Inlägg från: domenica |Visa alla inlägg
  • domenica

    Brudarna babblar vidare 8

    Ja just det, du som aldrig kräks...stackare Hoppas du blir bättre snart!

    Icka: lycka till idag!

  • domenica

    Hej på er!

    Susie: Vilket underbart inlägg till mig - TACK Hjärta Det som sårat mig mest gällande vännerna är att vi har varit ett gäng i flera år. I gänget finns det singlar, barnfamiljer, barnlösa, par.... Helt plötsligt är det dock så att flera av dem träffas mer regelbundet utan att jag/vi bjuds in. Tror inte att det är med flit men såklart undrar man ju... Speciellt en av de här tjejerna har jag varit väldigt nära men nu verkar hon stå de andra närmre. Om jag ska se på det med lite självinsikt så tror jag att mycket av det här handlar om att de bara har varann medan jag och mannen har flera olika "gäng" som vi ingår i. T ex en midsommar så är det inte självklart att vi spenderar den med dem utan man kanske hunnit planera annat men för dem är det självklart att det är "gänget" som ska fira ihop. Förstår du? Så jag har säkert del i det också men det känns ledsamt att inte ingå på samma självklara sätt som förut. Himla deppiga dagar hade jag men nu känns det bättre, jag har så mycket annat/många andra!

    Mannen och jag är på banan igen, häromdan kom han hem med blommor för att muntra upp mig och på griffeltavlan står små söta hälsningar Jag älskar honom!

    Jag träffas förresten gärna framöver för fika/fest/lekdejter!!

    Härligt att ni är nöjda med vagnen! Inte lika härligt att du och D har det tufft Det går ju upp och ner, är det nåt du vill dela med dig av så finns vi ju här (både i tråden och inboxarna)!
    Skönt att du tycker att amningen funkar och nätterna känns bättre men du ammar ju för fasen varannan timme!! Och om hon ammar i en halvtimme och sen kanske styr lite till så är det ju knappt 1½ timmes vila emellan, tacka f**n för att du är trött!
    Känner så väl igen det där med att de hackar mot bröstet och skriker fast de inte vill ha mat. När jag försökte trycka in bröstet (haha) så blev hon skogstokig och gapade ännu värre. Tror också att de liksom bara vill ha närhet, söker sig mot bröstet men sen upptäcker att det inte var vad de ville. Tyvärr har jag inte nåt bra råd mer än att fortsätta gå runt med henne då, den "fasen" gick faktiskt över ganska snart. Håller tummarna för att det blir likadant för Viola!

    Hon är ju underbar förresten! Så stor hon har blivit, ska bli kl att träffa henne "på riktigt" sen Håret är så härligt, B har ju inte ens en sån kalufs nu... Sötis!

    Stor kram!

  • domenica

    Icka: låter som det gick relativt smärtfritt med undersökningen - skönt! Ursäkta om jag småler lite men din beskrivning av din uppsvullna näsa lät lite kul Krya på den!

    Det där med Kreta lät ju inte fel, kul att åka med en kompis! Hoppas ni gör slag i saken!
    På tal om resor så blev ju egyptenresan inställd, har dock bokat ny resa så nu blir det turkiet istället! 4000 kr billigare men ett lyxigare hotell så det känns bra! Kortare flygtur också vilket känns bra med barnen.

  • domenica

    Det som sålde in hotellet: en bufférestaurang och sex (!) ala carte-restauranger, kommer gå upp 10 kg under veckan vi är där La in foton på den mexikanska och italienska - ska bli så härligt!



  • domenica
    icka: precis, känns som att man sparar pengar Tänkte på det du skrev om att D är avundssjuk på din kontakt med A - tror det är oundvikligt. Går säkert också i perioder, gissa vem som är hjälten och idolen när de är 5 år liksom Jag märker att B tyr sig mycket mer till pappa när de har haft en dag på tu man hand. När man delar på tiden lite mer jämlikt senare och båda jobbar igen så kommer det nog jämna ut sig. Men visst förstår man att det kan kännas lite trist när de små är mammiga...
  • domenica

    Åsa: visst blir man galen på snön?!?!? Aaaaahhh Jag körde i diket igår, som tur var hade jag väldigt låg fart men det var verkligen omöjligt att hålla bilen på rätt kurs... Nu är mannen ute och plogar, måste ju hålla undan men samtidigt känns det ju lite lönlöst när det fortsätter vräka ner!

    Så himla kul att höra att Saga trivs så bra på dagis - UNDERBART!! Då löste det sig ju till slut iaf, måste vara en lättnad!

    Hade hon gått upp 4 hg på sex månader? Hur ligger hon till på kurvorna? Jag får ju alltid höra att B är så liten, hon ligger två kurvor under "normalkurvan" och min kompis son som är tre månader har samma strl i kläder...haha

    Vi åker i slutet av april så det är väl två och en halv månad kvar, tillräckligt för att gå ner de kg jag planerar att äta upp därnere

    Vad händer idag då nu när du har en ledig dag? Kram

  • domenica

    Jamen då'så, då är det ju inga konstigheter med vikten Jag bryr mig inte så mycket om vad BVC säger så länge jag märker att hon mår bra och är aktiv! Hennes föräldrar är ju inga jättar precis
    Hon börjar så smått gå över från 62-68 nu Måste skratta lite när det står "3 mån" i kläderna

    Skönt att hinna med lite städning och handlande! Även om man ibland måste ta det när barnen är hemma/vakna så är det ju smidigare att göra det när man är själv.
    Ha en bra dag!

