Inlägg från: KaffeSandra |Visa alla inlägg
  • KaffeSandra

    Hallå tjejer! Jag känner att jag inte är så aktiv här inne som jag skulle vilja.. Hinner inte riktigt.. Har börjat praktisera nu på 75 %. Har jag berättat det innan kanske...? iaf, praktiserar hos en tjej som har en e-handelsbutik. Hjälper henne med allt möjligt. Riktigt kul faktiskt, så jag hoppas det leder till anställning efter mina 3 månader som praktikant.

    Dessutom är jag numera fristående hudvårdskonsult inom Mary Kay. Så om någon vill ha en hudvårdsklass hemma så säg bara till så kommer jag

    Idag fick jag nycklarna till mina nya lägenhet, så imorgon går flyttlasset. Är sååå glad över att flytta från mina föräldrar igen. Jag är evigt tacksam att jag har fått bo här, men man känner att man inte ska bo hos föräldrarna när man är vuxen.. hehe.

    Hoppas allt är bra med er och att jag snart kan vara lite mer aktiv i tråden och att vi snart kan träffas också


    Underbara lilla Alice 070926
  • KaffeSandra
    sofflan82 skrev 2010-02-01 22:14:58 följande:
    Jag känner mig helt slut efter en hel dag på jobbet.. Hur ska denna vecka gå? Jag som ska försöka att få med mig sambon till Ikea på lördag också.. Mary Kay har bra grejer! Gillar deras foundation, men har aldrig köpt en egen ännu.. Vi kanske kan ha en träff med Mary Kay party? Det hade vart nåt. Tyvärr känner jag för få folk och det är lite "krångligt" att åka hem till mig så jag kan inte ha ett eget party, men om vi har en träff så kan vi vara hos oss nu! Allt börjar bli klart här hemma och vi har lyxen att ha sambons pappa pysslande hemma hos oss ett par veckor nu! (han är snickare och är permitterad i ca tre veckor, med betalning!)
    Ja, det tycker jag absolut vi kan ha.. Dock kan vi inte va så många då bara.. Skönt att allt börjar bli klart och att ni har en "egen" snickare där hemma, hehe.
    Underbara lilla Alice 070926
  • KaffeSandra
    Mikah skrev 2010-03-11 14:30:38 följande:
    Nu får vi ta tag i en träff eller något. Jag vill ju faktiskt träffa alla nu. En fika någon dag eller  en frukost på ett fik kanske? Är det några som har lediga förmiddagar mitt i veckorna?
    Nej, inte ledig några förmiddagar, men de flesta eftermiddagarna, hehe. Jag jobbar till två om dagarna och för det mesta har jag inget planerat efter det så jag träffas hemskt gärna nån dag
    Underbara lilla Alice 070926
Svar på tråden Kristianstadtråden nummer 4