Inlägg från: sofflan82 |Visa alla inlägg
  • sofflan82

    Kristianstadtråden nummer 4

    Jag har också hittat hit nu!

    Måste börja med att gratulera Solstrålen och Elvelina till era underbara små knoddar! De var så söta när jag såg dem på födda!

    Själva är vi hemkommna från en fantastisk resa! Vi hade kanske inte såå mkt sol som vi hoppats men vi fick underbara upplevelser och så är man faktiskt lite brunare! {#lang_emotions_sunny}
    Vi har sett vulkaner, ätit vulkangrillad mat, gått i världens längsta vulkangrotta, kört runt på ön, ätit gott, druckit gott, solat och badat! Jag kommer lägga in lite bilder på fb under dagen (sök på sofie lindgren tikkanen så kommer jag upp)

    Morghana: Hässleholm är väldigt bra just ur förskole perspektiv. Det arbetas hårt för att fortbilda all personal och det verkar vara trevliga chefer. Vilka förskolor har du tittat på?


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
  • sofflan82

    det låter ju bra med en friskvårdsförskola! När är det ni flyttar i så fall? Jag vet att det kan vara tufft att få plats nu under våren då vi har blivit tvugna att överinskola och så måste ju även hlm spara pengar i år..


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
  • sofflan82

    Jag känner mig helt slut efter en hel dag på jobbet.. Hur ska denna vecka gå? Jag som ska försöka att få med mig sambon till Ikea på lördag också..

    Mary Kay har bra grejer! Gillar deras foundation, men har aldrig köpt en egen ännu.. Vi kanske kan ha en träff med Mary Kay party? Det hade vart nåt. Tyvärr känner jag för få folk och det är lite "krångligt" att åka hem till mig så jag kan inte ha ett eget party, men om vi har en träff så kan vi vara hos oss nu! Allt börjar bli klart här hemma och vi har lyxen att ha sambons pappa pysslande hemma hos oss ett par veckor nu! (han är snickare och är permitterad i ca tre veckor, med betalning!)


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
  • sofflan82

    Då var ännu en veckas arbete avklarad och det har varit en jobbig vecka! Jag har varit såå trött! Kan kanske bero på att mensen kommit tillbaka nu igen...

    Imorgon blir det Ikea för att handla fönsterlampor och på söndag åker vi nog till Vångabacken och åker skidor!

    Morghana: Jag hoppas verkligen att det är en lägenhet för er!

    Maniok: Det finns ju hela tiden saker man vill få till i huset. Nu har ju vi tur som bygger nytt, men det betyder ju inte att det finns obegränsat med pengar för inredningsdetaljer och dyl....


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
  • sofflan82

    Här är allt bara bra! Livet flyter på som det ska och så. Snart är det dags för Rammstein i sthlm! Det ska bli så roligt att träffa alla vänner igen!

    Solstrålen: Vad skönt att allt gått bra första dagen då ni är ensamma hemma! Eller hur är det "roligt" med en löpande katt!? Vår kastrerades fortare än kvickt när hon löpte första gången, hon skulle ju inte ha ungar.


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
  • sofflan82

    Morghana: Vad roligt! Hoppas verkligen att ni kommer trivas i er nya lägenhet!


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
  • sofflan82

    Har varit en runda på Maxi idag, och vad mycket folk där va! Ska alla handla upp sig inför helgen eller?

    Bestämde mig för att sambon ska få sig en underbar middag på söndag istället för någon sak. Tror att det uppskattas mer av honom! Förhoppningsvis får jag även äl utslag i helgen! (beräknad äl runt den 15/2) och den är mer än välkommen!

    Annars händer det inte så mkt just nu, har jobbat massor då jag och ett par andra kollegor skulle återge en kurs vi varit på. Vi har gjort en stor powerpoint och planerat i praktiska övningar och det hela gick av stapeln igår. Riktigt lyckat faktiskt! Vår chef tyckte att vi kunde hålla i samma "föreläsning" även för resten av kommunen om hon fick igenom det!


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
  • sofflan82

    Hehehe, det är ju OS...

    Här planeras det att vara vaken mer eller mindre hela natten.. 1.30 är ju första os-matchen i hockey för herrarna! Sen är det ju sprintfinaler i längdåkning för både herrar och damer. Så här finns inte mycket tid eller ork för internet.

    I helgen åker vi dessutom till sthlm för att kolla rammstein och umgås med vänner.


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
  • sofflan82

    Ja, jag har hört att den fick bra betyg ockå! Det ska blir roligt att se dem framförallt för showens skull. De brukar ju kunna safta på ganska ordentligt!

    Ja, ursch det såg riktigt otäckt ut för Anja ett tag! Men det gick ju ganska bra med tanke på smällen hon fick! Inatt var vi uppe och kollade på första hokeymatchen! det känns riktigt roligt att hockeyn är igång nu! Så inatt sov vi mellan 22-01.30 och sedan mellan 04-06.30.. Det börjar kännas nu att man jobbat hela dagen på det.. Men det kan det vara värt!


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
  • sofflan82

    Hockeyn är ju det roligaste på hela os! Nu har vi ju tur som kommer kunna se de andra två gruppspelsmatcherna iaf utan att vara uppe på nätterna.


    ¤♥¤ Man måste tänka positivt! ¤♥¤
Svar på tråden Kristianstadtråden nummer 4