  • domenica

    icka: håller med dig om storlekarna, det är ju skrattretande hur mycket det kan skilja mellan olika märken/butiker.
    åsa: blääh för sjuka, nu får det väl räcka för er! Tyvärr verkar det vara så att när man väl fått sig en släng så fortsätter det några vändor till...

    Idag är det alla hjärtans dag! Vet att många tycker det är en kommersiell och fånig dag men jag är en högtidsjunkie och älskar alla tillfällen att fira något Det är ju inte bara en "par"-dag utan blir ju vad man gör det till, även när jag var singel så passade jag på att planera in nåt extra mysigt med vänner och familj. Handla grejer behöver man ju inte heller göra utan bara passa på att vara tillsammans. Visst är det nåt man borde göra (och ofta gör) resten av året också men det skadar väl inte att ha en dag då man påminns lite extra Drömmer 
    Så kram på er på alla Hjärta dag, vare sig ni gillar den lr inte

  • domenica

    Stackars dig åsa! Är det Sagas dagisbaciller som knäcker dig? Krya på dig

    Förstår det där med att vilja ha fler barn. Ett av våra kompispar fick bebis häromdan och strax innan testade en annan vän positivt Superkul! Jag vill verkligen ha ett till barn och snart blir det nog dags för ältest och sånt igen Har ni bestämt om ni ska börja försöka snart igen?

  • domenica

    Bättre att börja i tid känner jag också, kan ju bara hoppas att det går snabbare den här gången...vet inte om jag skulle fortsätta försöka i två år faktiskt. Jag känner alltid av min äl men har inte blivit riktigt regelbunden efter graviditeten, har haft mellan 27-36 dagar sen mensen kom tillbaka. Det här är andra månaden vi kör oskyddat.
    Hoppas det blir fart på det i sommar för er då

    Susie: hur går det för dig gumman? Får du sova nåt? Kram

  • domenica

    Hallå alla!

    Tänkte bara titta in men här händer det ju inte mycket Några roliga planer för helgen? Vi åker till mannens syster m familj imorrn och blir kvar över natten, på lördag är det tjejfest för mig...wihuu Ikväll bara mys hoppas jag, väntar på att mannen ska komma hem. B har börjat stå men hittills är det bara några sekunder i taget, så fort hon kommer på att hon inte håller i nåt så viker sig de små knäna

    Nähäe, nu blir det nog en dusch för att få bort gröten i håret (hennes, inte mitt...hehe). Kram på er brudar!

  • domenica

    Åsa: fy fasen, så himla otäckt Förstår att du blev skräckslagen, låter som en mardröm! Skönt att hon blev bättre sen men fy som sagt... Kram till både henne och dig!
    Får inte upp bilden (surfar på mobilen) men gissar att hon är supersöt som vanligt

    Susie: tycker det låter som att det börjar lugna ner sig lite hemma - skönt! Och bra att D verkade ta in det du sa, bara passa på att njuta nu när han uppför sig
    Förstår att det krävs en hel del tålamod med Jolina men hon älskar ju uppenbarligen lilla Viola och kommer nog snart vänja sig lite vid att dela på uppmärksamheten.

    Festen i lördags var SÅ kul!!! Du skulle varit med, vi får ta det nån gång framöver En massa skratt, drinkar och stuffande på dansgolvet!

    Bellis är född 24 maj så hon blir 9 månader om några dagar

  • domenica

    ...jäkla telefon...

    Ang "försökandet" så sexar vi på utan skydd men har vi inte lust kring äl så tvingar vi inte fram nåt, ingen hysteri än alltså

    Osmidigt att skriva på mobilen, får ta ett längre inlägg nån annan gång Kram kram på er!

  • domenica

    Verkar inte kunna starta en grupp från mobilen men jag tycker att det låter som en bra idé Icka!

    Så trist med "jämställdhetsfällan" som du beskriver, bra att du stod på dig och sa ifrån! Det är lite svårt när man är föräldraledig för vissa dagar hinner man med en massa hemma och nästa dag är det fullt upp "bara" med skitungen Det som får mig att slita mitt hår härhemma är att mannen är lite slarvig (vi är slarvig när det gäller olika saker) och att han är så himla glömsk...drives me crazy!!

    Ses på FB då lr vad säger ni andra? Kram

  • domenica

    Kan kolla det när jag orkar dra igång datorn, just nu förflyttar vi oss mellan soffa och säng. Hela familjen är dålig. Imorrn skulle vi på ett stort 40-årsparty (maskerad)....suck!

  • domenica

    Menar du att du är gravid lillaT??? GRATTIS!! Åh, va avis jag blir - vill också :D

    Icka har rätt, vi hänger på FB och jag har bjudit in er alla till en grupp : "brudarna babblar vidare...på FB" - om du inte har inbjudan kvar så kolla grupper/groups!

Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8