• RiNan

    Tom hinnsäck

    Jag har. De såg inget hos mig heller. Fick ta prover som visade att graviditeten hade avstannat. Fick tid för att få piller utskriva med motivationen att jag inte ska gå runt och behöva vänta. Gick aldrig dit. 3 veckor senare gick jag till en privat mottagning och gjorde vul och då såg de hjärtat slå. Idag har jag en glad, frisk och levnadsglad tjej på snart 4 år. Hon har haft en del problem med allergi men inget farligt.

  • RiNan
    Wimsan: Jo de tog hcg på mig. Den låg på 17000 och skulle ha fördubblats på två dagar och när jag 4 dagar senare (????) tog ett nytt prov låg den bara på 19000.
    Jag var i v 6 eller 7 när jag tog första provet. Ditt Hcg låg ju i alla fall över mitt.

    Jag vet inte om jag var så stark. Jag var nog mest envis. När de ringde till mig och sa att graviditeten avstannat rasade hela min värld. Och mannen kom bara med kommentaren om att naturen gallrar ut och då var det väl inte meningen. Pratade men min väninnna som berättade om hennes mans mamma som råkat ut för något liknande och då bestämde jag mig nog helt enkelt för att inte tro på att jag skulle få ett missfall. Bad en hel del också. Idag är jag så glad att jag inte tog pillrena.

    Jag hoppas verkligen att det löser sig för dig och att du får ett mirakelbarn precis som jag. Och gör det inte det så gråter jag med dig.
  • RiNan

    Wimsan: Håller tummarna för dig! Det har i alla fall ökat mer än det gjorde för mig. Jag ökade från 17000-19000 på 4 dagar och du från 19000-26000 på 3 dagar. Jag hoppas med dig.

Svar på tråden Tom hinnsäck