• ID blir 3

    Här samlas vi som vill bli gravida i mars!!!

    Här samlas vi  som vill bli gravida i Mars.
    Vi har en enda krav att meddela oss hur det har gått.
    Välkommna!!!

  • Svar på tråden Här samlas vi som vill bli gravida i mars!!!
  • Jojo 85

    Förra gången hade jag inga andra symtom än som om jag skulle ha mens. Vanliga mensvärken kom som vanligt.. så jag trodde inte det hade tagit sej. Inga ömmande bröst eller så.. men så kom det ett {#lang_emotions_plus} på stickan iaf ..testade först negativt på BIM -4.. sen väntade jag till BIM som brukade komma väldigt puktligt på morgonen när jag klev upp ur sängen.. men inte denna gången
    Nu är det ju lite svårare att avgöra.. men om jag skulle haft samma som innan (28 dagar) så är jag på BIM +6 idag..


  • Pigan
    Jojo 85 skrev 2010-03-22 22:12:29 följande:
    Förra gången hade jag inga andra symtom än som om jag skulle ha mens. Vanliga mensvärken kom som vanligt.. så jag trodde inte det hade tagit sej. Inga ömmande bröst eller så.. men så kom det ett på stickan iaf ..testade först negativt på BIM -4.. sen väntade jag till BIM som brukade komma väldigt puktligt på morgonen när jag klev upp ur sängen.. men inte denna gången Nu är det ju lite svårare att avgöra.. men om jag skulle haft samma som innan (28 dagar) så är jag på BIM +6 idag..
    Gud vad jag blev glad av att läsa det där. Jag fick ett liiitet hopp på plus för min del.

    Har sedan ca en vecka tillbaka haft molvärk i magen och ryggen, nu bara för en dag sen började jag få ännu mer ont i ryggen och magen, känns som att mensen ska komma närsomhelst, väldigt vattniga och rinniga flytningar också. Har bim på fredag tror jag, idag är jag på dag 25.
    Jag har heller inga ömma bröst, dom kan bränna till ibland men det är de enda. Så därför har jag trott att det inte tagit sig denna månad heller. men lite hopp fick jag nu. Nu är det bara att hålla tummarna att mensen inte behagar att dyka upp mitt i allt.

    Håller tummarna för dig! :)
  • Cajza85
    PimPim83 skrev 2010-03-22 18:27:06 följande:
    Jag plussade idag! Har tagit tre test men vågar fortfarande inte tro på det!
    Härligt! Grattis!!
  • vickey

    det här med symptomen är knepigt var så hundra att jag skulle få mensen igår  redan pga att det brände o värkte o ah gjorde ont kort sagt i både rygg och mage och sidorna men dock bara en kort stund,så som jag haft sen sonen föddes ,men nähä ingenting. så än finns hopp :D även brösten är mer känsligare och ömmar. tänk om :) vilken present i sånt fall. redan nu på morgonen har det kännts lite men trots  mens symptomen jag haft en så länge ,så ingen mens men ska testa på söndag då sambon fyller år om mensen inte kommit

  • PimPim83
    Jojo 85 skrev 2010-03-23 07:58:20 följande:
    Nu har jag testat! Det blev ett SVAGT Jag kan knappt fatta det.. jag trodde verkligen INTE att jag skulle plussa.. Jag är alldeles skakig i kroppen av "chocken".. men SÅÅÅÅ GLAD!! Visst kan ni skymta plusset?
    Visst är det ett plus! GRATTIS! {#lang_emotions_smile}
  • Pigan
    Jojo 85 skrev 2010-03-23 07:58:20 följande:
    Nu har jag testat! Det blev ett SVAGTJag kan knappt fatta det.. jag trodde verkligen INTE att jag skulle plussa..Jag är alldeles skakig i kroppen av "chocken".. men SÅÅÅÅ GLAD!!Visst kan ni skymta plusset?
    GRATTIS! Jag ser ett svagt plus. :) Samma symtom denna gång, dvs. inte så många symtom? :)
  • Jojo 85
    Pigan skrev 2010-03-23 08:04:20 följande:
    GRATTIS! Jag ser ett svagt plus. :) Samma symtom denna gång, dvs. inte så många symtom? :)
    ja, faktiskt
    väldigt mycket rinniga flytnigar.. så minns jag inte att jag hade förra gången

    kollade på gravidotetsmätaren här på FL o den beräknar BF 22nov.. men det är ju beräknat på första dagen sista mens o då borde jag haft ÄL när min man var bortres.. så det lär ju bli flyttat fram eller bak skulle jag tro.

    SHIT.. jag kan knappt tro det!

    Tack för era grattis
  • Pigan
    Jojo 85 skrev 2010-03-23 08:11:01 följande:
    ja, faktiskt väldigt mycket rinniga flytnigar.. så minns jag inte att jag hade förra gången kollade på gravidotetsmätaren här på FL o den beräknar BF 22nov.. men det är ju beräknat på första dagen sista mens o då borde jag haft ÄL när min man var bortres.. så det lär ju bli flyttat fram eller bak skulle jag tro.SHIT.. jag kan knappt tro det!Tack för era grattis
    Härligt! :)

    Jag hoppas att jag också kan plussa snart.. Har samma symtom som du beskrev i tidigare inlägg samt massa rinniga flytningar, så hoppas kan man ju alltid göra. När har/hade du BIM?

    Grattis än en gång. :)
Svar på tråden Här samlas vi som vill bli gravida i mars!!!