• MrGecko

    IVF pappor...

    Min fru håller på med sprutor i dagarna och nästa vecka är det dags för äggplockning. Vi har en son sedan tidigare, men har efteråt fått redan på att det var flyt då jag har förr få spermier. Vi har nu försökt i ett och ett halvt år utan att lyckas och därför sökt hjälp.  Hur som helst, kul att det finns en tråd om detta ämne för oss som behöver prata av oss. Hoppas att det går bra för er alla!

  • MrGecko

    Tack!
    Igår var vi på äggplockning och de fick ut 10 st, vilket tydligen skall vara ett bra antal. Imorgon är det dags att föra in ett befruktat ägg och så får vi hoppas att det sätter sig. Väldigt spännande!

  • MrGecko

    Ja, hon haltade i ett par dagar, men hon är rätt tuff. Hade det varit hag hade jag lipat. Ett berfruktat ägg är nu infört och vi håller tummarna. De andra fyra ligger i frysen och jag hoppas att de stannar där!

  • MrGecko

    Ja, de är verkligen tuffa! Min fru har gnällt över brutala PMS-känningar i en vecka nu. Men så imorse gjorde hon gravtest och det var....trumvirvel...POSITIVT!! Det är ju en lång väg kvar, men so far so good! En tår fällde vi imorse ocskå. Ni vet ju hur mentalt ansträngande det här är...

  • MrGecko

    Tack skall ni ha! Även om det "sitter" så går man ju ändå omkring och är lite orolig för missfall m.m. Men det är väl en naturlig del av processan antar jag!

  • MrGecko

    Tråkigt att det inte funkade Iswara. Nästa gång kanske det går bättre!
    Tack för support.
    Vi har nu varit på ultraljud och allt ser bra ut. Imorgon går vi in i vecka 8!
    Det är värt all frustration och ångest i hela världen när det väl "sitter". Är så jävla glad just nu!
    Till er som inte lyckats ännu. Kämpa på!

Svar på tråden IVF pappor...