Inlägg från: Tant Groda |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Kristianstadtråden nummer 4
  • Tant Groda

    Elijza: Det var morghana som ev skulle  flytta till hässleholm!

    Genni: Ja C har sluppit undan, konstigt nog. Men det är först ikväll som vi har varit i närheten av varandra. C har sovit i gästsängen och använt den lilla toan. Har jag har spritat allt och inget och städat toan med klorin. Ja tom Edvin blev klorinad, det var visserligen inte meningen.
    Diarrén kan mycket väl vara khan yangs fel, tar ju lite tid innan kroppen vänjer sig
    Krya på dej själv...
    Wiikväll snart??

  • Tant Groda

    Om ni saknar någon i tråden, så kan det hända att jag missat några...visa dem gärna tråden då

  • Tant Groda

    Nä magsjuka är inte alls kul, men det är bättre nu.

    Solstrålen: Hoppas att det löser sig med den lillas mage

    Morghana: Har ni tänkt mera på lghn?
    Tyckte att ABK hade lite konstiga krav, men nu gillar jag ju inte ABK så allt de gör i mina ögon är bara dumt och konstigt

  • Tant Groda

    Hitlerföretag kan nog stämma rätt bra på dem, jag hade inga problem när jag ville få en lgh men efterson jag pluggade och krävde de en massa, var allmänt otrevliga (de borde gå en charmkurs), den lgh vi bodde i sist var tapeterna jag vet ite vad man ska säga att tapeterna var, det var avrivet och massa konstiga fläckar på konstiga ställen, helt normalt enligt abk, när vi flyttade så fick vi reda på att tapeter som ser ut som våra ska tapseras om, det sa de inte till oss...kommer aldrig att rekomendera abk till någon och kommer förhoppningvis aldrig sätta min fot på abk igen, synd bara att de är så stora.

  • Tant Groda

    Usch vet inte om jag ska friskanmäla mej till imorgon eller inte. Kräkningarna är borta magen börjar bli bättre, men mår illa fortfarande och kan inte äta, och väldigt trött.
    Vet att det är kris på jobbet

Svar på tråden Kristianstadtråden nummer 4