Saga - mannen får nog vara hemma tror jag :)

    Fick sova ända till 7 imorse - jag är väldigt tacksam.. haha.
    Saga vägrade sova på hela dagen igår så när det var dags för nattvällingen orkade hon knappt sitta upp ens... så hon har sovit som en stock hela natten :)

    Nej nu är det kaffedags

    KRAM

  • Saga09

    Hej tjejer,

    Åh så mysigt med bröllop :)

    Domenica: Vad skönt att det går med amningen - jätteskönt att du hade en sån lång sovpaus..haha mellan 12 och halv 5 :)

    Ja du vad händer idag.. vi har varit ute på promenad.. Saga vägrar att sova. Hon är glad och så så det är eg inga problem men att få henne att sova går bara inte. Hon vaknade vid 7 imorse och har varit vaken sedan dess.. kan förvänta mig en grintjej om nån timma eller två med andra ord :(
    Annars packar vi mest - utflyttning nästa torsdag :) weeeeeeeee

    Fått en ilsken ögoninfektion som måste behandlas med ögondroppar till att börja med. Ev är det så att jag måste operera bort själva vageln som sitter på ögonlocket och stör med.. vi får se vad de säger om 14 dagar..

    Nej nu ska jag passa på att dricka mitt kaffe medans Saga fortfarande är snäll ;)

    kram på er alla

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8