• Tian 10

    Nå´n som är 30+ och fick ett +? Del 5 (fortsättningen)!

    Vi har nu alla flyttats från BIM-lista till bf-lista eller då fick vi vår bebbe-lista.

    Detta är listan för oss, underbart härliga supermammor, som hängt ihopa från:
    Nå´n som är 30+ och försöker få ett +?

    Vår Lista:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m49073443.html
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-06-22 16:45
    Nu är vi igång igen :)!

    Bf
    Sjöberg 11 december 2011
    Smoolan 24 december 2011
    Ninni 16 januari 2012
    Aanja 22 februari 2012

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-11 10:46
    Bf
    Tian 19 augusti
  • Svar på tråden Nå´n som är 30+ och fick ett +? Del 5 (fortsättningen)!
  • 7 michelingodingar

    här är jag

    var hos BM för första gången sen inskrivningen häromdagen
    allt såg bara bra ut fick ändå påbackning om att jag ökat 5 kg inte så kul när man ändå vet med sig själv att man inte får öka så mycket i vikt men vad ska man liksom göra då....
    SF.måttet ligger redan nu över översta kurvan en bra bit 31 cm o är i v 25+3{#lang_emotions_dreamer}
    hjärtljuden låg på 139 var så mysigt o få höra!!!!

  • Tian 10

    Barbamammans familj; Skont att fa hora hjartljuden! Hur ar det med sf-mattet nar man fatt flera barn innan, ska det vara stort eller har du alltid haft stort matt? Sitter vid en dator kopplad till en maskin och dar ar tangentbordet engelskt.Darav inga a, a eller o...som inte gick att skriva. Tror ni forstar mig anda.


    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • 7 michelingodingar

    tian 10: förstår ändå vad som står
    ja det är alltid lika mysigt o få höra dom{#lang_emotions_heart}

    nää det ska inte vara stort sf-mått iaf inte som jag har mina första två var normalstora både vid födsel o vad det gäller SF måttet men sen barkade det iväg o för varje barn jag fått sen har det bara varit större o större o även större födselvikt på dom!!
    3: an vägde ju över 4 kg, 4:an beräknades ju väga minst 4 kg o han är ju född en månad för tidigt o vägde redan då 3105 gr, nr 5 samma där minst 4 kg men hon är fullgången tid i vägde lite drygt 3700 gr och nr 6 beräknades väga MINST 4,5 kg o det hade han säkert gjort om jag fått gå tiden ut men han föddes en månad för tidigt o vägde redan då 3475 gr!!

  • Tian 10
    7 michelingodingar skrev 2010-01-29 14:07:46 följande:
    tian 10: förstår ändå vad som står ja det är alltid lika mysigt o få höra domnää det ska inte vara stort sf-mått iaf inte som jag har mina första två var normalstora både vid födsel o vad det gäller SF måttet men sen barkade det iväg o för varje barn jag fått sen har det bara varit större o större o även större födselvikt på dom!!3: an vägde ju över 4 kg, 4:an beräknades ju väga minst 4 kg o han är ju född en månad för tidigt o vägde redan då 3105 gr, nr 5 samma där minst 4 kg men hon är fullgången tid i vägde lite drygt 3700 gr och nr 6 beräknades väga MINST 4,5 kg o det hade han säkert gjort om jag fått gå tiden ut men han föddes en månad för tidigt o vägde redan då 3475 gr!!
    Oj, stora barn. Kanske darfor de kom sa tidigt. De behovde inte mer tid darinne.

    Har de ingen hjalp du kan fa med vikten, typ vattengympa eller sa. Antar att du sjalv har ratt bra koll pa din vikt sa att bm sager det hela tiden gor ju varken till eller fran!
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • 7 michelingodingar
    Tian 10 skrev 2010-01-29 14:12:53 följande:
    Oj, stora barn. Kanske darfor de kom sa tidigt. De behovde inte mer tid darinne. Har de ingen hjalp du kan fa med vikten, typ vattengympa eller sa. Antar att du sjalv har ratt bra koll pa din vikt sa att bm sager det hela tiden gor ju varken till eller fran!
    ja dom har varit rätt stora nää jag vet inte, jag misstänker att det kan vara så att barnen kom ju runt BF enl sista mens men vart ju flyttad en månad på ul o därför kom dom redan i v 36 enl det det är ju samma visa denna gång vart ju flyttad en månad så det ska bli intressant o se om killen dyker upp runt v 36-37 o vad han kommer väga dessutom
  • 7 michelingodingar

    just ja vikten, nää dom bara bannar mig om maten men dom fattar inte att maten inte är mitt problem, jag är väldigt liten i maten o äter bra mat utan mitt problem är ju godis o coca cola så dom vill att jag ska ge tusan i det helt o hållet men det är svårt, har dragit ner massor o det är jag nöjd med men jaa inte läk o BM riktigt!!
    sen vill dom att jag ska ut o gå i rask takt minst 2 ggr om dagen i 30 min var gång men det går inte mina fogar strejkar o det känns som att muttan ska spricka mitt itu så fort jag rör mig

  • Tian 10
    7 michelingodingar skrev 2010-01-29 14:22:55 följande:
    just ja vikten, nää dom bara bannar mig om maten men dom fattar inte att maten inte är mitt problem, jag är väldigt liten i maten o äter bra mat utan mitt problem är ju godis o coca cola så dom vill att jag ska ge tusan i det helt o hållet men det är svårt, har dragit ner massor o det är jag nöjd med men jaa inte läk o BM riktigt!!sen vill dom att jag ska ut o gå i rask takt minst 2 ggr om dagen i 30 min var gång men det går inte mina fogar strejkar o det känns som att muttan ska spricka mitt itu så fort jag rör mig
    Inte ens jag som ar hur rorlig som helst kan ut och promenera i den snon ni har haft. Synd att du inte har tillgang till vattengympa, det ar ju lite mildare mot kroppen.

    Shea; vad for typ av tyg kopte du? Tankte sticka ut imorgon och kopa tyg och pa bilden ser det ut som om det ar mobeltyg eller liknande. Tankte kopa nagot tjockare tyg. Du far lagga upp bilder sen nar faglarna ar klara.
    ♥Lill-killen kommer 3 april♥
  • Morsan

    Har också hittat hit nu. Tänkte bara önska er alla en skön helg! Jag drar till Sthlm med maken och myser på hotell över helgen, ska träffa vänner och bara mysa. Ha det gött!

  • Millis79a

    Tjohoo.. Den här tråden skall bli kul att följa!

    När har ni BF??

Svar på tråden Nå´n som är 30+ och fick ett +? Del 5 (fortsättningen)!